Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 669
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мони, честито, желая ти здраве, щастие, късмет и никакви тревоги Flowers Bouquet

# 151
Честит рожден ден, Мони! Бъди здрава, щастлива и много успешна! 🌺

Аз се хванах да поразчистя бъдещата детска стая, че досега я ползвахме за склад. Поприбрах всичко в кашони и чували и ги приготвих на ММ да ги свали в мазето. Трябва да ходим да харесам и боя и да я започваме малко по малко. Не бързам, като знам, че в началото ще спи при нас, ама имам мерак да си я направим.

Чакам братовчедка ми с дъщеря ѝ да ме вземат и да ходим до мола. Дано няма много блъсканица по това време.

Слънчев ден на всички и стиснати палци за резултатите на Али и всеки друг, който има нужда! 😊

# 152
Здрава да си,Мони!
Янче,от както родих избягвам да пия хапове за синузита.Сигурно си пробвала,но аз да си кажа,че нагрята морска сол ми действа учудващо добре,чак не вярвах(аз съм от тия,дето изхранват,ама яко,фармаиндустрията).Не знам при теб дали има и Геломиртил,също добре ми действа.Пак билково,със сходен ефект,е Тавипек.(Последното познат лекар ни го препоръча, когато майка бореше к.,като допълнение към безброй АБ.Облекчаваше я.Та,като му четох листовката,го дават и за синузит.)

# 153
  • Бургас
Не бързам, като знам, че в началото ще спи при нас, ама имам мерак...
Дано нямаш моя късмет Wink Марто вече е на почти 4 и си спим двамата, Викчето до почти 9 г беше и тя при мен.

# 154
Мони, честит рожден ден! Жива и здрава Simple Smile
Бел, както го научиш. Дъщеря ми от самото начало си спеше сама в стаята.

# 155
Ами решила съм да пробвам да я преместя по-отрано, докато още не разбира. Ако успея добре, ако не, когато е готова. Нищо не е на всяка цена, пък и всяко дете си е различно.

# 156
Тавипек и Геломиртол и аз ги уважавам. И инхалации с Кармолис капки.

Ренко, как са твоите болежки? Надявам се си по-добре.

# 157
По-бивам, благодаря 🤗!Щото и едно дребно гушкам по цяла нощ (освен като не купонясваме с него,или не яде, или,или,или...),та съм вечно изкривена,и по-бавно минава.За капак почти не спа следобед, както е видно 😁,та довечера може и преди него да припадна 😴

# 158
  • при моите деца .....
Честит рожден ден и от мен, Мони!
Здраве и щастливи мигове!!!
Алечка, и аз не обичам разбутване на сутрешния ритуал - спокойно пиене на кафе и 2-та пъти годишно, когато изследва хормони на ЩЖ са ми кошмар....
И аз много тача Геломиртол за синузита ми....
Чакам и ваксина, но не съм чула да са започнали при нас, преди 2 дни ни проверих по телефона, да няма промяна в заявеното желание за ваксина....
Хубав ден

# 159
Ренко, с удоволствие приемам да го забавлявам шефа за ден, че да идеш на масаж, да се наспиш и т.н.
Моята девойка спеше при нас на прибежки до преди няколко години.
Много ми беше важно да спи сама, да ме питаш защо;)
Сега и да искам няма да дойде;)
Помня на 4-5 г. някъде е била, нарисува прозорче на нейната стена, за да ни маха през нощта. С перденца, две крила и всички екстри;)
Един от най-силните ми спомени от детството ѝ е това.
После бързо си я прибрахме, видяхме че се тормози и не е готова.

# 160
Честит рожден ден, Мони! Бъди здрава и щастлива, изпълнена с любов и енергия!

Никаква еуфория нямаше при нас покрай началото на втория срок. Единствено ги вълнува и се радват, че вече са втора смяна и ще спят до по-късно сутрин. Толкова за училищния ентусиазъм у нас.

Децата отделихме, когато синът ми стана на 3 години, а каката на цели 5. Преди това спяхме във всякакви конфигурации.

Всички със здравословни проблеми скоро да се похвалят с подобрение!

# 161
  • Бургас
Моя малкия още спи при мен. Няма изгледи близките 1-2 години да се отдели Simple Smile много силна връзка има с мен. На 9 е.
Баткото си спи на първия етаж на леглото,а втория е необитаем - на малчо.
Но аз и не искам да са отделени от мен. След време и да искам да ги гушкам,няма да дават и да искат. Това е безценно време за мен.

# 162
  • Euskal Herria
Взимам ибупром синус за болките. Ако са много силни, имам възглавница и лампа за нагревки. Имам изписан и един спрей от тукашния УНГ -  Nasonex.  При мен всичко е капсулирано, нямам затруднено дишане, нямам секрети. Два скенера ми правиха - на синусите и на мозъка заради главоболието; нищо обезпокоително. А и времето в момента  тук предразполага явно за тия болежки.
Някои лекарства, които тук ги няма, предвидливо си ги нося от България.

Какво имате предвид - децата спят в същата стая или при вас, на леглото?

# 163
  • Canada
Честита да си, Мони! Здрава, радостна, обичана!
По повод връщането на децата в училище, малко черен хумор Grinning

# 164
Ренко, радвам се, че се разписа, а не спиш следобеден сън. Нека и ние ти се порадваме малко.
Децата нямам идея кога ги отделихме. Ама си вървяха комплект. Разказвали са ми как вечер единия отивал в леглото на другия. Скоро пак се въргаляхме четиримата на спалнята. В общи линии аз се лигавя с децата, а ММ само заема място.

Общи условия

Активация на акаунт