Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 118 300
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 1 080
Лелка, роклите са от фри шоп, другите от parfimo и starcorp.
В понеделник в parfimo имаше зареждане май и на минита, но докато се върна да сложа още нещо в кошницата, и предишните изчезваха. Супер изнервящо Laughing
А как търсите минита в Парфимо?
Единият вариант е през менюто горе в ляво да се изберат "парфюми" - "всички в категория парфюми" - "миниатюри". Така мисля излизат тези до 15 мл.
Втори вариант - след "всички в категория парфюми" да се сложи филтър за милилитри (примерно от 5 до 30). Тъй като 5 мл. е минимумът, не излизат тези по 4,5 мл., но се появяват такива по 20 и 25 мл. Sweat Smile
Трети - в google да се напише parfimo миниатюри.
Дано да го обясних разбираемо.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 01:09 от Аlly

# 1 081
На същия адрес в Банкя има регистриран и друг сайт testeri.bg, който въпреки цените не ми вдъхва доверие.
Права си,  testeri.bg не е ок Grin Хммм, тогава да не поръчва.

# 1 082
Продукт и тестери Juliette has a gun в Парфимо, цените започват от 86лв

https://www.parfimo.bg/juliette-has-a-gun/?c=2344&f%5Bm%5D%5B%5D=300

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 08:38 от blue75

# 1 083
# 1 084
vodica, благодаря! До сега подминавах офертите, но този въпреки, че не влизаше в плановете, не можах да го подмина.
На предизвикателството на Dez не издържах, освен да се хвана на гонене на дъна, че не ми се получава и това.

# 1 085
# 1 086
Как така никой не се е похвалил още с Делинките от notino? Ето тогава: Wink

Поръчани в късния следобед на сряда, дойдоха в петък към обяд.

А от makeup получих много изгоден тестер Prada Amber, пишеше, че е без капачка, но има!

Благодаря сърдечно на Милен!!

# 1 087
Не се хваля с моята Делина, защото още ѝ се любувам, много!
Да не казвам голяма дума, ама май си намерих сватбения парфюм🌸💘
Изключително щастлива съм, че го поръчах на сляпо и че имах изобщо възможността Simple Smile Балгодаря и за споделената пферта💕

# 1 088
Вчера ми пристигнаха,днес ги взех Memo от Beautytheshop  с превозвач Габко, старателно опаковани и  с 2 мостри на ADP Colonia Essence .

Момичета и момчета - топъл, топъл с намаление даже.
https://www.parfumdreams.de/Sisley/Damenduefte/Izia/Eau-de-Parfu … /index_97817.aspx

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 13:45 от mimozata

# 1 089
Здравейте, досега не съм поръчвала парфюми онлайн! Интересува ме кой от двата сайта е по-надежден Нотино или Парфимо? И как е качеството...

# 1 090
  • Пловдив
И двата сайта се коментират на всяка страница.
Аз имам много поръчки и от двата, но от гледна точка на политика за връщане, бих избрала Нотино категорично. Парфимо.....ами, нямат политика за връщане Simple Smile
Също да се има предвид, че в Парфимо козметиката, която е на промоция, много често е с изтичащ или изтекъл срок на годност.
Лично аз не съм попадала на менте в нито един от двата сайта и смятам, че спокойно можеш да пазаруваш, от който ти е по-изгодно.

# 1 091
Вчера ми пристигнаха,днес ги взех Memo от Beautytheshop  с превозвач Габко

Честити придобивки! Да те радват много

Beautytheshop от Англия ли изпращат или имат и в други държави, освен английския им сайт ?

# 1 092
Имат френски, немски, италиански и/ или испански... Може и други, но аз рових из френския и немския и тях запомних. От Англия до Франция на мен ми начислиха мито оня ден , така че занапред ще се замислям преди да пазарувам от английски сайтове.

# 1 093
Вчера ми пристигнаха,днес ги взех Memo от Beautytheshop  с превозвач Габко

Честити придобивки! Да те радват много

Beautytheshop от Англия ли изпращат или имат и в други държави, освен английския им сайт ?
Благодаря!
Аз поръчах от немската версия.Ще погледна кутията от къде изпращат..

# 1 094
  • До сърцето...
Момичета и момчета, как беше плащането на parfumdreams.de? Аз съм поръчвала отдавна, а май нещо напоследък имаше оплаквания, че и с PayPal не става?
Питам, за да го включа в новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт