Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 696
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 315
  • Mediterraneo
Хахаха, виж Мид как знае.

# 316
  • На брега на реката
Ети, браво на малчо! Поздрави го, от чичовците!

Боби, Мери, стискам  палци и на вас!

Веси, здрава да е мама!

# 317
  • на Мелмак
Стискам палци, момичета!

Иначе, къде сте?
Нещо ми се губите Grinning

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 20:53 от etty775

# 318
Аз съм хремава. И отидох при личнара, пък то се окаьа, че не ми е лична от година и половина, била си прекратила практиката.  Обаче защо не съм уведомена, не разбрах. Много се ядосах. Дано е само хрема, че сега тепърва лекар трябва да търся.

# 319
Вкъщи Ети;)
Гледам черешката, чудя се дали да хапна още нещо. Заради кулинарните предавания дебелея;)

# 320
Хрупам захаросани бадеми и релаксирам.

Днес дъжд и слънце спореха за небесна победа, дъга се появи, слънце пекна, после порой се изля и през цялото това време мерих улиците. Гроги съм.

Палци за всички! Съни, оправяй се бързо!

# 321
Ох, малката пак изтървала спирката на тролея и направи цяла обиколка 😆
Сега ми е смешно, но половин час бях на тръни.
И после защо са ми побелели косите 😁

Честити да са празнуващите.
Маре, ще се справиш. Да казват какво е и да го лекуваш.
Тарти, да се случи както го искаш. Честит бъдещ рожден ден Mr. Green
Ети, браво на детето.

И другото го забравих 😊
А` добра вечер!

# 322
  • Бургас
Съни, да оздравяваш бързо! Дано намериш бързо нов ЛЛ, който рядко да ти се налага да посещаваш! Свекърва ми и ММ и те търсиха декември нов ЛЛ, че тяхната си прекрати практиката, но поне ги предупреди, а не да разберат случайно и то при нужда.

Мисля да полягвам аз с книжка и чайче.

# 323
  • Бургас
Веси, да е здраво майчето ти!

Ети, браво на младежа!

Аз гледам,, Под прикритие,,. Иначе цял ден пак готвя.... Да изброявам ли 🤔😂

# 324
  • Ямбол
Ей, Тарти, какво като си лъв, аз съм над нещата, можеш да се пъчиш колкото си искаш.

Днес и ние ходихме планово до ЛЛ. Ще пускаме кръв дружно утре всички. Понеже викаме лаборант вкъщи, та използваме намалението и на нас да вземат. Ще проверявам на щерката хормона, дано е в норма. И за мен ще има да видя как се движа. А за леля е цял списък.
Скоро дано не ми се налага, ей затова отлагам, защото губя много време, неприятни са ми чакащите, които знаят, че вече е с часове, но пак дремят там. Една циганка голям театър врътна днес, точно когато щяхме да влизаме. ЛЛ си я знае и само аз я усетих, че се преструва, другите се шашнаха, че ще припадне. Като взе да диша тежко, да залита, много са нагли значи.

Хайде, лека нощ!

# 325
  • На брега на реката
Добро утро!

Честит да е младежа на Деси! Желая му слънчев живот, изпълнен със здраве, успехи, късмет и много любов! Весел празник, Деско и да кажеш, как е пиел изнанадата!

Лилс, стискам палци, за добри резултати.

Съни, всички да е наред!

Хубав ден, на всички!

# 326
  • гр.София
Добро утро 🍀
Бубс, благодаря за милите пожелания 🤗
Вчера му я подарихме, много емоционално и изненадващо беше за него, много е щастлив 😊 направихме клипче и го разпратихме на бабите и дядовците 😁 черпя ви за кратко с рожденика 🤩

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 08:13 от desivalko_

# 327
  • На брега на реката
Ей, че хубав младеж! Heart Eyes

Това до него ти ли си, че ако е тъй, супер много младееш?

# 328
  • гр.София
Благодаря, Бубс, самата аз ☺️

# 329
Добро утро!

Деси, честит да е рожденика! Безаварийно да си се радва на подаръка! Много е хубав, което не е чудно с такава мама 🤩

Съни,  не се ядосвай за ЛЛ. Дано намериш бързо нова и рядко да я виждаш, както тази!

Маре, да се открива бързо проблемът и да го бориш!

Лилс, вашите изследвания да са пушка.

Аз бях на йога снощи.  Доволна съм от инструкторката. Ще се опитвам да ходя 3 пъти в седмицата.  Прибрах се, хапнах и припаднах.

Спорен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт