Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 427
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 945
Благодаря, Мони. Сега ще разгледам шампоана. Аз сега се мия с кетоконазол, който действа добре на андрогените. Така каза и ендокриноложката. Иначе не съм спряла с витамините за коса.

# 946
Отчитам се (за малко).
Много ми хареса как се получи. Едно весело такова, идеята си е моя 😊

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 20:39 от rummi_pl

# 947
  • Бургас
Руми, много е свежо. Много страдам за маникюра си аз. Моята маникюристка се оказа с жестока алергия и от доста време не предлага гел лак, а аз обикновен не задържам повече от два дни. Сега си се мъча сама с оформяне, лак въобще и не слагам. Ще трябва да се огледам за нова в района, че ми е терсене нюд.

Рир, да оздравява бързо щерката.

Чакам да изперат матрака на спалнята и забягвам към майка. Приготвили сме си броколи със сирена, винце, за дЯцата китайско, че броколите отровни Simple Smile ММ да си изпържи яйца, има 40 броя в хладилника.

# 948
  • Ямбол
Добро утро.

Е, този път ми се разказа играта. Вчера сутринта си сложих втората доза на ваксината и до вечерта ми нямаше нищо. И към 10 рязко ми паднаха силите. Започна да ме втриса, да ме боли ръката, мускулни болки. Цяла нощ съм се въртяла, ту се унеса, ту подскоча от болка. Снощи нямах температура, обаче на сутринта съм с 38. Пих Тайлол хот. Малко ми светна. На магазина съм сега и дано да изкарам до обяд, че моите хора ги няма. Бяха забравила колко е гадно това втрисане. Надявам се бързо да отмине. Имах доста планове за днес по домакинстване и занимаване с цветята, но май ще отложа, ако все още ми е зле.

Хубава събота!

# 949
  • На брега на реката
Добро утро!

Лилс, дано отмине бързо! Много хора споделят, за такава реакция /което значело, че организма си е изградил АТ и се бори/.  Каква беше твоята ваксина?

Мони, всичко да минава по-скоро и да е ОК!

Лято не е писала скоро и я мисля?!

План за деня нямам, ще бъде, както дойде!

Хубав уикенд, на всички!

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 07:36 от Бубoлина

# 950
  • Бургас
Добро утро!
Лилс, бързо да отшумяват неразположенията!
Бубе, как са мъничетата?

Аз се стягам за работа. Днес ми е понеделнишко, след вчерашната почивка.
Хубав ден, банда!

# 951
Добро утро и от мен. Лиле, дано мине бързо.

# 952
  • София
лили, навсякъде чета, че хората имат такива реакции в продължение на ден-два след втората доза. Астра зенека ли ти сложиха?
Поръчах за приятел на сина ми книгата: "Срала и заспала". Идея си нямах, че съществува такава книга, а те били трилогия Hushed. Младежът много я искал Blush, а има рожден ден, това ще му е подаръка.
Днес малката е на състезание по английски, ще видим какви ще ги сътвори.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 07:21 от buni

# 953
Добро утро Simple Smile
Лили, дано отмине бързо.
Руми, харесва ми маникюрът, много е свеж и весел.
Селесте , завиждам за яйцата.

Спрях да правя гел лак, понеже ноктите ми растат бързо и трябва да ходя на маникюр 2 илк 3 пъти в месеца. Нямам желание да отделям толкова време и средства, а да си го свалям сама за мен е мъчение.

Хубав уикенд на всички!

# 954
  • Ямбол
С Пфайзер съм. При първата нямаше нищо, обаче сега, не съм много зле, обаче ми е много смотано. Дано да си заслужава.

# 955
  • Бургас
Бъни, успех на девойката!

Аз никога не съм слагала подобни неща, като гел лак. Аз и нямам подходящите нокти за него. А много харесвам маникюрчета.
Руми, харесват ми ноктенцата!

# 956
  • На брега на реката
Карз, благодаря, че попита! Blush
Добре са сладурковците! До вчера бях при малката и си беше голям кеф. Снощи се прибрах и ми беше някак пусто и тъжно. Да гушкаш бебе, е най-голямата радост на света.  Вече е по-спокойна. Предполагам, че капките са подействали и не плаче. Спинка и папка!  Лошо е, че спи до обяд, а нощем будува, ама ще се нагодят някак.
При Малечко пък, очакваме първите зъбчета и понякога мрънка, ама и това ще мине.

Да се похваля с нещо:
Големият ми син /таткото на Малечка/, вчера си взе последния изпит и скоро ще си получи диплома, за международен инженер по заваряване /имаше и още нещо, ама го забравих/.  Голям мерак беше за това, от години си го мечтаеше и най-после си ги осъществи. Малко се забавиха нещата, заради пандемията, но Слава Богу, всичко приключи успешно!

ПП. Бъни, успех на детето!

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 07:40 от Бубoлина

# 957
Ох, Бъни. Що не му подарихте пари, пък той да си купи книгата? И от мен стиснати палци на дъщеря ти.

# 958
  • гр.София
Добро утро 🍀
Руми, много е хубава комбинацията, нежна 🤩 и аз от миналата година не съм си правила, май е време 😘
Бъни, успех на англичанката!
Пия кафе на спокойствие, после трябва да врътна две, три перални, обещала съм суши на децата, аз съм на риба и кюфтенца от броколи 🙂
Бубе, браво на сина ти, честита диплома!
Хубав ден от мен 🤗

# 959
Добро утро!

Лилс, бързо да минава реакцията от ваксината. И покрай мен споделят такава, така че явно е обичайно.

Бубе, честито на сина ти! Много доходи да му донесе новата диплома.

Аз спах много лошо. Събудих се в 3, до пет се въртях, до 7 придремвах и сега съм компот.
Кумицата ме покани на закуска 🤩 После щв мина да си видя чавето, че снощи ми се обади плачещо за мен, милото 🥰 Вижданки с приятелки и мързел е другата част от плана.

Общи условия

Активация на акаунт