Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 116 854
  • 1 491
  •   2
Отговори
# 1 320
Заразни сте, и аз скочих на круиза, закачих му и един експлорър, та да се знае. Бройките рязко се стопиха.

# 1 321
  • Варна/Лондон
По заразно е от Ковид 19, че и на мама взех. 😁С кода и безплатна доставка ди е направо без пари.

# 1 322
  • София
Довършихте ме значи с тоя Круиз. Изгорях и аз, дано поне дойде другата седмица след заплата, че ще ям парфюми. Утре отивам да си взема Chloe Nomade EDT от Спиди 🙃

Eми така е в тая тема Simple Smile)) Ама ти пак си добре  - твоята заплата аха изгрява, а на други...ехееее, ще ме баннат, ако кажа какво се очертава за ядене Simple Smile)) Но поне миришем добре, макар и бедни разорени. Така по линията на спама ще споделя прясна случка - срещам вчера вечерта към 19,30 приятелка, която не бях виждал скоро, поздравявам я, прегръщам топло и въпреки нормалната скованост, тя се усмихва и възкликва - е все така миришеш страхотно! Smiley Ми изплаща се хобито, помислих си 2 минути по-късно Simple Smile

# 1 323
Ох, Ангелчето най-накрая свърши Simple Smile.

# 1 324
  • Пловдив
Айде, вече може да спим спокойно. Бг мамите изкупихме Ангелчето.

# 1 325
Някой ще падне зад борда на круиза Scream освен, ако не са си оправили платформата с моментен ъпдейт на наличностите
Айде, вече може да спим спокойно. Бг мамите изкупихме Ангелчето.
Голям напън приложихте,  сакън да не им изтече срока на годност в склада на Парфимо Joy

# 1 326
  • София
24 часа държах, но като видях от 1 до 3 броя и потънах зад борда Joy

# 1 327
  • София
... Не знам от къде тръгна такова мнение за Парфимо, че не приемат рекламации. За мен е странно.
Ами от личен опит. Като прочетох оная напудрена статия и разбрах някои неща.

Този Круизен май само аз и Фръц! не си го взехме.
Благодарна съм на парфимо, за един кофти парфюм тогава, колко пари ми спести - не е истина, трябва да ги почерпя направо Mr. Green

Радика, вие не сте го взели, но и никой друг все още не го е получил Wink

# 1 328
Този Круизен май само аз и Фръц! не си го взехме.

И аз не го взех. Ма така не взех и Nomade Absolu, щото не харесвам първия Nomade и после си го купих на двойна от тогавашната цена, и се влюбих.

# 1 329
  • София
И аз не го взех, но за сметка на това поръчах Лукрецията на V Canto от Елинор.

# 1 330
Попрочетох за нея, ама като знам колко време ми се търкалят 15 от 30 мл Черен опиум, прецених, че е по-добре да спестя парите за Лукрецията. Дори да не е еднаква, а само подобна, ще е грешка да я купя.

# 1 331
Ура, че само малцина останахме да не го купим май! Засега. 😆
Lizia, много добър избор!

# 1 332
И аз не го купих,но имам 2019 +👽👽👽 от последния месец и нещо,така че само наблюдавам и си мисля - ами да направим един списък и да го пратим директно на господата с десетките хиляди продадени продукти. Това и това търсим, намерете, ще купим всичко 🤣 от къде и как, те си знаят.
Много се смях с последните постове, спам или не.
Получих от Мейкъп 3 парфюма от чаената серия Елизабет Арден, всичко както винаги до сега е изрядно, около 4 дни отне да пристигнат.

# 1 333
И аз не съм поръчвала Ангел, просто не са ми интересни 😊И предпремиерно Ангел  2021 да бяха пуснали, щях да го подмина....

# 1 334
  • София
Аз също не го купих. Иска ми се да тествам новиятЛа Бел. Нещо ме влече към този парфюм.
Къде го има? Елинор? Дъглас?

Общи условия

Активация на акаунт