Отговори
# 165
Здравейте!

Казват: ''Далеч от очите, далеч от сърцето.''
Аз казвам: ''Ако някой е в сърцето, няма значение, че е далеч от очите.''

Мевляна

# 166
Здравейте, момичета!

"Най-доброто лекарство за всички несгоди са прегръдките на любим човек. Можете да бъдете депресирани, разстроени, разбити на хиляди парчета ... Но щом той ви прегърне, всичко веднага си идва на мястото. Парчетата се сглобяват.
И вие сте отново вие! В обятията на любимия човек.''

Красива и успешна нова седмица,
изпълнена с много обич и сбъднати мечти!

В Instagram от вчера:

Скрит текст:
Цитат
gulseamine
Най-красивият ми 14 февруари, радвам се, че си тук, много те обичам❤️👨👩👧🧿
Цитат
almeda92
🌸 @bark.com.tr
    И Суде:

От сторито на Толга:

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 12:45 от Emiliya

# 167
Нося ви новинааа .
 Ето че всичко се подрежда с проектите на нашите любимци.

Цитат
Толгахан Сайышман ведет работу над кастом нового сериала для неназванной пока цифровой платформы Предел / Limit. Компания Han Medya Production, которая принадлежит актеру, начнет съемки в апреле в городе Денизли. Съемки продлятся 4 недели.
Април месец стартира снимките на новият Проект на Толгахан . Ще продължат 4 седмици. Само не разбрай това Лимит нова цифрова платформа ли е ? Много почнаха да никнат след  НФ. Хората и актьорите ги предпочитат.

Хайде да подредя и останалите

муцунка:heart_eyes:
 тоя коментар от форума чок ме изкефи .Satisfied Разни хора , разни идеали е казал поета.
 Обаче има още да постига за кръстника. На мен ми навя такава асоциация.
[quoteЗа Чаатай не зная защо но ми заприлича на "Кръстника", чакам го с нетърпение, да говорят каквото искат момчето е страхотно. ][/quote]

Илайда Алишан и младежа от мистър грешен в нов проект - Невинните по турската фокс тв от сряда.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 12:50 от femmi2

# 168
"Толгахан Сайъшман се съгласи да участва в кратка поредица „Limit“, която ще бъде показана на цифрова платформа." -  прочетох го в Twitter, но дали е истина, предстои да разберем.

Нося ви новинааа .
 Ето че всичко се подрежда с проектите на нашите любимци.
Цитат
Толгахан Сайышман ведет работу над кастом нового сериала для неназванной пока цифровой платформы Предел / Limit. Компания Han Medya Production, которая принадлежит актеру, начнет съемки в апреле в городе Денизли. Съемки продлятся 4 недели.
Толгахан Сайъшман работи по кастинга на новата поредица "Limit" за все още неназована дигитална платформа. Han Medya Production, която принадлежи на актьора, ще започне снимките през април в гр. Денизли, намиращ се на 30км от Памуккале. Снимките ще продължат 4 седмици.
Източник dailyturk

07.01.2021г. - Памуккале
    Феми, благодаря ти за подробната информация около новия проект на Толга.
     Продължавам да чакам Толга сам да разкаже за сериала, платформата и компанията Han Medya Production.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 14:38 от Emiliya

# 169

Nature Snowflake

Nature Boom Не ги разбирам Чачо и шаманката,
до някъде Амине и грозника,защото от както са в Истанбул
пускат снимки,може да е заради футболните фенове,
но не разбирам защо феновете на Толга не пускат снимки
както тези на Джан и Чачо..защото албанката,пуска рядко
и все с нея и детето,за предпочитане в гръб,за да е загадачъчна..
според нея!!
Thinking

харесва ми изгледа от хотелската стая на Джан Hands Ok Hand

Nature Boom

Heart Eyes

Revolving Hearts

# 170

Софи, феновете на Толга също пускат много снимки и видеа, отразяват и най-актуалната информация за него, сериалите му и личния му живот. Аз гифките ги правя предимно от клипове на феновете. Ако разчитам на албанката вече щях да съм забравила физиономията на маминия.
   Днес срещнах новината за новия сериал на френски език, на испански, на персийски, на руски, на италиански и т.н. Следя и този хаштаг #TolgahanSayışman в Instagram и Twitter.
   След малко ще кача и една от статиите, в която се потвърждава участието на Толга в "Limit".

