Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 414
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 960
Губят ми се постове. Буб, честита диплома на сина ти. Да си я ползва с кеф и за голяма заплата.

# 961
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се в 7, полежах до 7.30....
Вече съм изпила 2 кафета, чакам първата перална...
Лиляна, дано отшумят. За Пфайзер споделят за такива не разположения след втора доза, а на АЗ след първата....
Ще споделя и аз след втора доза, когато ми поставят.
Буболина, честита диплома. Пожелавам удовлетворява ща реализация.
Снощи Митето се оплака от болки ниско вдясно...
Та се притесних за апандесит....
Ходихме до Бърза помощ, мускулна е болката, не е апандесит....
Поне спах спокойна....
Може би се вглеждам и планирам прекалено, но като съм сама, а и постоянното ходене по болници....
Приятен уикенд!

# 962
Привет и от мен!

Лиляна, бързо да отшумяват страничните ефекти!

Бубе, честито на сина ти, успешна реализация!

На мен с гел лак ми е супер удобно. Ако трябва вкъщи да се лакирам, значи ще ходя без нищо. Мразя да чакам да съхне и после да се обели на третия ден. И мигли си слагах и спестявах една стъпка от грима, обаче имах екзема, която вървеше и по клепачите. От там и нещо като алергична реакция стана и сега момичето, при което ходя не иска и да чуе да ми сложи 😃.

Слънчев ден на всички! ☀

# 963
  • Бургас
Добро утро!

Не спах спокойно тази нощ, а не е като да съм в чужда къща. Нашите са по селата, ще им поошетам малко и се прибираме към къщи.

Лили, дано отшуми бързо неразположението. От прочетеното дотук и аз оставам с впечатление за грипоподобни симптоми след първа доза на АЗ и след втора на другите две, ако изобщо се проявят разбира се.

Бъни, успех на девойката!

Бубе, успешна реализация на сина ти!

Боби, нормално е да си една идея по-бдителна, през повечето време си ти баща, ти майка. Как е Мите днес?

Надявам се при Лято всички да са вече здрави.

Хубава събота, момичета!

# 964
  • София
Лили, бързо да отшумява неразположението!
Бубе, честито на сина ти! Баща ми се занимаваше с аргоново заваряване и се печелят куп пари в тази област. А за зъбчетата няма да те успокоявам, понеже никненето продължава с години! Но все пак си зависи от детето, дано при вас бързо размине!
Правих си един път от гел лак и след това нямах търпение да ми го махнат. Не изчаках за час и си го свалих сама, но си съсипах ноктите, та се отазах.

# 965
Привет!
Фонсе, Бубе, благодаря, че ни мислите!
Аз от понеделник бях по цял ден на работа, както писах тук. Това ме изтощава неимоверно много и нямах сили да пиша тук. Добре сме. Децата и съпругът ми вкусиха свободата в четвъртък. Бях поръчала 2 тутманика в една пекарна, каката да занесе в училище за здраве. "Мамо, до второро междучание не беше останала и троха от него". Явно се е харесал.
Майка ми още е в болницата. Значително по-добре е, но лекарствата, с к я лекуват, ги нямало за свободна продажба и ще я задържат, докато свърши курса на лечение.
Каката си пише домашните, след малко ще я караме на английски, а ние ще пазаруваме през това време.
Хубав ден, момичета!
Edit: Лиляна, забравих да ти пожелая неразположението да минава!

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 12:38 от Лятo

# 966
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета!

Мери,  това, което завърши вчера , би могло да му е  полза в бъдеще.  Дано!
За зъбките сме подготвени, но все пак 6е надявам да е по-леко.

Лято, радвам се, че сте добре.

# 967
  • Бургас
Бубе, честито на синът ти и успешна реализация!
Имам познат, който се занимава със заварки, всякакви видове. В момента е в Англия и успешно работи там. Има хляб в този занаят.
Много ми е мило, като пишеш за мъниците! ❤️
Ще отминат неразположенията около зъбките, коликите и режима на спане. Иска време!

Лято, радвам се, че се разписа.

Аз съм на работа, препичам се на слънце и се любувам на спокойното море 🌊

# 968
  • при моите деца .....
Разписвам се....
И до обяд  и следобед с тротинерката Митето, а аз притичва да го гоня....
Няма да готвя....
Свекървата приготви за обяд супа топчета, лаврак на скара, пържен сафрид, мляко с ориз и крем карамел....
Обядвахме при нея, сложи и за вечеря....
Ще мързелувам....

# 969
Хубав ден имахме. Оставихме каката на английски, спазарих яке на синко, направиме кратка разходка по Гребната.
Взехме каката, от там отидохме в друг мол да я снабдим с маратонки. Синко изпроси една топка, каката - да не остане по-назад - и за нея. Напазарувахме, или по-скоро таткото пазарува, ние се снимахме отвън.
Утре ме чакат домакинстване: перални и мусака.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 11:51 от Лятo

# 970
  • Ямбол
Прекрасна е каката, Лято.

Аз ще живея. Точно 24 часа след като усетих първата реакция, в момента ми просветна, няма и помен от мускулните болки, допреди час-два имах температура все още, но сега ми е значително по-добре. Иначе цял ден спах, нямах сили за нищо. Надявам се утре вече да съм пушка. Даже огладнях и ще си объркам една салата с елда.

# 971
Добро утро!

Лилс, днес да си пушка!

Лято, много е хубава каката!

Аз се наспах. Днес домакинско -разхладителни процедури имам в плана и обичайния мързел😁

Спорен ден, банда!

# 972
Добри утро.
Много е хубаво малкото Лято.
Моята свекърва я ваксинираха в петък и вчера не можеше да се вдигне от леглото, много й беше зле.
Днес чистене, разкрасяване (дано най-накрая ми се получи), театър с детето.  Ако е хубаво времето и разходка.
Чудесен ден ви пожелавам.

# 973
  • Бургас
Морген!
Лято, разкошна е каката!
Ваксинираните бързо да се оправят!
Момичета, вие сте си красиви и без процедури!
Хубав и слънчев ден ви желая!
Отивам да се трудя!
Труда, красял човека 🤔🙄Кой е излъгал 😂😂😂

# 974
Добро утро и от мен. Будна съм от 6 часа, но напълно наспана, защото оставих ММ да чака каката.
Планът за днес включва задачи по математика за 6 клас, перални, сушилни, готвене, пазаруване, 2 разходки с кучето....

Общи условия

Активация на акаунт