Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 679
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 210

Бия ви всички, събудих се в 5 😁 Ама ме беше срам да се разпиша 😂
Мммм, нье. Сънито е още по- ранобудна. Като видях в колко часа е публикувала в друга тема.....

# 211
Добро утро, с алармата станах аз.
Да не си помислите че гледам от вас;)

Пека една баница и ще ходим с Монката на гробищата, да раздадем за любимата ни съседка, че мина една година от както не е с нас.

Ще се възползваме от хубавото време после, иначе и аз имам имам да чистя.

# 212
  • Germany
Аз се събудих в 7, но се излежавах до 8,30. Малкият стана малко след мен, другите спят още. Сиво и мокро е навън, май пак цял ден ще сме си вкъщи. Зъболекаря мина идеално вчера, лекарката каза, че си личи, че не пуша вече Simple Smile
Хубав уикенд!

# 213
  • Бургас
Морген съботен сабахлен!
Спахме до 9.30ч Пия кафе, едното дете  пише домашни, другото цъка фортнайт и го разсейва.

# 214
Аз изпрах и изчистих, пия второ кафе опната в градината. Тук е чудна пролет 🥰 Дружките след малко ще дойдат с деца  и кучета за гоненица в градината 😂🤩

# 215
Добро утро,
изпих кафето и аз, закусих и мисля да се хвана на преподредя шкафовете в кухнята. Довечера ще се събираме семейно с роднините и няма да го мисля готвенето.

Али, много хубав план, леко завиждам за градината 😃. Докато си живеех на село с родителите ми някак не ги оценях тези неща. Друго си е да си пиеш кафето с гледка като тази:
Скрит текст:
А сега от терасата виждам боклуците на отсрещния строеж..

# 216
Бел, небето вече  не го сменям за нищо 🥰

Вдигнахме селото на главата му 😂 Бебе куче, за пръв път се видя с голямо куче. Бебе котка за пръв път се видя с кучета. Голямото куче беше най-стресирано, защото първо го подгони външната котка, после бебето котка искаше да го изяде. В картинката имаше още 2 деца и 4- ма възрастни, които 2 часа крещяха различни имена (котешки, кучешки и детски) 😂😂😂  В общи линии много се забавлявахме. Със сигурност животните и децата ще спят като къпани 😁

Аз събирам малко сили и отивам да пазарувам. Чудя се класическа мусака ли да направя или с патладжан...

# 217
  • Бургас
Голяма красота, дворчето, Бел.
Алечко, и твоето небе е супер!
Представям си, какво забавление е било при вас!
Усмихнахте ме, момичета!

# 218
Аууу, какви красоти Heart Eyes

Аз съм работна, довечера на гости. При нас е мъгла и чудо. Нищо не се вижда, съответно и температурите са нищо общо с това, което ни обещаваха Joy

Лио на каишка жднб! JoyJoyJoy

# 219

Ам да, и той с кучетата 😂

# 220
  • Бургас
При нас е пролет, 15 градуса ми показва телефона. У дома всички тераси са отворени.
Аз съм отворила сладкарница 😜😂 мляко с ориз, бисквитена торта. Имам още кекс.
Сега трябва да реша, как да приготвя едно свинско, че тез деца, нищо не ядат.

# 221
  • при моите деца .....
И при нас е пролет....
Разписвам се с 2 перални, измита баня, 8000 крачки....
Много харесвам къщи с двор чета, когато се разхо дам пеша из града им се любувам....
Карз, любимите ми десерти....
Но.... Се старая да съм Режимна...
Свинско ще готвя и аз....

# 222
  • Бургас
Боби, и аз взех да се ограничавам с храната, че трябва да сваля 7-8килца.
Идея си нямам как. Все се каня да потърся диетата на Валя Червенкова и все забравям 😂

# 223
Чудно време и при нас. Почнах да си оправям цветната градинка. За съжаление клематиса май е изсъхнал,а така се надявах,че ще оцелее. На свеки жасмина също нещо се чуди дали да тръгне. Не знам ще го бъде ли. Преместих и някои луковички на лалета и нарциси,за да ги поразредя. Свеки ми беше взела семена незабравка и тях сях в една саксийка.
Имам мускулна трескаво, но пък психически си отпочинах.

# 224
Бел, Али, големи красоти показвате.
Ние днес решихме да разнообразим и вместо на Витоша ходихме към Мургаш. Чудно време, исках още да стоим, синът ми обаче омрънка света да си ходим, че иска да чете новата си книга. Боже, що ли сестра му няма половината от неговия мерак за четене. Показвам ви кончета от днес.

Общи условия

Активация на акаунт