# 171

Flowers Bouquet ЕМИ* в IG и Twitter когато и да влезна
снимките на другите любимци са в изобилие и най-различни,
на Толга - няколко и то все едни и същи..ей това ме дразни,
наистина не следя всички сайтове,
но все пак, за мен инфото не е същото..

# 172
В това студено време, да се настаним уютно пред  камината, а Еми ще ни разкаже... Софи ще ни усмихне... Феми ще ни изненада... а аз ще си наслаждавам...

Да подсигуря дървата, за да може огънят ни никога да не угасва...

Мисля, че и Джан добре се справя с брадвата, но не можах да му намеря снимка.

Скрит текст:

# 173
Цял ден Еми е малко така: Чака и се ослушва някой да я редува, за да пусне инфото, което е открила. Ентусиазма ми се изпари, извинете ме и приятна вечер!

Televizyon Gazetesi – Известният актьор Толгахан Сайъшман бе представен на телевизионния екран през този сезон със сериала Şeref Sözü, като  сподели водещата роля със Суде Гюлар. Заснети бяха само 4 епизода от поредицата, замислена като страхотна продукция на остров Калем, срещу Дикили, но сериалът се сбогува с екраните поради ниските си рейтинги.
Толгахан Сайъшман направи изявление пред журналистите след сериала, като заяви, че е влязъл в строителния и текстилния бизнес, че работата му е засилена и за известно време той вече не може да участва в сериали. Заявявайки, че дълго време не мисли да действа в сериали, Толгахан Сайъшман остави отворена врата за цифрови серийни проекти.
Актьорът ще бъде на снимачната площадка за новия сериал на продуцентската компания, която притежава. Според новината от Birsen Altuntaş по TV100, стартираният от Han Media Production проект за цифрова телевизионна поредица ще зарадва много феновете на Толгахан Сайъшман.
Играчът, който отново ще се завърне на сета, ще участва в снимките за 4 седмици в град  Денизли. Режисьор на сериала „Limit” ще бъде Müge Uğurlar.

# 174

това е много готино с кучето в снега в дома на Толга
 Софиии , шаманката квото каже ашкъма това е . Трябва разрешение за общо фото. Иначе само пейзажи слага от дворчето.
Предпочитам да го гледам променен сякъв свободен без пиявици и вещици.
 И този ден ще дойде , Фема е търпелива .

Много се смях как твоя Аполон ще се учи от гифките , като по учебник
 една маса приготви гледей да няма чупливи неща
 първа точка  до стената  направо от вратата с разкопчана риза и втора завърта, целува хоп на масата и после на леглото

Скрит текст:
 Звяр Nature FireNature FireSleeping

Цеце , Мерси за прекрасните снимки , цепенето на дърва не е лесно с тези мъже е песен.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 10:36 от femmi2

# 175
Параноичката Нур и разбойника артист Ийт Козан
Първа среща.
Любов ли бе да го опишеш...

# 176
Здравейте, момичета!

"Животът е твърде кратък, за да го пропилеем в търсене на отговори. Да се наслаждаваме на въпросите!"

Да бъдем щастливи и усмихнати, за да поканим доброто при нас!
Слънчев и ползотворен ден!

От сета на "Студентската къща":

# 177
Здравейте!

Не се огорчавай!
Всевишният изпраща надежда в най- трудните моменти.
Не забравяй!
Най- силният дъжд идва от най- черните облаци...

Руми

# 178

Днес няма допълнителна информация за новия проект на Толгахан. Но за разлика от вчера, когато новината се разпространи първо в чуждите сайтове, днес всички турски медии пишат за продукцията "Limit".

Започва новият цифров телевизионен сериал, продуциран от Han Medya с участието на Толгахан Сайъшман. Продукцията, наречена "Limit" е с режисьор Müge Ugurlar и сценарист и режисьор Gulsev Karaca и Makbule Kosif.
"Limit" ще отиде на снимачната площадка през април, мястото за заснемане е в гр. Денизли.
Заснемането на лимитираната поредица ще продължи 4 седмици. Започна работата на актьорите.
Очаква се висок рекорд на публика и зрителска аудитория.

# 179
Ще ми е много интересно да разбера какви граници ще надскочи този път Толгахан, но докато излезе по- подробна информация за сериала, ще ви сложа едно клипче за гр. Денизли, където ще са снимките...

Денизли (на турски: Denizli) е град в Югозападна Турция, административен център на едноименния вилает Денизли и на двадесето място по големина в страната.
В близост до Денизли се намира Памуккале.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 20:22 от cvetansk

Общи условия

Активация на акаунт