Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 672
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Яна, аз имам предвид в едно легло. Пробвах няколко пъти да преместя заспалото дете в леглото му, но след час два то пак идва. Или да го приспя в неговото си легло, обаче заспивам преди него, по някое време се изместя, то иде след малко. Мерси за тази манифестация цяла вечер. Като му дойде времето, си се научава. Остава ми само да се надявам Марто да се научи преди 9г., да е по-схватлив от кака си Joy

# 166
  • София
Мони, честита да си! Плануваната ти операция да бъде последна и от здраве да не се отървеш после! У дома да те обичат и уважават!
Али, като излязат резултатите, ако нещо те притеснява можем да го обсъдим?
Днес се разшетах по центъра, слънчице, народ, нали и големит ученици вече тръгнаха, градът се връща към предишния си облик!

# 167
С малкия делим едно легло още от родилното 😁.С големия се мъчех няколко месеца,че спеше в кошара в спалнята.Взех го при нас,и отново си припомних що е туй сън.След две-три години започна пак да си ползва кошарата по предназначение,а още толкова вече беше сам в стаята си.Сега, надявам се,ще процедирам по същия начин. Само дето дребния е по-труден от батко му 🙄.
Маре,кажи си го,че на Шефчето искаш да се порадваш 😂.Който вече си има нов прякор-Бобъра 🤣🤣🤣.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 19:17 от Ренко

# 168
Чудно Бобърче, чудно! Simple Smile И нашето легло е с белези от зъби. Да видим дали ще има шанс да се ползва и от момата англичанка.

# 169
  • Canada
Ренко, страхотни бузки ❤👶

# 170
  • Бургас
Ренкооооо, страхотен бузан е Бобърчо!❤️ Нагушкай го от мен!

# 171
Ренко, голямо сладурче Heart Kissing Heart
Честит рожден ден, Мони! Бъди здрава щастлива и всичко най-хубаво ти пожелавам! Hug

# 172
  • София
Ренко, много сладко бобърче, да ти е жив и здрав!
Аз съм на мнение, че децата са както ги свикнеш. Внучката я свикнаха на спалнята и сега без майка си не заспива, а малкия няма проблем, приспивам си го.

# 173
Благодаря ви 😊!
Бобъра заспа,майка му си изпи кафето и ще запрята ръкави,че ще плете козунаци.От както съм в майчинство все гледам да има нещо готово за закуска,и поне веднъж в месеца това правя.

# 174
  • дядовата ръкавичка
Честит рожден ден, Мони! Здрава и щастлива бъди!

Много сладък Бобърчо-бузанчо Simple Smile

# 175
  • Бургас
Бобърче сладко Heart само за гушкане е.

# 176
  • Бургас
Янче, моите деца спят с мен на спалнята. Преди баткото, сега малкия. Като бебета ги кърмих и двамата и беше лесно. Не съм се тормозила да ги местя по легла и кошари. Така, всички са наспани!

# 177
  • Germany
Благодаря ви за прекрасните пожелания!
Днес е прекрасен слънчев ден при нас. Ходихме на разходка и си беше направо пролет. Само днес обаче ще е така, от утре пак дъжд.
С децата в едно легло спя само ако са болни. На големият преместихме кошарата в самостоятелна стая, като беше на около 3 месеца, на малкият на около годинка, че преди това ревеше много и щеше да буди батко си. Никога не съм ги приспивала. От бебета ги слагам в леглото и излизам, ако мрънкат влизам, давам биба и пак излизам.

# 178
  • На брега на реката
Честита да си, Мони! От здраве и късмет, да не се отървеш!
И аз действах, като теб!

Ренко, прекрасен е! Да му намачкаш бузанките, от мен!

# 179
Мони, нещо такова искам да опитам и аз, ама не се заричам, че после не знам какво ще говоря 😃.

Ренко, много сладки бузи има малкият, само за мачкане и целуване ❤.

Завърнах се аз от обиколката, станала съм ужасно тромава. Не мога да повярвам, че се изморих така от 4000 крачки, а съм качила 11кг., не съм толкова огромна.. Като се сетя, че преди да забременея всеки ден имах между 10 000 и 15 000 и отделно тренировка 😕. Извинявайте, пооплаках се малко.

Пак не се сдържах да не купя нещо, спирам да показвам на ММ 😃.

Общи условия

Активация на акаунт