Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 437
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 900
Добро утро!

Деси, и според мен реакцията не е задължителна, а просто възможна,  като при всяка ваксина.

Спорен ден, банда!

# 901
Добро утро.
Съни, погледнах кога си писала. Да разбирам, че си се наспала и не си в най- хубавия си външен вид, или? Simple Smile

# 902
Мари, бях будна между 12 и 3. Детето стана преди 6 и аз се събудих. Сега не съм в най- прекрасната си форма.

# 903
Ех, много исках да си се наспала, пък нека днес косата и лицето са без маска. А ти нито сън, нито маски....

# 904
Добро утро!

И аз не се наспах, гледах до късно някакъв филм, не помня дори какъв.

Мони днес ли щеше да се обажда в болницата? Не помня за какво стискахме палци. За насрочване на по-ранна дата за операция?

Засега няма да се ваксинирам. Надявам се, че имам антитела.

Хубав ден!

# 905
Добро утро!

И аз не се наспах. Чакам пред лабораторията за рутинните изследвания. Поне има само 1 човек пред мен, няма да чакам много.

Хубав ден на всички!

# 906
  • Бургас
Добро утро!

Аз уж спах, ама не съвсем. Вики се намести при нас с Марто на спалнята, а тя все пак не е разтегателна, та се бутахме един друг цяла нощ. Или поне мен ме бутаха.
Минах бързо през Лидл сутринта, сега една прахосмукачка и сядам да работя.

Слънчев и спокоен да е денят ви!

# 907
  • Germany

Мони днес ли щеше да се обажда в болницата? Не помня за какво стискахме палци. За насрочване на по-ранна дата за операция?

Днес следобяд съм на разговор в болницата. Надявам се да ми дадат дата през април и да ме успокоят, че има шанс този път всичко да е наред.
Завиждам на ваксиниралите се. Нас кога ще ни огрее въобще не е ясно, а колко по спокойна щях да съм, ако можех да се ваксинирам преди операцията...

# 908
Добро утро!

Току-що си попълних декларацията за ваксинация и предадох в човешки ресурси. Да видим кога ще е, искам да ми се маха от главата тоя вирус.

# 909
И аз ходих да ми вземат кръв днес, че стана време за полови хормони. Направих си и тест за анти тела, да видим какво ще покаже. Дано да си имам.

# 910
  • Canada
Безпроблемно да минава пост-ваксинацията на всички!

Деско, турболентно е при нас, очаквано. Задават се промени, за добро, надявам се. Благодаря, че ме мислиш Hug

Хубав ден на всички!

# 911
  • София
Аз ще се жалвам-на мястото на убождането нямам нищо, но през нощта вдигнах за 3 часа температура и сега не съм се наспала и съм киселяк.
 Али, Мони, дано всичко е наред при вас!

# 912
  • Germany
Мери, дано тази нощ ти е спокойна и се наспиш!
Дадоха ми дата за новата операция - на 12ти април влизам с болницата, на 14ти ще е операцията.

# 913
Мони, стискам палци всичко да мине "по мед и масло".
Али, при теб как е?

Напоследък яко издевателствам над гръбнака си и трябва някакви мерки да взема. Докато чакам щерката да приключи с извънкласните си дейности подпирам паркови пейки, табуретки и пр., всеки прешлен ме боли.

Покрай отварянето на заведенията всички дружки припяват в хор "води ме в някоя квартална кръчма" 😂 Да видим.

Мъжът ми отсъства и днес попадам само на заблудени таксита. Да видим сега последното  какво ще бъде.

# 914

Покрай отварянето на заведенията всички дружки припяват в хор "води ме в някоя квартална кръчма" 😂 Да видим.

Ние даже вече имаме резервация за 8ми 😂 Сакън да не хартисаме 😂

Пратих си изследванията на лекарката, ще чакам да ми звънне да ги обсъдим.  На мен ми излгеждат ок. Ще да го пишем пост ковид реакция май 😁
Иначе пък си имам антитела, много съм доволна 🤩

Мони, браво, да идва, да минава и да заминава!

Фонс, ще чакаме да се похвалиш!

Общи условия

Активация на акаунт