Отговори
# 465
Здравейте!

По- лесно е да изтръгнеш планините
от едно място и да ги преместиш на друго,
отколкото да обединиш сърцата.

Ибн- и Халдун

# 466
Здравейте, момичета!

Най- хубавите неща, онези които ти носят истинско щастие, идват на пръсти, безшумно и търпеливо чакат да ги забележиш!

Нека новия ден да изпълни живота ни само с положителни емоции!
Бъдете усмихнати и щастливи!
Ползотворен ден!

# 467

Flowers Bouquet ЕМИ* да ти е жив и здрав студента*
бабината радост и гордост,късмет!!
Balloon

Скрит текст:

Notes

# 468
Здравейте, момичета!

"Най-ценното, което можеш да получиш от тези, които обичаш е време. Не думи, не цветя, не подаръци... А време. Защото то не се връща – когато някой ти го е дал, то е само твое независимо дали става въпрос за един час или за цял живот..."

Желая ви невероятен ден, изпълнен с енергия, сила, вдъхновение и доброта!
Спорна сряда!

Flowers Bouquet ЕМИ* да ти е жив и здрав студента*
бабината радост и гордост, късмет!!
Balloon

Скрит текст:

Notes
     Софи, благодаря ти за милите думи, пожелания и музикалния поздрав! 

# 469

красива Flowers Rose

Толга щастлив до албанката.. Blush

..без настроение ми се вижда Суде Sleeping

# 470

tolgahanfcs
     Софи, на мене ми се струва много необичайно мълчанието на семейство Сайъшман. Дано всичко е наред и Толга наистина да е щастлив с албанката.
    Този КОВИД отново ми разклати психиката. Такъв песимизъм ме е налегнал ...
    Сколасах да преведа криво-ляво интервюто с Амине от 2015 г. Пускам го за разтоварване, фотосесията много ми хареса. Амине е толкова различна - чувствена и оригинална.

Амине Гюлше – моите цели са много високи
02 януари 2015 петък | 11:39

MAGAZİNCİ FOTO GALERİ -  Големи, зелени очи, пухкави устни, 1,78 височина и хибридна кожа. Ние твърдим, че Амине Гюлше ще бъде най-обсъжданото момиче през 2015 г. Победителката на Мис Турция Гюлше даде първото си интервю за списание „Ses” преди актьорския си опит.
Амине Гюлше е победителката в Мис Турция. Наскоро тя отиде да представлява страната ни на „Мис Свят“. Не можа да влезе в топ 25, но се завърна много щастлива да представи страната ни там.
Израстнала в семейство на изселници, но  е момиче, влюбено в Турция. Толкова много, че в татуировката си тя пише „Щастлива съм, че съм туркиня“.“Ne Mutlu Türküm Diyene”  Колко щастлив е този, който казва, аз съм турчин!
 Гюлше е родена и израснала в Швеция. Баща й е от Ирак. Тя подчертава, че е много отдадена на своето семейство, обичаи и традиции и че концепцията за семейството е много важна за нея. Майка й е нейният идол. Тя е детето на мама, така да се каже. Тя има много необикновена красота. ... Зелени очи, гладка  кожа, пухкави устни и напориста физика ... Въпреки че получи много актьорски предложения, тя взе решение за участие в поредицата „Sevda Kafesi“ (първото заглавие на „Сега и завинаги”).
Amine няма да бъде интервюирана никъде известно време след началото на сериала. Тя се превърна в наше момиче от корицата, а тези прекрасни снимки, на които не можем да се наситим, излязоха от обектива на Cengiz Dikbaş. Правим приятно пътешествие в непознатия свят на Гюлше.

Първо, нека поговорим за новия ви проект. В каква роля ще ви видим и в кой сериал?
В телевизионния сериал „Sevda Kafesi”/„Сега и завинаги”, който ще бъде излъчен по Show TV, ще играя младо момиче, което идва в Истанбул от Адана под името Нур и се влюби в Истанбул.

Вие сте един от тези, които започнаха да действат след конкурса за красота и навлязоха в серийната индустрия. Как се виждате в тази област?
Да, напълно вярно. След като спечелих първото място в Мис Турция, получих много предложения, но в началото исках да взема уроци по актьорско майсторство. В края на краищата не съм имала такова преживяване преди и това ще бъде ново преживяване за мен. Трябва да работя усилено, амбициозна съм, целите ми са много високи. Гледайки напред, вярвам, че ме очакват много добри неща.

Бихме искали да опознаем отблизо новата кралица на красотата на Турция.
Баща ти е от Ирак, ти си родена в Швеция. В какво семейство израснахте?
Живях много добре до тази възраст. Разбира се, дължа това на красивото си семейство. Благодарение на тях научих нашата култура, семейно възпитание и винаги се държа уважително, въпреки израстването си в чужбина. Нямахме роднини в Швеция, така че като семейство сме много любвеобвилни един към друг. Винаги сме се подкрепяли. Отнасяме се един към друг с уважение и  разбиране. Пожелавам си такава красива семейна картина, когато създам дом в бъдеще.
Скрит текст:
Как решихте да участвате в конкурса? Какво си помислихте, когато видяхте останалите финалисти; Вярвахте ли, че ще получите степен?
Участието в конкурса всъщност не беше нещо, което имах предвид. Докато гледах телевизия с майка си, излезе реклама на Мис Турция и аз на шега казах, че ще участвам. Когато майка ми каза „разбира се присъедини се“, попълних формуляра за кандидатстване. Следващото нещо се случи; Бях избрана в топ 20 и обявена за победител. Мисля, че във всичко има нещо добро. Така че това беше моята съдба. Другите състезатели бяха красиви, талантливи и умни момичета. За мен беше страхотно изживяване да прекарам един месец с тях. Като всяко момиче в лагера и аз исках първото място; кой не би искал да изживее тази гордост ...

Учила си в Международната гимназия в Швеция, региона на Гьотеборг. „Мисля да постъпя в университет. Но все още не съм решила кой  да избера “, казвате в интервю. Знаем, че детската ви мечта е да бъдете стюардеса. Взели ли сте решение за образованието си?
Завърших гимназия в IHGR в Швеция. След дипломирането си помислих за детската си мечта да стана стюардеса, но след това се отказах. Тъй като съм дъщеря, която много обича семейството си и се страхувах, че професията стюардеса ще ме отдалечи малко от семейството ми. Катедрата, в която искам да уча в бъдеще в университета, е психология.

Кой ви назова Амине? Имате име, което привлича вниманието.
Баща ми е избрал името Амине. Името на баща ми е и името на майката на Пророка.
„На тялото си имам татуировка „Колко щастлив е този, който казва, че съм турчин “. Много съм щастлива и горда да нося тази татуировка и винаги казвам тази фраза: „Какво щастие е да казвам, че съм туркиня“

Имате татуировка на тялото си. Има ли функция? Обмисляте ли да си направите други татуировки?
Да. Имам татуировка с надпис „Какво щастие е да казвам, че съм туркиня“, което за мен означава много. Отначало майка ми каза „не“ на идеята за татуировка, но след като научи татуировката, която исках да направя, тя я прие. Много съм щастлива и горда да нося тази татуировка, винаги казвам тези дума: "Щастлива съм, че съм туркиня!"

Колко красиво ... Трудно ли е да спечелиш сърцето на красиво момиче като теб?
Не знам, може би ...

Вярваш ли в любовта? Имате ли връзка в момента?
Вярвам, разбира се, че любовта е много приятно чувство ... Ако питате мен, няма човек в живота ми, с когото да мога да споделя любовта си.

Кога започна да забелязваш себе си и красотата си? Как вашата красота влияе на отношенията ви с приятелките ви? Не ви ли ревнуват?
Поглеждайки назад към детството си, бях много сладко дете; затова ми казваха, че съм красива от малка. Предполагам, че имаше ревност, когато бях по-млада, но никога не съм срещал такава ситуация, след като отидох в гимназията.
„Бих искала да бъда известен като Амине; Не като момичето, което прилича на Адриана."

Те казват „Смес от Адриана Лима и Ирина Шейк“ от деня, в който сте избрани за победител в състезанието. Неудобно ли ви е от тези аналогии? Какво чувстваш?
Изобщо не ме притеснява, в края на краищата те са две имена, които са известни в цял свят и са се издигнали в бранша. Но разбира се бих искала да бъда известна като Амине, а не като момичето, което прилича на Адриана. В резултат на това всички сме различни, нали?

Абсолютно. И така, как определяте красотата?
Според мен красотата не се отнася само до външния вид, а до истинската красота на човека.

Вие сте младо момиче, запознато с европейска култура - Искате ли да изградите живот в чужбина, или в Турция?
В момента съм в Турция, мисля, че отговорът е ясен.

Имате ли мечти като сключване на брак или раждане на деца?
Разбира се, че имам. Сещам се за такова нещо, когато пред мен се появи правилният човек.

Как се поддържаш във форма? Спортувате ли?
Опитвам се да поддържам формата си, като ям редовно, пия много вода и разбира се спортувам.

Какви са вашите специални интереси и хобита?
Обичам да уча езици и да снимам.

Бихте ли се погрижили за косата и тялото си?
Как се разбирате с козметиката?

Да, полагам специални гпижи, защото за съжаление косата ми е много износена. Ако казвате козметика, не обичам да я използвам много в ежедневието си, мисля, че естествеността е най-доброто, но разбира се, ако отивам някъде, използвам лек грим.

Какво ще посъветвате младите момичета? Бихте ли им препоръчали да изживеят преживяванията си?
Препоръчвам го на всяко младо момиче, защото това е страхотен спомен; в същото време вие изпитвате най-голямото преживяване в живота си. Но мисля, че младото момиче първо трябва да завърши образованието си и след това да предприеме такава стъпка. Защото оттук нататък ви очаква много натоварен живот ...

Как си с модата? Обичате ли да пазарувате като всяка жена?
Кой не обича да пазарува ... Като всяко момиче /жена обичам да пазарувам. Опитвам се да следвам модата, но нося каквото мисля, че ми подхожда.

По-мили, топли и нежни ли са шведските мъже или турците?
Много ясно, разбира се турците.

Какви черти харесвате или не харесвате у мъжете от тези две страни?
Не съм толкова опитна.

Какви амбиции и очаквания имате?
В момента най-голямата ми амбиция е да бъда добър играч в индустрията на телевизионни сериали и работя усилено за това.

Кои са вашите любими актьори по света и Турция?
Светът - Анджелина Джоли, а в Турция - Туба.

Кого слушате най-много сред турските музиканти?
Sıla.
Мислите ли, че Таркан и Кенан Догулу са звезда?
Разбира се…

"По-добре би било, ако това не беше така в живота ми." Имате ли спомен, заради който бихте изрекли тези думи?
Не. Всичко, което съм преживяла в живота си, е поредното красиво.

Имате ли възрастова граница за връзки? Бихте ли флиртували с някой по-възрастен от вас?
Не знаете, че това е любов ...

Как виждате младите момичета да се срещат или да се женят за момчета на възрастта на баща си?
Мисля, че е много погрешно, не мога да намеря думи, които да кажа, съжалявам, такива неща не бива да се случват.

Какво най-много харесвате в себе си?
Устата ми. Може да звучи смешно, но причината е: - Усмивката или усмивките могат да направят другия човек толкова щастлив, че затова казвам - устата си.

Кое е нещото, което ви харесва най-много?
Да пея.

Какво те дразни най-много?
Несправедливост.

"За мен да представя Турция на Мис Свят беше най-голямата чест"
Сред 121 състезателки, участвали в Мис Свят, вие представихте Турция. След състезанието искрено казахте във вашия акаунт във Facebook: „Никога не сте ме оставяли сама на това дълго пътуване. Благодаря ви много, много за вашата подкрепа и хубави коментари. Не успях да стигна до топ 25 или да бъда първа, но направих всичко, което можах. Но беше приятно преживяване.  Благодаря отново ". Можем ли да разберем как се чувствахте там?
За мен да представя Турция на на Мис Свят, е най-голямото ми постижение в този живот. Има и други отговори на момичетата -претенденти, които получих при обсъждането на Турция и изпитах страхотно чувство, когато казаха, че искат да дойдат в Турция. Мисля, че именно аз чувствам правото си да представя Турция там, за да ги чуя. В този момент исках да благодаря на всички мои последователи, които ме подкрепиха със своите хубави коментари в целия лагер и винаги ме радваха. Тъй като тяхната подкрепа беше много важна за мен и винаги получавах силата си от тях ... Ето защо исках да им изпратя съобщение веднага щом приключи предаването на живо и отново казвам късмет, че сте там, благодаря.

Какво ви направи най-щастливи напоследък?
Да кажем, че последният път е майка ми, която винаги ме прави щастлива. Това, което ме радва, е, че майка ми винаги е била с мен и никога не ме е оставяла сама в този процес. Ето защо не мога да благодаря на майка си достатъчно "Не мога да благодаря на майка си достатъчно ... Радвам се, че си тук, мамо, радостта ми, всичко, обичам те."

Интересувате ли се от футбол, кой отбор подкрепяте?
Обичам да гледам футбол.
Любимият ми отбор е Галатасарай.

"Благодаря на всички, които са с мен по този път ..."
Имате ли нещо, което искате да добавите накрая?

Когато кандидатствах за Miss Turke преди 6 месеца, не мислех за нищо подобно на това, което преживявам днес ... Срещнах много ценни хора в това пътуване и много от тях ме подкрепиха и спонсорираха. Искам да ги препоръчам в това интервю. Първо, казвам Мис Турция, няма такова състезание. Мисля, че е по-качествено от Мис Свят. След като бях избрана за Мис Турция, бих искала да благодаря на моята агенция Black Swan Casting, а именно Can Sandıkçıoğlu, Yasin Soy и нейният екип ... За моята най-естетична и здрава усмивка, Dr. Благодарна съм на Галип Гюрел, на нашия майстор Йълдъръм Майрук, моя скъп Рашит Баззибаглъ, Нихан Пекер и Бурчу Бекрек за моите великолепни тоалети. Бих искала да благодаря на Acıbadem Sports, че ме поддържа във форма, Doğuş Media Group, че ми предостави този шанс, Unilever и Elidor и много хора, чиито имена не мога да спомена тук.

# 471
Здравейте!

Ако любовта не е истинска, няма страст.
Ако огънят се превръща в жарава, няма мирис.
Влюбеният гори денем и нощем, месеци и години.
Няма ни светлина, ни слънце,ни сън, ни покой.

Омар Хаям

# 472
Ново от Суде.

От сторито на Суде свалих тези снимки, но така и не разбрах за какво става въпрос - фотосесия ли е, или промоционални снимки на "Студентска къща".
     Останалите наши любимци "спят дълбок зимен сън" - нищо от Толга, нищо и от Амине!

# 473
Да ги събудим тогава, с едно предизвикателство. Еми, ти винаги успяваш да  ми го върнеш по най- интересния начин. Винаги успяваш да ме разсмееш.

# 474
# 475
Здравейте!

Ако питаш за състоянието ми, имам две думи за теб.
Ще вляза с любовта ти  в земята.
С любовта ти ще изляза оттам.

Омар Хаям

# 476
Здравейте, момичета!

"Усмивката е евтин начин да промените външния си вид."
Шарл Горди

Приятен ден!

lunatolgahan

Старателно изслушах брифинга за новите затягащи мерки, но търпението ми се изчерпа. Отново негативизма взе да доминира, но "искам да променя външния си вид", затова и ще се усмихвам - напук на всичко!
    Чънарко и Ийт Козан - красиви, гневни и неконтролируеми!

Скрит текст:

# 477
Какви правила ни предписва изкуството на флирта:

да бъдеш непристъпна,

да покажеш личността си,

да проявиш сдържаност,

да бъдеш студен.

Любовта нарушава тези правила като къща от карти, защото любовта е пълно предаване.

# 478
Следобедна почерпка Yum

Емиии , отдавна не следа брифинги . Хаоса е пълен ,  отварат и затварат  през пет дена.  Така дразнат повече хората.  С тези ваксини  ... Мойте родители не искат да си бият засега.

Хареса ми зимният колаж . Хубав е .

Няма да проява  Скромност за любимеца. . Blush Браво за избора и за това че рискува .
Разплака милиони сърца по света.
Известната журналистка Eдже Eр, след като гледа филма Paper Lives / Kağıttan Hayatlar, изпита неописуем възторг. В дълга статия тя говори за успеха на филма, за това, че той излезе на второ място сред най-популярните филми на Netflix в света и се надява да заеме първата позиция. Това наистина е императорски възход на Чаатай Улусой. В продължение на 2,5 години се чудехме защо Чаатай наддава, защо е обрасъл, в какъв проект ще отиде и накрая получихме отговор на нашите въпроси.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 01:53 от femmi2

# 479
Какви правила ни предписва изкуството на флирта:

да бъдеш непристъпна,
да покажеш личността си,
да проявиш сдържаност,
да бъдеш студен.
Любовта нарушава тези правила като къща от карти, защото любовта е пълно предаване.
Изкуството на флирта следва някакви невидими пътеки,  има своите правила, които в повечето случаи са неписани.
Но Ийт Козан е изключение – за него не съществуват никакви флиртаджийски рамки.

да бъдеш непристъпна – не става,

да покажеш личността си – не би могла,

да проявиш сдържаност – какви са тези предразсъдъци,

да бъдеш студен – но към останалите мъже.

„Любовта всъщност е нещо осезаемо. Усещаш я с тялото си, с всяка една клетка. Пеперудите, които пърхат в стомаха ти, студената пот, която те облива всеки път, когато видиш любимата. Мислех, че любовта не съществува, а се оказа, че я има, както кръвта във вените ми. Но кръвта, която дава живот на мен, убива нея.“
Ийт Козан

Общи условия

Активация на акаунт