Отговори
# 180

Ново от сторито в Instagram на Толга:

@hanmedyayapim - Ще бъдем с вас много скоро! (28 дни 22h 37d 20h)

Бавно и полека Толга започва да ни открехва завесата. Чакам с нетърпение повече информация за сценария.
     Цеце, благодаря ти за информацията за гр. Денизли (на турски: Denizli). Все още не мога да се ориентирам с какво ще ни изненадат, снимайки в този град.  

# 181
Много стилно е оформен бранда

# 182

И бранда стилен като собственика! Дано и продукциите да се отличават с елегантност и съвършенство. Романтика, любов, екшън ... еххх, добре се размечтах!

# 183
Романтика

Любов

Екшън

# 184

Nature Boom Не мога да си представя на какъв сценарии и партньорка
е заложил Толга този път,след двете шеметни роли на Иит и Джахит..
Sunglasses

Flowers Four Leaf Clover

Flowers Four Leaf Clover Green Heart Flowers Four Leaf Clover

# 185
Здравейте, момичета!

И няма значение какво е времето извън прозореца ...
Важното е, че има близки хора, които ни топлят с Думи ... Действия ... Усмивки.

Спорна сряда!

Софи, да ти кажа честно аз този път нямам никакви големи очаквания за новата продукция на Толга. Заглавието "Limit"/"Предел" не провокира и въображението ми. Предел на чувства, действие или забрани - не мога да преценя.
     Чакам с любопитство и се радвам, че Толга отново ще се появи на екран. Какъвто и герой да изиграе - ще го направи по най-добрия начин. Достатъчно е само да не се появи в исторически сюжет или да реши да ме стресира с роля на зомби, клошар или някой вампир. 
     Искам го красив, харизматичен и секси!

От сторито на Суде в Instagram:

# 186
Ех, Еми и да те стресира Толга  ще свикнеш.
Аз пък го искам извън рамките на баровец.
Мисля си че Лимит -Предел ще е свързано с историята. Може би нещо документално. Дали ще позная ще чакаме. Това е обширно понятие.
Скрит текст:
Между другото излязоха постери на клошарския филм . Едната снимка е като апокалипсис Какво да кажа ...
Майсторство!
Днес е световен ден на добротата .
В този побъркан свят стана трудно.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 15:22 от femmi2

# 187

Честит да ни е Световният ден на добротата!

Между другото излязоха постери на клошарския филм . Едната снимка е като апокалипсис Какво да кажа ...
Майсторство! Не го мисля само аз.

Скрит текст:
Феми, постерите наистина майсторски са направени - като ги видях едва не получих  инфаркт. А за какво майсторство можем да говорим, гледайки размъкнатото и безформено тяло на Чачо? Тази визия всеки безделник може да я докара.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 12:17 от Emiliya

# 188
Здравейте!

Ако луната не огрява лицето ти,
ако слънцето не прониква през прозореца ти,
не търси вината нито в слънцето, нито в луната.
Дръпни пердето от очите си!

Мевляна

По отношение новия мини сериал на Толга - "Limit"/"Предел" - мисля, че ще е на спортна тематика. Не си представям сериал с такова заглавие на романтична тема (но е възможно), а още по- малко исторически. Предели и граници може да достигнеш и да надскочиш, в спорта и чувствата, за исторически може направо да забравим.

# 189
Следобедна лимонена почерпка Yum

За спортна тематика  не се сетих .  Може и това да е .

колаж от Туитър

Еми Hug за коментара ти

Скрит текст:
Имаме различни гледни точки , което е нормално.  Всеки артист решава сам за себе си. Редактирах предния пост в спойлер.  
Чачо поне ни спестява публични простотии .
 Мисля да не засягаме тази тема , достатъчно се коментира в мрежите и форума.  Доказал е че не се влияе от това. Има голяма подкрепа. Който иска да пише за неговите проекти знае къде .
Ще си слагаме пак красавците снимки , гифки ще си пишем по нашия сценарии и толкова.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 18:31 от femmi2

# 190
Добротата все още никого не е опозорила...

Феми, благодаря за почерпката, толкова добре изглежда, че ако бях добра в кухнята и знаех как бих си направила.

# 191
Нали и на мен ми се прияде от това изкушение. Щях да дам рецептата но сега абсурд да го намеря отново.

Снощи гледах от Вятърничав и там играе артиста ,който беше в каста на Една надежда стига .
Бащата на Реян играе. Оказа се че е обичал майката на Миран.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 18:32 от femmi2

# 192
Вярно, току що открих тази снимка. Актьора в дясно - Серхат Тутумлуер. Много, много е добър, а и ролята му е главна наред с водещата двойка (то там малко трудно се отсяват второстепенните роли). Нямах никаква идея, че е играл заедно с Толга в ''Една надежда стига''

# 193
Цитат
Актьора в дясно - Серхат Тутумлуер. Много, много е добър, а и ролята му е главна наред с водещата двойка (то там малко трудно се отсяват второстепенните роли). Нямах никаква идея, че е играл заедно с Толга в ''Една надежда стига''
 Цеце играл е в надеждата  . Наистина страхотен артист . Снощи на гроба силна сцена направиха двамата  с главния.  Я кажи Серхат до края на всички сезони ли участва   , щото  мернах че е напуснал Херджай ?

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 17:10 от femmi2

# 194
Предизвикателство

Играе си, Феми и не мисля, че ще си тръгне от сериала до самия край. Той изгради невероятен образ на страхотен баща и човек...

Общи условия

Активация на акаунт