Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 684
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Момичета,дръжте се!

Аз днес се счупих от готвене.,...иначе ще слабея,е как да стане.....
Та освен онези неща,направих и солени питки,виенски шницели и яхния свинско с картофи и зеленчуци.
Преядох!
Утре глад!

# 241
  • на Мелмак
Станах ли в 5? Да Simple Smile
Радвам се, че не е в 3.
ММ ще ходи към Пловдив, че кухнята е готова, трябва да се пренесе, сглоби, врати да се сложат. Аз на работа и после може към Джъмбо.

# 242
Добро утро, на мен ми стана традиция в неделя да ставам рано.Знаех си, че като легна в 22:30, това ще е резултатът. Ети, изпреварила си ме, лека работа на теб 🤗.

Много хубави снимки видях вчера, всички сте направили чудни разходки 🌳.

Карз, ако продължаваш да готвиш толкова вкусотии, отслабването няма да го бъде 😃. Когато аз се ограничавах лятото и ММ свали с мен, нямаше избор, като го оставя и него на салати и яйца 😃.

# 243
Добро утро. Снощи с детето легнахме в 20.30. Цял ден дкитане до това доведе. Чакам мъжът ми от работа и отиваме на село. Купих нова каишка на кучето, дано не успее да я скъса и нея. Много е силен и всичко изпокъса и ме е страх да го извеждаме.
Хубав да е денят ви.

# 244
  • при моите деца .....
Добро утро и от мен....
Аз станах в 7.
Днес продължавам чистенето и изхвърляне....
Уроци трябва да подготвям
Може и едно кафе да изпия с кръстницата...
Почивка май няма да имам....
Хубава и мързелива неделя!
Спорна работа, Ети!

# 245
Добро утро и от мен. Аз станах в 3. Преместих се на дивана в хола пред телевизора и се унасях и събуждах. Накрая реших, че е време да пия кафе и да нахраня кучето и котките.
Карз, какво е това мега готвене?
Фонсе, чакам точния момент да дам още кръвчица.
Хубава неделя, момичета. На Ети лека работа.

# 246
Добро утро!

Аз сега ставам, но защото си легнах в 1 😁

Доядоха ми се мекиций. Фонс, не си ми преателка! 😂

Днес няма и помен от разкоша вчера при нас. Мъгла и мрак, не съм доволна. Не, че имам против  да прекарам деня в леглото с  котка и книга,  но предпичитам на двора на слънце пък.

# 247
Добро утро!
В 7 се събудих,на ММ му звънна телефона,служебно ,не могат да чакат до утре!
Милинки правя сега,дано се получат!
Карз,видях какви вкусотии си приготвила.Аз свалих 2 кг.само като спрях всичко сладко и тестено.Готвя такива неща,но не ги докосвам.
Хубав ден!

# 248
  • Canada
Колко сте ранобудни, спя като пор напоследък аз Grinning

Съни, с нагръдник пробвали ли сте?

Мари, стискам палци! Може би там е ключа и към косопада?

Але, да ти отделя 2-3 като ги изпържи детето, поне си близо Grinning

Хубав да е денят ви!

# 249
Да, Фонс. Скъса един, сега друг купих, че с нагръдник ми е по-лесно да го удържам. Проблемът е да излезем от селото,  нататък го пускам и не създава проблеми, но в селото, ако има пуснати кучета,  става драма, че никак не обича да го закачат. Вързаните в двора не му правят впечатление.

# 250
  • Бургас
Добро утро!

Цяла нощ не спах спокойно, а не е като да ме тревожи нещо, събудих се рано, въртях се повече от час и сега съм една никаква.

Ммм, Пеги, как бих изяла една милинка. Някой съсед пържи бухти и  така хубаво ухае в тоалетната Joy

Мъгла и дъжд и тук, но не ми бърка плана за мързел и обяд в нашите, че татко е рожденик днес. Дано ми се е получило суфлето.

Спокойна неделя, момичета! Ети, лека работа на теб!

# 251
Добро утро Simple Smile
Излязох от вкъщи в 5:30. Смятайте кога съм станала, за да се оправя на спокойствие и да си изпия кафето.

И тук днес е мрачно, но ми харесва.

Фонс, това разпределение на задачите ми харесва. От теб тестото, от детето пърженето. Не бих отказала 2-3 с пудра захар, а след последните тренировъчни дни хич няма да ми е гузно.

Хубава неделя Simple Smile

# 252
Фонс 😘 Късно е либе за китка, замесих 😂 Без яйце, защото нямам, ще видим какво ще стане...

Селесте,  честит да е татко ти! Много,  много здрав!

# 253
  • Бургас
Морген!
Селесте, честит и здрав да е татко ти!

Вчера ме беше хванала музата, и аз не знам защо. Днес няма да готвя.
Хляба го спрях. Намалих сладкото. Обаче тез солени питки,.... Ммммм, много ги обичам и ядох от тях сутринта. Да ги опитам просто. Това ще е.

Много сте ранобудни всички.
Аз спах до 9-9.30, можех и още ама...
Боли ме кръста.

# 254
  • Germany
Честит да е татко ти, Селесте! Здрав и късметлия!
Аз явно съм най мързеливата майка и у нас няма ни мекици, ни нищо Simple Smile Ще закусват или сандвичи или на нескуик топчетата. Те и без това стават късно уикенда и реално закуско-обядват. Вчера си направихме малко по дълга разходка с малчо + пошътах повече и вечерта ме болеше около разреза. Днес релакс.

Общи условия

Активация на акаунт