Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 681
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 225
  • Mediterraneo
Нас пък снощи ни е затрупал пясък от Африка, доплака ми се тази сутрин като видях терасата и колите, мотора даже не съм го поглеждала. След като преди няколко дни имаше ураганен вятър, после 2-3 дни гъсти мъгли, сега това. Тъкмо вчера метох терасата от урагана, измих я, подредих. Приседна ми кафето, което бях излязла да пия навън. Съответно 2 часа отново чистих тераса. В 10 часа на автомивката имаше вече опашка...
Скрит текст:

# 226
  • София
Ние едни Уши спретнахме,дори изгоряхме.Малката спи като пън.

# 227
Чуден ден имахме с детето.
Мари, как ме хвана само.

# 228
# 229
Съни, хванах те без да искам.
И аз поградинарствах- разсадих пръчки от  касиса на Хриси, подрязах малините на Веси, оня ден засадих цветя от другарка от друга тема.... Днес беше ред и бръшляна да окастря.
Моите изследвания не са добре. Разочарована съм, защото се надявах на добри резултати. Или имам СПКЯ, или ИР, или проблем с пролактина.....Мамата си джаса. За вечеря ще пека ребра, за другите и картофи. За мен- от втората доза кисело зеле ще си извадя за гарнитура.

# 230
  • Бургас
Карз, майка ми свали с режима на Червенкова доста килца, но си ги и върна  бързо.

Бел, дворът е приказен. Браво на вашите за положените грижи.

Страхотно временце беше тук днес. Разходихме се с приятели по морския бряг, припомнихме си минали пътувания, помечтахме за нови и така.

Децата ги оставихме на бабин дом, свалила съм си книжка, ще погледна и за някой хубав филм. Имам поръчка за шоколадово суфле, та първо него и после продължавам да мързелувам.

Какви прекрасни снимки са публикувани, докато си напиша поста.

Леле, Тарти, то на мен ми се доплака като видях възглавницата, какво остава на теб.

Марѝ, Hug

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 22:35 от selleste

# 231
Много ху

# 232
  • София
Момичета, чудни снимки показвате! Май днес всички са си изкарали добре с изключение на Тарталета!
Лили, браво за ваксината, да направиш имунитет!
Аз изпратих внуците, робота чисти, ще се изкъпя и се опвам, че нощес не можах да спя, пак ухото ме боля!

# 233
Исках да кажа, че снимките са много хубави. Нищо ново при мен. Бъдете здрави!

# 234
Мери, много лошо боли ухо. Дано мине бързо!
Чудни снимки видях😘
Аз се отчитам с 12000 крачки и хубава разходка на температури близо до 20 градуса.
Сега готвя кюфтета по чирпански, а как ми се поляга;)

# 235
През телефона пиша странно. Много хубави снимки! Да сте здрави, момичета!

# 236
Днес всички сме се радвали на хубавото време.Аз сега сядам и реших да изпия една бира.Днес бях на гробища,една година от както майка я няма.После до баба ми,която ми беше сърдита,че не съм отишла първо при нея,живите били с предимство.Скапан ден общо взето!
Лека вечер и наздраве!

# 237
  • на Мелмак
Уууу, чудни снимки Nature Sparkles
Страхотно сте си изкарали!

Аз май намерих още един човек за работа, ама все още е май. Отделно без да искаме с ММ се захванащаме с ново начинание, дано се справим. Аз се наработих, сготвих, хапнахме, полегнах с винце, но трябва да се надигам към банята Simple Smile Днес майка ми щеше да има РД, тъжно ми е, определено.

Мари Hug

# 238
Ети, Бънди, прегръщам ви. Знам какво е чувството.

# 239
  • Canada
Етти, Пеги, Hug

Мари, какво следва, още изследвания?

Мери, да минава!

Чудни снимки видях!

Убих се днес от домакинстване + тренировка + 10 км ходене Grinning Даже и тесто за мекици замесих, за сефте Grinning

Общи условия

Активация на акаунт