Отговори
# 645

Хубава,засмяна Амине.. Sleeping

..и Суде също! Sleeping
    Към тези красавици да прибавя и Единствения - неподражаем, талантлив и харизматичен -
Толгахан Сайъшман!

# 646
Здравейте!

В живота винаги има друг път.
Някои препятствия изглеждат много големи.
Но винаги има път за преодоляването им.
Човек трябва малко да се отдръпне настрани и да погледа.
Да се огледа наоколо и да намери нов път.
...
Но, ако пътя, по който вървиш е грешен...
Никога няма да намериш правилния.
Отдадох се на любовта, която ме научи, че вървя по грешния път.
Хванах се за нея.
Сега какво да правя...
Какво да не правя...
Знам много добре.

# 647
Здравейте, момичета!

"Щастието няма рецепта. Всеки си го приготвя сам, по свой вкус..."
Красив и спокоен следобед, с чашка ароматно кафе!

Днес няма нищо ново за нашите любимци. Не вярвах, че толкова много ще се зарадвам на клипчетата, които Алмеда е пуснала в сторито си! Семейство Сайъшман пребори вируса!
Пожелавам здраве на всички!
Скрит текст:

# 648
# 649
# 650
# 651
Здравейте, момичета!

"Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен."
Ницше

Усмихнат ден!

Заради тази усмивка, топъл поглед и излъчване, което приковава вниманието, си струваше да премахна поста си от вчера и да ви кача новата снимка с Толга.
     Красавец - бързо влиза във форма! Нова прическа, с която още не мога да свикна, доста отслабнал, но все така магнетичен! Сладур!

Алмеда Абази, която хвана коронавирус, бременна в 7-ия месец, оцеля след болестта. Абази сподели, че около нея има много бременни жени с положителни резултати от теста, и даде съвети на бъдещите майки въз основа на собствения си процес на лечение. Казвайки, че болестта продължава 20 дни, Абази допълни: "Поддържайте морала си висок. Използвайте витамините под контрола на лекарите си."
magazindizigundemi

Скрит текст:

# 652
Здравейте!

Докато ти спиш...
копнежът по теб се разлива
по улиците от нощта.
Идва и в сърцето ми засяда...

Скрит текст:
Всеки ден през един друг прозорец,
моята самота се взира в пътя ти...
и свежда глава.

Аз само една жена обичах...
и това си ти, и това си ти!
Аз само с теб горях,
пламтях, полудявах...

Аз само един мъж обичах...
и това си ти, и това си ти!
Аз само с теб горях,
пламтях, полудявах...

Считах тази любов
за клетва, за вричане...
Считах тази любов за свята.

# 653

И още една снимка със същото момиченце, което се оказва дъщеря на приятели на семейство Сайъшман.

Цитат
berenbudan
С чичо ми Толга 🥰💫

# 654
Да дръпнем темата никой не е писал и да сервирам кафенцето с каймак

Емиии , хареса ми маминият с новият причос . Отслабнал е и се надявам наистина да е преборил тая гад .Mask
  Много от сериалите са спрели в Турция екипите и актьори са болни и са в почивка.

Софиии , нерде изчезна ? Да не си при рибарчето и си траеш и ловите риба Joy
 виж с какво ще те изненадам , музиката да  те опре на стената и квото дойде Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

SleepingSleepingLaughing

# 655
Здравейте, момичета!

Турският сериал "AslaVazgeçmem" продължава да добавя територии, сега става въпрос за Ecuador със заглавието "No Me Dejes Ir"/"Не ме оставяй да си тръгна" - 10.04.2021 г.

Феми, благодаря ти, че ни сервира кафенце. Нямам идея защо никой не писа днес, но това е личен избор - който иска пише, който няма желание не може да бъде накаран насила.
    Клипачето, което си качила с Чачо определено ми допадна. Може и да критикувам този сладур, но следя новините около него. А и от последната фотосесия много ми въздейства тази снимка. В нея разпознах актьора, когото харесвам.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 15:32 от Emiliya

# 656
О , и на мен ми въздейства тази снимка от новата фотосесия.
Верятно  след лятото ще заснеме и втори сезон. Релакс ще му удари и Дуда ша е чок доволна ша я  мандахерца на яхтата , ша му се зъби кат акула.  Animal Whale2

Очи пълни ръце празни е нашето ама.....

любимо фото Heart Eyes

Емиии:bouquetf: извадих гифки от Т от видеото което ти хареса от Колинс Джинс

Скрит текст:
Единствената му реклама и едва ли ще приеме занапред . Щото не обича да се показва и да му налагат това!

Ще гледате ли новият летен сериал на Суде ? Да не се каня но ми е любопитно да го погледна .

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 21:55 от femmi2

# 657

Новия сериал със Суде и аз бих го погледнала ако има руски превод. Ще видим! Като излъчване и актьорска игра Суде много ми харесва. Умее да се превъплъщава в различни роли. Доста е разчупена и многопластова.
    Феми, благодаря ти за гифките с Чачо. Ти много добре се справяш с правенето на гифчета.

# 658
Здравейте!

Днес нямах време да вляза да ви поздравя, че много ангажименти. Само от телефона съм ви следила... Новата прическа на Толга и на мен много ми харесва, но аз си го харесвам всякак...

# 659

Цеце, с тази "изпотена" чаша вино Stuck Out Tongue Winking Eye веднага приемаме извиненията ти за днешното отсъствие.
     Сега и Софи да се обади, че да си напълним къщичката.
     Новини няма, трудно вървят тези последни страници от темата, но пък е приятно, когато сме заедно и си "пием" кафето с любимците.
     Днес доста се посмях на този момент.   Ийт Козан винаги успява да ме настрои позитивно.

Общи условия

Активация на акаунт