Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 116 806
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Айде и аз се качих на бюджетния Круиз
Много съм доволен, че не се изкупи веднага, както очаквах Simple Smile Това се казва зареждане от сърце Yellow HeartGreen HeartPurple HeartBlue Heart

# 1 306
Това са парфюми, които получих вчера (и 1 от размяна).

Mugler Angel etoile des reves от parfumi-shop.net го поръчах на страхотна цена 69,99лв. Grinning. Имах проблеми с количката, поръчах с опция експресна поръчка. После много писане и разговори, в крайна сметка сложиха ми код -6%. Парфюмчето е пухкаво, мекичко и уютно, само цвета на бутилката ме разочарова. Нищо общо със наситеното синьо от снимките! Но помпичката ме радва много Simple Smile. Винаги съм мечтала за такава Simple Smile.
PR Black xs potion, подарък за РД от мейкъп Simple Smile. Страшно ми харесва. Сладък и свеж едновременно. Мисля, че за всеки сезон става.
И Реплика Flower Market от Парфимо. Ах, тази Реплика! Прелест! Нямам думи да го опиша. Една от най-сполучливите ми полупки на сляпо. Страхотни, свежи букети от всякакви цветя! Истински цветарски магазин, пролет в бутилка! Без да дразни, без да е натрапчиво, усещах го с часове само с една проба върху китката. Чакам с нетърпение пак зареждане в Парфимо Simple Smile.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 21:18 от effe

# 1 307
  • Чукарландия
Браво Milen™! Така се прави! Надявам се всички да останат доволни.
Ако цената падне на шестдесет и нещо, еее, вече не - ще поръчам още един... 🤣🤣🤣

# 1 308
  • Стара Загора
Драмата с гет.бг продължава и се чудя да плача ли, да се смея ли. Поръчвам си аз 3 парфюма и на следващия ден получавам обаждане, че единия е изчерпан. Казвам ще разгледам и днес ми звънят отново. Посочвам да го заменят с друг, и него го няма. Защо питам пак трябва да плащам аз доставка, за това че вие не сте си актуализирали наличностите - хън, мън няма логично обяснение. В същото време поръчвания продукт първоначално, продължава да си стои като наличен. Шефовете не знам си какво, а колегите работели по нова платформа и нямало как да премахнат вече не наличните продукти. Еее, трети парфюм казвам - отново няма. Накарах да ми пратят да видя какво налично има от марката, че май ще им е по-лесно. На въпроса защо аз трябва да плащам доставка, ясен отговор тц. И чакам ли, чакам.... Наглост до безобразие.

# 1 309
  • Чукарландия
iv4enceto_91, наистина не е приемливо от тяхна страна!
Веднъж имах подобна случка със сайта на Елинор - нямаха единия от парфюмите, които бях поръчала, а без него общата сума падаше под двеста лева и трябваше да плащам доставка, ако исках останалите. Звъннаха да ми се извинят и казаха, че доставката ще е за тяхна сметка, защото вината не е моя, че не са актуализирали наличностите си. Много мило!
Е, гет.бг можеха ПОНЕ това да сторят!

# 1 310
  • До сърцето...
Този сайт също не го видях https://www.jovoyparis.com/en/ , а знам , че имаше поръчвали от него
От този сайт е поръчвала само Фенси, а тя живее във Франция. За там доставката е прилична, но извън страната не е много изгодна (тя си е написала даже). Ще го добавя, но с уговорка Grinning

Ради, може да добаваиш към сайтовете и https://shopping-premiereavenue.com/en €10 доставка до България.
Миленски, последното споменаване на сайта (даже не като покупка) е от преди 3 години. Ти имаш ли опит с поръчки от него?

Темата е "Изпитани сайтове ...". Такива, за които няма положително мнение от съфорумец/ка, не мисля че им е мястото в темата, поне докато не се "тестват". Иначе не съответстват на заглавието.
Може да дадете лично мнение, ако сте пазарували от там.

# 1 311
  • София
Veka, и аз си ги разсъждавам тези появявания на спрени/спирани парфюми в сайтове последователно. Даже да си призная,  подозирах, че Принцесите на Килиън и серията са някакъв внос от Турция. Нямам доказателства за това де.
Скоро съфорумка си взе спреният от години SL Arabie...щях да съм мнителна,  но същият стои и във Висша Козметика. Странно ми е

За Круизния Ангел 2020 от Парфимо ще имам шанс да сравня с моя, който е продукт и е оригинал. Инак за мен също е интересно как се появява година и 3 месеца по-късно, защото консултантката в чужбина, откъдето го купих, ми каза, че са го заредили преди Коледа 2019 г. Аз го търсих преди това в Австрия в какви ли не вериги магазини и никъде не го бяха получили. За България знаех, че няма да дойде в оторизираните магазини Дъглас, Сефора и т.н.

# 1 312
  • Стара Загора
Абе то Ликьореното извънземно от преди 10 години се появи, вие за парфюм от 2020 се чудите... Качвайте се на Круиза и не го мислете. Пръскайте и му се кефете. 😁

# 1 313
Довършихте ме значи с тоя Круиз. Изгорях и аз, дано поне дойде другата седмица след заплата, че ще ям парфюми. Утре отивам да си взема Chloe Nomade EDT от Спиди 🙃

# 1 314
Пръскайте и му се кефете. 😁
Пръскам се,  грабя от време на време,  но и се чудя около тези мистерии по родните земи. Да вземе да пуснат и Midnight poison и ще съм мат Joy

# 1 315
  • Стара Загора
Имам си от Отровката аз и си я кътам, ама чакам да пуснат Purple Fantasy на Guerlain. Тогава ще ги призная. 😃

Кажете сега, Круизния за 2019 много ли е хубав, че да го диря и него. Почти само манго ли се усеща?

# 1 316
Опа, и аз изгорях Grinning. Не можах да дочакам 6-чката, количеството рязко намаля и не издържах на напрежението Simple Smile.

# 1 317
Къде най-изгодно мога да намеря черния Опиум?

# 1 318
  • Варна/Лондон
И тука пада цената, ще ме накара та да го купя и аз😁

# 1 319
  • sofia
и аз се качих на круизния кораб...та покрай него и още някви неща, за да стигна над 140 лв. и да хвана код за отстъпка....офф, ужасни сте!:laughing:
но описанието за зрялата смокиня така ме подмами Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт