Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 428
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 930
  • Бургас
Морген!
Днес почивам. Седнах да прегледам тиймса на големия и лошо ми стана.... Домашна до домашна, неизпратени! И ненаписани! 😒 Прекалено дълго продължи това онлайн обучение. Моят загуби интерес към всичко. Безразлично му е, еднообразно...
Дано на 4ти да ги върнат в училище!

# 931
Добро утро на всички ☀!

Боби, стискам и аз палци да се махат тревогите.

Моите изследвания са излезнали, добре са, само желязото и хемоглобинът са ниски. И този Б12 не мога и не мога да го вдигна. Някой, ако е пил и има препоръка за определена марка, да сподели. Освен да вляза да прочета в темата за добавките.

Хубав петък и още по-хубав уикенд! 😊

# 932
  • Бургас
Добро утро!

Сутринта за малко да изпуснем първия час. Изключих алармата и "още 5 минути" станали 30.

Разкрасяването в домашни условия не ми се получава, в това отношение организацията ми е кръгла нула. Колкото успее козметичката веднъж месечно, толкова.

Напрегнат петък ще е, че пак искаме нещо от днес за вчера, ама няма да се давам.

Хубав да е денят ви, момичета! Пролетен ни го обещават синоптиците.

# 933
  • sofia
Да минават здравословните неволи!
Сутринта метнах големия на метрото, минах през Кауфланд и баница направих. Сега ще излизам по двора, че тия клечки край нямат Smile и един спанак трябва да ръсна, че есента не стигнах до там.
Хубав и слънчев петък!

# 934
Боби, да се оправят бързо всички вкъщи!

Мразя смяната на сезоните!  Всеки път щерката не пропуска да я отбележи с разболяване. По нощите я сви корем, дрисък и сега пази леглото умърлушена. Айщъмусеневиди!

Спокоен ден!

# 935
  • Germany
Добро утро и от мен!
Едвам станахме. Малкият имаше час в 8, което ни се стори като 6. Мисля да го юрна след малко на разходка, че следобяд го дават да вали, а и ще има гостенче.
Хубав петък!

# 936
Морген!
Днес почивам. Седнах да прегледам тиймса на големия и лошо ми стана.... Домашна до домашна, неизпратени! И ненаписани! 😒 Прекалено дълго продължи това онлайн обучение. Моят загуби интерес към всичко. Безразлично му е, еднообразно...
Дано на 4ти да ги върнат в училище!
ако знаеш как те разбирам.
Дано започнат присъствено, че как ще си вземат матурите догодина, не знам.

Бройте ме към разкрасените, бях на коламаска, в 8,10 преди да дойда на работа. Събудих се трайно;)

Фотоепилатор и аз имам, стои и събира прах, ама трябва да го включа вече, че ей го лятото, идва.
Петък е😘

# 937
  • Canada
Да се подредят по най-добър начин нещата при тези със здравословни грижи!

Лято да се разпише как са!

# 938
Рир, да се оправя госпожицата.
Аз чакам момчето да свърши училище и ще го уча да пържи филии за час по домашен бит. И....докато го чакам си записах час в клиника за косопада ми. Уви, часът е за след 5 месеца. Мрън. За вечеря съм предвидила пилешки хапки с корнфлейкс и бяло вино.

# 939
  • sofia
Рир, да се оправя госпожицата.
Аз чакам момчето да свърши училище и ще го уча да пържи филии за час по домашен бит. И....докато го чакам си записах час в клиника за косопада ми. Уви, часът е за след 5 месеца. Мрън. За вечеря съм предвидила пилешки хапки с корнфлейкс и бяло вино.
Единственото успокояващо е, че явно не си сама в тази битка Stuck Out Tongue Winking Eye

Вчера големият ми заяви, че трябвало да му купя дънки и някакви кецове... е, как по точно да ги купя без да ги мери. А той кат баща си - мрази да обикаля по магазини.. то и аз с тая работа от вкъщи съм загубила тренинг.

# 940
Обсъждат смяна на пролетната ваканция - да я разделят на две от 3 до 11 април и от 29 април до 9 май.
Така им се получава повече почивка на децата. Аз съм за.

Маре, 5 месеца и Папата няма да го чакам.
Отворковци Imp

И ние имаме запазени места за събота. Може да е малко преди 8-ми, ама бързаме да не ги затворят пак Joy

След малко отивам на маникюр. А за другата седмица съм си запазила час за карбокси терапия. Ще видите вие каква у"бавица ще стана Joy

# 941
Румка, да ни се покажеш после;)
Нищо не ми говори твоята терапия, но ти пожелавам видим ефект!

Маре, мислила ли си да смениш режима на хранене, който спазваш? Знам че от дълго време си на него, има ли вероятност това да дава отражение на косата? С масажи на скалпа пробвала ли си?

Веси, онлайн да си избере, поръчваш му по два номера и връщаш излишният. Ще затвориш едни пари в интернет магазин, ама ако не иска да мери, нямаш много опции.

Рир, бързо да оздравявате!

# 942
Селесте,  ама то и на мен не ми се получава домашното разкрасяване,  но аз съм упорита Grin
Мда, след като през лятото записах час на детето за след 2 месеца,  тъкмо ни дойде часът и ни карантинираха и цяла седмица не можах да се свържа да презапиша час, вече записвам час максимум до две седмици. За себе си отчитам като грешка, че още тогава не звъннах на друг и изгубих няколко месеца.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 21:06 от Sunny29

# 943
Маре, 5 месеца и Папата няма да го чакам.
Точно казвах на приятелка, че за час при проф. Горчев чаках по- малко....
Тути, аз от миналата пролет съм в прегрешения, уж заради косопада. И един щитовиден хормон въпреки, че е в границите на нормата е висок и заради него също съм вдигнала въглехидратите. Не е от режима. Понякога хващам щерката да ме минава с дермаролера....
Ето, излязоха ми завишени андрогени, но ендото каза, че като има косопад, те лекарите обвиняват тестостерона ако е висок, а моя не е.
Трябва някоя хранителна добавка да си избера за моя успокоение, ама и там удрям на камък. Щото уж смъквали андрогените, ама вдигали тестостерона....
За ваканциите съм с две ръца да ги има както си решат, но само да не ги намаляват.

# 944
  • Germany
Мари, пробвай ако искаш с Приорин капсули и този шампоан - https://apteka.framar.bg/30028004/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82 … -250-%D0%BC%D0%BB.
Преди време шампоана ми стопира косопада с няколко миенета, но при 2 мои приятелки нямаше ефект. Приорин пия сега, защото и моята коса почна пак да пада, но за сега ефект май няма.

Общи условия

Активация на акаунт