Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 116 760
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 1 380
  • на брега
Аlly, за около 7-8 дни пристигнаха с бг пощи.
Два дни по-късно получих мейл от тях с код за - 15%.
Възползвах се моментално и поръчах травъл сет 3Х10 мл от единия аромат, вече пътува.
Още веднъж ти багодаря! Flowers Rose

# 1 381
Колко вървят в Дъглас?

Има ги в нотино, код ONLINEPROMO5BG би трябвало да ги лови.
И в Елинор, по-скромен избор, май и там имаше някакъв код.
По-изгодно от тези две места не съм виждала.
В Дъглас са 375 лв за 100 мл.
Благодаря, сега ще проверя в тези сайтове Flowers Hibiscus

Еха, не си поплюват! Определено са по-изгодни в нотино и Елинор. Стига да намираш точно този, който търсиш 🤗

Имам известен love/hate с нотино аз. Бързи, точни, периодично хубави оферти, но тези номера с фалшивите промоции много ми лазят по нервите вече. Получих си днес последната поръчка, която, освен супер симпатичния подарък - чантичка към неща на YSL съдържаше и Marfa Memo, която възнамерявам да върна и поръчам пак. Защото в седмицата, когато уж имаше 15% намаление на нишови аромати излиза по-скъпа с около 30лв, отколкото е сега, без тази промоция!!! Нали имаше някакви правила на КЗП за намаленията и такива....  търговски номера?! Или понеже намалението се прилага с код, не се отнася за тях?! Принципен е въпроса и не ми харесва да заблуждават купувачите си така глупашки.

Ally,
то забравих вече какво чакам от Maison Incens. Мостри и един парфюм поръчах, сега погледнах пак. Няколко пъти ги питам какво става, само извинения за забавянето (с по 2-3 дни закъснение отговор) и нищо. Сега вече уж щели д а пратят. По последните думи на който там отговаря за тия неща 🤦🏻‍♀️:

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 19:26 от tuali

# 1 382
  • Germany
tuali, не искам да те отчайвам, но това е политиката на Maison Incens от поне две три години. Абсолютно безхаберно отношение, и липса на всякаква комуникация. И то във времената на бум на ниша, когато всяка парфюмна къща се бори за всеки клиент, те са абсолютно некомуникативни. Немския форум отдавна ги е заклеймил като ненадеждни. Иначе имат чудесни истории за парфюмите, на визия са много докарани. Аз познава няколко от нещата им и искам да ти кажа, че са голямо разочарование, въобще не си заслужават похабените нерви. Дано имаш някакъв напредък с тях, но погледни за всеки случай и имаш ли вариант да ти върнат парите, определено нищо няма да загубиш, ако се откажеш от пробите.

# 1 383
Жалко за тях, наистина. И дано парфюма, който поръчах да отмие малко срама. Бяха на хубава промоция и не някаква сума безбожна, но все пак... Както казваш, всички други някак успяват и в "трудната ситуация" да пращат навреме и да дават ъпдейти кога/какво се случва. Тези все едно им е през... Ще кажеш, че сега ще ги бъркат тия парфюми, та толкова време им отнема. Ще почакам още малко и ако пак нищо, пейпал ще оправи нещата, в това поне не се съмнявам.

# 1 384
Отново наличен тестер Wonder Woman в parfimo - 50 мл, 38 лв.

# 1 385
Tuali на каква цена поръча Marfa ?

# 1 386
При мен код 8Март за dolce.bg не работи. Как ли не го мъчих Thinking Къде бъркам?

# 1 387
Ами днес поръчах на 242лв.
Миналата седмица- 271 с 15% "намаление" 😂.
Сигурно издребнявам, но принципен е въпроса. 30лв са си 30лв, особено, когато по-скъпото ти го пробутват за промоционално.

# 1 388
Сигурно издребнявам, но принципен е въпроса. 30лв са си 30лв, особено, когато по-скъпото ти го пробутват за промоционално.
И аз така мисля , върнах им 1 Реплика по тая причина.
Но сега са вдигнали цената на  Марфа..

# 1 389
При мен код 8Март за dolce.bg не работи. Как ли не го мъчих Thinking Къде бъркам?
от 27.02 ще е активен

# 1 390
от 27.02 ще е активен
Благодаря Blush Дано запазят цените. Close

# 1 391
И аз така мисля , върнах им 1 Реплика по тая причина.
Но сега са вдигнали цената на  Марфа..
Аз също! И я купих пак. Тогава беше абсолютно същата ситуация!

# 1 392
Да. От 49 ги направиха на 33 май. Върнах, купих друга.Мразя такива номера..

# 1 393
Някой код за парфимо освен този SAVE-BG9 ?

# 1 394
Някой код за парфимо освен този SAVE-BG9 ?
10ONLINEPROMO над 140лв
______
Като няма сводка от Милен в 7:05ч сутрин и ми едно такова....пусто Grinning

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 08:12 от Фръц!

Общи условия

Активация на акаунт