Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 667
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 135
  • при моите деца .....
Добро утро и от мен!
Станах преди 6, вече изпих 2 кафета на спокойствие...
Първите 2 часа днес са ми присъствени.
Хубав ден!

# 136
Добро утро и от мен.
Али, как мина прегледа?

# 137
  • Бургас
Морген!
Пия кафе с форум.
Мари, как е кучо? Капачката излезе ли?

# 138
Добро утро!

Маре, днес ходих да дам кръв за хормони и като излязат ще се видим пак да ги обсъдим и за ехо на ЩЖ.

И по тоя повод чак сега пия кафе. Много тегаво да ми се разбутва сутришната рутина пък 😁

Да обадя Мони, че е рожденичка! Честит рожден ден,  Мони! Пожелавам ти всичко лошо да е вече зад гърба ти! Да си много здрава и спокойна, обичана и ценена!

# 139
  • Бургас
Честита да си, Мони! ❤️ Бъди здрава, щастлива и много обичана!

# 140
  • Бургас
Честит рожден ден, Мони! Здрава, щастлива, обичана бъди!

# 141
Честит рожден ден,Мони!Здраве и щастие ти желая!
12 часа спах,непробудно,направо съм нов човек!
Хубав ден!

# 142
  • Germany
Блаодаря ви момичета! Много сте мили Simple Smile Хубав и усмихнат да е и вашият ден!

# 143
  • Ямбол
Мони, честита да си! Хубави хора сме водолеите Wink Здраве и щастливи мигове.

Аз си изпих кафето. сега подготвям уроците за присъствено и електронно. С леля трябва да се занимавам, нещо не е добре днес. В същото време трябва да съм готова бързо да стигна до гимназията, после бързо да се върна и така до края на света.

Записах си и аз час за понеделник, ще взема и щерката. Ще накарам личната да ми пусне изследвания и след това, ако се налага ще ходим на ендо двете или едната. Понеже на леля идват от лабораторията да ѝ взимат кръв до вкъщи, ще се включим и ние на домашно даване на кръв, да не се разкарваме до лабораториите.
Ще ни ваксинират съвсем скоро, дано не окаже влияние ваксината върху изследванията.
Като цяло програмата ми е пълна.

Хубав ден днес и хубави резултати от изследвания, който е пускал.

# 144
Мони, честита да си! Здрава, позитивна и обичана!
Карз, няма капачка, вече и не чакам.
За обяд ще си пържа праз с яйца.
Пеги, завиждам ти за съня.
Али, стискам ти палци.

# 145
  • югозапад, под "Марков камък"
Мони, честит рожден ден, здрава и щастлива!
Сутринта се чувствах като на 15 септември, детето в еуфория, аз цяла нощ спах на пресекулки от страх да не се успим Simple Smile

# 146
Милите ни дечица😘
Мони, честит рожден ден! Много здраве ти пожелавам!
Маре, да ти е сладко, ама много мирише това. Аз и праз не ям, но майка го готви, та знам;)

# 147
  • гр.София
Мони, честит рожден ден! Здрава и щастлива да си Heart
Мари, да ти е сладко, любимо ми е Wink и сиренце.
Аз, ще съм на овчарска салата с две яйца Egg за вечеря има крем супа и крилца Simple Smile за десерт, само за малката шоколадов кекс с банани.

# 148
О, Никитка.....много мило ми стана, като те прочетох.
Деси, Тути, и на мен ми мирише, ама ми е вкусно. Наготвих го, но все още не съм си свалила кърпата от главата, че да не омириша косата.

# 149
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Мони!

У нас мъжът ми си готви праз, аз не ям. Нещо пак ми се обажда синузита, тъкмо вчера бях на контролен преглед и казвах, че съм добре. Пръснах си спрей, ама ако не ми мине главата, ще пия и хапче. Такова топло и слънчево беше вчера, днес пак хлад и облаци, ще вали. Като е такова времето, още повече допринася за главоболието ми.

Общи условия

Активация на акаунт