Отговори
# 420
С теб всичко е красиво, дори и само да вървя по пътя
Дори и преследването на невъзможни мечти
Скрит текст:
С теб всичко е красиво, тази земя, този камък дори
Страхът вътре в мен, сълзата в окото ми дори

В неочакван миг, ако раздялата щракне своите окови
Дори един - единствен ден, споделен със теб, ми е достатъчен

С теб всичко е красиво, дори и звукът, който чух
Не само водата, която изпих, дори и дъхът, който поех
С теб всичко е красиво, този дъжд и този сняг дори
Следите от сълзи по лицето ми, дори и те

Здравейте, момичета!

# 421
# 422
Емиии докато жениш маминият хубавец в сериалите ,Чачо се показа с неговата шаманка в репортаж.
Пак е онзи хубав мъж втален.
Не съм се излъгала в него иска ли може .
Угоди на Дуда и се показаха заедно да разбере света че не са разделени ,както пише пресата.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 23:01 от femmi2

# 423
# 424
# 425
# 426
# 427
# 428
Здравейте!

В твоята светлина се научих да обичам.
В твоята красота - да пиша поезия.
Танцуваш в сърцето ми,
където никой не може да те намери.

# 429
Здравейте, момичета!

"Единственият начин да се наслаждавате на живота е да бъдете безстрашни и да не се боите от поражения."
Джавахарлал Неру

Слънчев ден, здраве, щастие, любов ... но най вече позитивно мислене. Такъв да бъде денят Ви ...
Спорен, спокоен, цветен и прекрасен!

От Instagram:

BİRSEN ALTUNTAŞ
Müge Uğurlar ще режисира интернет поредицата Limit, продуцирана от Tolgahan Sayışman.

Televizyon Starı
Новата компания Han Media Productions на Tolgahan Sayışman ще заснеме сериала "Limit". Кастът на посочената интернет поредица е на път да приключи. Многобройни нови лица ще се появят пред камерата в поредицата, която ще даде шанс на талантливи кандидати за актьори от 17-25 години. Сериалът, който ще бъде заснет в Денизли, ще започне да се снима през април ...

# 430

Televizyon Starı
Новата компания Han Media Productions на Tolgahan Sayışman ще заснеме сериала "Limit". Кастът на посочената интернет поредица е на път да приключи. Многобройни нови лица ще се появят пред камерата в поредицата, която ще даде шанс на талантливи кандидати за актьори от 17-25 години. Сериалът, който ще бъде заснет в Денизли, ще започне да се снима през април ...

Браво на Толгахан, за желанието и усърдието да създаде цяло едно ново поколение актьори, които да живеят с тази професия, да горят в нея, както той самия.

# 431
Ново от Instagram:

Скрит текст:

Цеце, нямам идея Толга как ще "гори" в новия сериал, но ако продължава да се среща с приятели на маса, не очаквам нищо добро. Disappointed Relieved
     На новата снимка не можах да го позная. Изглежда ми много променен. Вярно е, че винаги се чувства много неловко, когато го снимат в заведение за хранене, около богато украсена трапеза. Не му е приятно и никога самият той не публикува такива фотографии. Предпочита с охота да дава интервюта на улицата или на сета. Тогава е себе си, а тук ми изглежда скован и леко напрегнат.
     Аз също се радвам, че в "Лимит" ще участват млади и непознати на зрителите актьори, а още повече ще се "нахъсам" ако Толга е в главната роля, а до него видим красива 20 годишна партньорка. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Да запоне да снима, че скуката е голяма!
     Ново от сторито на Суде:

Най-после нещо ново и от Амине:

Малкият Ефехан е добра реклама за bark.

# 432

Hearts

Hearts

Bowtie Толга да каже нещо от сценария на Лимит*
защото след Дума на честта*
станах подозрителна към всичко което снимат и рекламират "на зелено"..
дано има още млади и талантливи като Суде*..
Sleeping

Flowers Bouquet  Flowers Hibiscus Flowers Tulip Heart Exl Flowers Rose

# 433
Здравейте, момичета!

Всяка сутрин имаш две възможности: да продължиш да спиш и да сънуваш мечтите си или да се събудиш и да превърнеш мечтите си в реалност!

Превърнете мечтите си в реалност! Приятен ден!

# 434
Здравейте!

Ако животът ти показва своите тръни, не бъди  тъжен.
Напротив, радвай се.
Защото много скоро ще покаже и розата

Мевляна

Общи условия

Активация на акаунт