Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 116 883
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Пловдив
Аз също не го купих. Иска ми се да тествам новиятЛа Бел. Нещо ме влече към този парфюм.
Къде го има? Елинор? Дъглас?

Елинор го имат само в новия магазин в Бизнес парка, иначе в Дъглас и Бюти зоун си е зареден също.

# 1 336
Така е macadamia, има два англа в този парфюмен круиз, вие дамите и неговово величество Мосю Куркджиан! Flowers Hibiscus

Днес мисля за покупка на Mancera Vetiver Sensuel , но преди това ще поправя един парфюмен пропуск от преди три години.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 08:55 от Milen™

# 1 337
Намаление от 50% за трети парфюм и безплатна международна доставка над 100 евро до събота от https://www.theodoroskalotinis.com/en/home/

# 1 338
  • Балчик
Мейкъп кога изпращат кода за РД? Нямам нищо на пощата. Миналата година го получих и се възползвах от него.

# 1 339
Мейкъп кога изпращат кода за РД? Нямам нищо на пощата. Миналата година го получих и се възползвах от него.

Те не пращат код и никога не са пращали. При поръчка автоматично приспадат 5 или 10лв. Тази година и писмо не получих. Поръчах 3 дена преди РД и заработи Simple Smile.

# 1 340
# 1 341
  • Балчик
А, значи не помня добре. Благодаря!

Те не пращат код и никога не са пращали. При поръчка автоматично приспадат 5 или 10лв. Тази година и писмо не получих. Поръчах 3 дена преди РД и заработи Simple Smile.
Аа, значи не помня добре. Благодаря много!

# 1 342
... Не знам от къде тръгна такова мнение за Парфимо, че не приемат рекламации. За мен е странно.
Ами от личен опит. Като прочетох оная напудрена статия и разбрах някои неща.

Ооо, да, разбира се, че от личен опит Simple Smile. То и аз разсъждавам от личен опит и може би не се изразих правилно Simple Smile. Това, че ми е странно, не означава, че всичко е перфектно и другите нямат проблеми. С моето мнение исках да кажа, че категоричните твърдения, че Парфимо не приемат рекламации, са заблуждаващи. Приемат като всички други сайтове - според тяхна преценка Simple Smile.

# 1 343
А, значи не помня добре. Благодаря!

Аа, значи не помня добре. Благодаря много!
И аз скоро питах, защото нямах нищо на пощата, но като си отворих профила/кошницата си го пише. До 19 лв - 5 лв подарък и До 49 лв - 10 лв подарък, мисля пишеше в Мейкъп.

# 1 344
ani-ali, мисля, че по-скоро "над", не "до" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 345
  • София
Днес мисля за покупка на Mancera Vetiver Sensuel , но преди това ще поправя един парфюмен пропуск от преди три години.
Hands Plus1 Не го познавам този нов мансерки ветивер, но четох суперлативи и подозирам, че много ще ти хареса, ако си вече в пролетно-лятно настроение Flowers Four Leaf Clover

# 1 346
Като споменахте новият la belle, дали в Елинор има и старата версия на La Belle EDP и само във физическите магазини ли се предлага?
Гледах в сайта но не открих нищо.

# 1 347
  • Sofia
Като споменахте новият la belle, дали в Елинор има и старата версия на La Belle EDP и само във физическите магазини ли се предлага?
Гледах в сайта но не открих нищо.
Има ги и двата в новият им магазин в Бизнес парка

# 1 348
Някой поръчвал ли от Maison Incens досега? Някакво адско мотаене и чакане вече месец, та се чудя нормално ли е...?

# 1 349

Общи условия

Активация на акаунт