Отговори
# 450

Flowers Bouquet ЕМИ*  попадала ли си на инфо,
какво става с връщането на Амине на екран
като водеща на модно предаване..
Sleeping

# 451

Софи, за съжаление нищо повече не излезе за Амине.  Името й в Турция взе да се споменава само, когато има новини за Месут. Надявам се да се чуе нещо,  след като футболистът се възстанови от травмата и излезе на терен. Тогава нашата красавица може да помисли и за себе си, и за появата на екран с модното предаване.
     Много ми хареса статията от 02 януари 2015 г., пускам само линк,  по-късно може да преведа и текста. С такъв хъс говори Амине за бъдещото си развитие като актриса, че чак ме хваща яд.
https://www.magazinci.com/icerikler/roportaj/amine-gulse-hirsliy … yuksek_46855.html

Големи зелени очи, пълни устни, 1,78 височина и тъмна кожа - ние твърдим, че Амине Гюлше ще бъде най-обсъжданото момиче през 2015 г. Победителката на Мис Турция Гюлше даде първото си интервю за списание "Ses" преди актьорския си опит.

# 452

Не бях забелязала тъмната* и кожа.. Joy

# 453

Софи, набързо пуснах текста през преводачката и дори не съм обърнала внимание на "тъмна кожа". Вероятно има някаква грешка - ще погледна пак и ако трябва ще редактирам.
     Ново от сторито на Амине:

Алмеда качва някакви подаръци и се радва въодушевена, но не разбрах това за неродената Алина ли е, или по някакъв друг повод.
     Ефехан

Ново и от Суде:

А от Толга - нищо! Ще караме на спомени при него!  

# 454

Flowers Bouquet ЕМИ* не редактирай нищо,добре се посмях..
за другото какво да кажа,голяма скука ги е налегнала след като не качват
нищо по-интересно..албанската пиявица и тя изкука*
Joy

# 455

Софи, не само албанската пиявица, но и аз изкуках. Joy Скучно ми е без новини за Толга. Без нови снимки на този красавец нямам стимул за нищо - няма вдъхновение, музата ми потъна в дълбок зимен сън. Идеите ми се изчерпаха. Ако през седмицата не се появи маминият хубавец ще престана да го следвам! То и арабските фенове вече се чудят какво да пуснат:

Седнах да превеждам интервюто на Амине от 2015 г. Google преводача добре ме разсмя: "Пълен хибрид с големи, зелени очи, пухкави устни, 1,78 височина и тъмна кожа." - продължава да настоява за "черната кожа", а "пълен хибрид" направо ме довърши. Joy Joy Не успях да стигна до края, ама до утре може и да го свърша.

Amine Gulse - Ses Magazine [Turkey] (January 2015)

# 456

Flowers Bouquet ЕМИ*  сигурно Толга е някъде по бизнес срещи
и праща подаръци на пиявицата..
очаквам взаимно обяснение в любов
и няколко снимки в гръб да ни отпусне албанката..
Joy

Flowers Rose Феми* ша се появиш ли за да ми простиш
че не съм възхитена от последния филм на Чаго
заради визията му..
Joy

..и новите любимци празнуват нещо си. Balloon

# 457
Няма нищо около Толга засега ,но както каза Софи зает е с бизнес срещи.
Ох ,Софи ,разсмя ме Joy
Прощавам ти . Но всеки с мнението си ,не сме малки деца.
Не пиша ,защото се погълнах от филма и тук не го гледате.
Качествен филм със послание . Наистина не е за изпускане.  Майната му на клошарския вид ,така играе че да те заболи сърцето. Ревала съм като магаре и още съм под емоция. SobНай ме радва че много хора го оценяват. У форума го харесват. Попадна в Световната листа на НФ. Критици чужденци ,всички са възхитени от екипа ,играта и режисурата.
Турция на първо място ,в България на второ или трето заедно с Аржентина.
Франция на пето и все повече набира скорост.

Простете ми но се вълнувам за любимеца.
И той е благодарен за отзивите.
Няма да слагам снимки заради Еми Hug
Щях да пиша и за пиявиците ама после...
Ша ма заболи още повече главата.

# 458

Софи, взаимното обяснение в любов ще го пропусна, но на снимките, дори и да са в гръб, ще се зарадвам.
     Затъжих се за маминия! Искам да го видя в нов сериал, пък ако ще турците да го спрат още на епизод 1. Искам действие от нашия Патрон, стига с този бизнес - да го прехвърля на подчинените и да отива на снимачната площадка!
     Денят не може да премине, без да съм пуснала Ийт Козан!

Феми, за теб един чаровник и ... маминият сладък Толгахан - Джихан:

# 459
Здравейте!

Ако един ден преодолееш разстоянията
и дойдеш при мен, ела с любов, която се
разкрива в твоята душа с всички цветове.

Шемс- и Табризи

Стори ми се интересно, обяснението за тази традиция на турските сватби:
Когато един мъж целува жена по челото, това означава, че тя му е чест, тя е най-доброто, което той има, той е сигурен, че тя представлява мъжа си в обществото с достойнство. Ето защо, традиционно на сватби, съпругът целува жена си по челото.

# 460
Здравейте, момичета!

"Човекът е устроен така, че когато нещо запали Душата му, всичко става възможно."
Жан дьо Лафонтен

Приятен ден и успешна нова седмица на всички!
Нека доброто настроение е ваш спътник!

# 461
Здравейте !
 Нова седмица , нов късмет.

Еми , мерси за Джихан и Хакан . Имам нужда от нещо позитивно .
  Сервирам кафенцето

Много харесвам тази снимка . Пу , Пу ! Heart Eyes

Сарп под прикритие .  Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще сложа едно  мнение . Не само аз съм плакала на Мехмет Али . Cry

Скрит текст:
Nina NN - Потребител# 40815 март 2021, 11:14 ч
Разтърсена съм!!! Цяла нощ гледах "Животи от хартии" - гледах и плаках, плаках с глас. Още не мога да дойда на себе си. ВЕЛИКОЛЕПЕН ФИЛМ!!! Чаатай е НЕПОВТОРИМ ! БРАВО!
Сега, когато пиша отново ми се реве с глас. Много голяма драма, нещастие, мъка, болести и превъзходна игра на Чаатай, която те превзема изцяло, стиска те за гърлото и не ти позволява да се откажеш да гледаш. Талантливо е момчето! Пожелавам му още много запомнящи се роли и много успехи

Софи , ще ме убие:mask: ама искам Чаго пак в такава роля  ко ще и още по страшен вид да има . Абстрахирам се от всичко и се наслаждавам на таланта му.
 Замисъла в сценария е добър.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 16:26 от femmi2

# 462

Феми, благодаря за кафето и информацията за новия филм на Чачо. И аз четох, че е тежка социална драма, но Чачо добре се е справил, в което не се и съмнявам.
   Ново от сторито на Амине:

Толга и днес не се появи, а и албанката не ще да пусне снимки на маминия дори в гръб. Но пък ние си имаме стари. Stuck Out Tongue Winking Eye Ето един изваян профил:

# 463
# 464

Общи условия

Активация на акаунт