Отговори
# 15
Здравейте, момичета!

"Животът е като огледало, ако му се усмихнеш, ще ти отвърне със същото."
Хорас Джексън Браун

Нека доброто настроение е ваш спътник!
Усмихнат ден!

Цитат
tsayisman.world
Малкият шампион Ефехан 🏆💛

Поздравления за Толгахан и целия екип на "Шампион"! Заслужена награда и признание за труда, упоритостта и таланта на актьорите.
     Ще се радвам ако скоро и в България започне излъчването на този сериал. Заслужава си да бъде гледан и коментиран!
     С "Шампион" през 2019 г. Толга грабна наградата за "Най-добър актьор", сега - "Най-добър телевизионен сериал". Очаквам информация за участие на нашето момче в нов проект още през този месец.
     Толгахан е Шампион и винаги ще бъде на върха!  

Мъжете Сайъшман с bark. Каква по-добра реклама на собствената марка.

Ново от сторито на Суде - една изгряваща звезда.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 15:58 от Emiliya

# 16
Здравейте момичета

Компания Han Medya започна подготовка за цифров телевизионен сериал с участието на Толгахан Сайъшман. Сценаристи - Макбуле Косиф и Гюлсев Карагоз. Режисьор: Маг Угурлар.

# 17
Грозде ,тъкмо идвах с новината.
Ти си е оказа добрият вестоносец.
За сефте чувам тази компания и екип.
Цифровата платформа не се издава засега.
Успех и дано напишат хубава история.
Поне Толга и фенове ще са спокойни че няма да го джаснат в нищото.
И аз искам продължение на приказката но зависи от продуцента.

Емииии ,новата тема е приказна. Майсторка си .  Добавила си и любими актьори.

# 18

Грозденце, хиляди целувки за прекрасната новина! Аз наистина съм в шок! Stuck Out Tongue Winking Eye Не мога още да асимилирам прочетеното. И понеже не вярвам много на рускините се порових из нета, но още повече се обърках и не успях да разбера - за цифрова платформа, собственост на Толга ли иде реч, или за проект на маминия, който ще се излъчи на платформа. А може би и за двете - собствена платформа и нов проект за нея. Продължавам да се колебая и да ровя. Дано Толга по-скоро да внесе яснота в обърканите ми мисли.

Феми, радвам се, че новата тема ти е харесала и се надявам, че ще наминаваш по-често и при нас.

# 19
Тези дни, все приятно ме изненадвате. Награда за ''Шампион'', нов проект, нови снимки на малкия Ефе. Новата тема ни донесе късмет... дано все така да продължава и ще съм щастлива и доволна, възражения- никакви.

Пожелавам си новините да летят и да кацат безпрепятствено при нас...

# 20

Цецеее, видя ли сега колко предвидливо ви раздадох химикалки - да пишете, да възхвалявате, да порицавате ( за Толга само хвалебствия Stuck Out Tongue Winking Eye ), че съм много обидчива. За маминия критики не търпя.
     Аз продължавам да недоумявам - за нова платформа ли става дума, продуцент ли ще бъде Толгахан, или ще участва в нов проект. Google Преводача един и същи текст ми го превежда по 6 различни начина. Ехх, защо не съм учила турски език! Сега нямаше така да се кахъря.

Още снимки от вчерашното награждаване. С това сако Толга много ми хареса, да беше свалил маската, че радостта ми да е още по-голяма, но ...

Йълдъз Чагри Атиксой (Суна от "Шампион) също е била на събитието. Като е по-далеч от Толгахан я харесвам, пък и много се зарадвах, че е приела предложението за брак с Берк Октай. Симпатична двойка са. Дано са щастливи заедно!
Скрит текст:

# 21
# 22
# 23
Здравейте!

Идва някой и те създава, идва някой и те променя.
Шемс- и Тебризи

# 24
Здравейте, момичета!

"Да си изпълнен с горчивина, означава да прахосваш скъпоценни мигове от живота, който и без това е достатъчно кратък."
Хорас Джексън Браун

Пожелавам ви ден, изпълнен с усмивки, щастие и вдъхновение!

Ново от нашата красавица Амине:

И от Суде:

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 13:29 от Emiliya

# 25
О, Еми, откраднах си Амине, прекрасна снимка. И даже ще я повторя.

Пускам ви и нашата Айтюл от ''Сега и завинаги'', в ролята си на Фюсюн, роля, която играе блестящо в момента...

# 26

Айшегюл Гюнай ми хареса в "Сега и завинаги". Наистина блестящо се справя с отрицателните персонажи, които играе, а в живота е много весела и забавна майка на близнаци.

Днес имам повод да ви почерпя. На този ден преди мнооого години прегърнах втората си рожба. Заповядайте и наздраве!
Скрит текст:

# 27
Еми, да ти е живо и здраво момчето! Много радост и прекрасни мигове в живота!
А на майка му подарявам цяла поляна с цветя!

Момичета имам една питанка, за мен е с повишена трудност. Не помня къде съм я гледала тази актриса, а ми е толкова позната визията й, дали е в сериал или съм я виждала на снимки в темата, а бе не помня...

# 28
Цеце , и на мен ми е сякаш познато лице не се сещам от нерде Rolling Eyes
Да не би да играе в някое от новите дизита актрисата  ?
Като се добера до компа тия дни ще питам дружките от Общата тема .
Те почти всичко знаят, следят и гледат.

Еми ,да ти е живо и здраво момчето и да ти носи радост . Шерефе- Наздраве!

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 19:16 от femmi2

# 29
Феми, играе в трети сезон на ''Вятърничав'', ролята й е страхотна, но от колко време вече се мъча да си спомня, откъде ми е позната и не мога...

Общи условия

Активация на акаунт