Отговори
# 675
Продължение на модерни и красиви

Феми,  да не ни кажеш сега, че Дуда е хамиле...
Hercai го финализират след 2 епизода, Бану обеща щастлив финал. Като свърши ще ви кажа.

Скрит текст:
''Ако спях в обятията на майка ти, и аз нямаше да мога да спя, но нямаше да плача.''

# 676
Не , Цеце  , не е хамиле .  Некъв блогър се прай на интересен и пише че много известна двойка ще се жени през ваканцията и се почна с гадаенето коя ?
Скрит текст:
Според мен са или Гьорберг и Озге от Клетва или колежката на Толгахан Атиксой , някой казват за  Серкан и Йозгето.  Чаго е прикрит и ко го направи  нема да бие тъпана , може и на морето , което обожава  .
 Майтап ама ще се ожени и ощастливи рибите отколкото възлюбената:joy:
 Интервюто новото сподели че обожава морето , нещо което знаем ,  раним по душа , държи на разстояние ЛЖ.
 Отношенията му са крепки. Нито дума за Дуда . Поне нема от превода такива неща. Говори за новият си проект.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 19:52 от femmi2

# 677

Феми, аз мисля, че става въпрос за Йозге Яъз и Гьокберк Демирджи, които още като се сгодиха казаха, че ще има сватба през лятото. Не вярвам Чачо да се ожени скоро. Не се тормози.

А тези гифки ги правя на една нова програма, с която Грозденце ме "зариби". Има толкова много опции, но аз все още я изучавам. Това са първите ми опити.
    Цеце,аз се чудя къде изчезна, а ти си станала виртуална леля. Дано сериалът, който гледаш да те удовлетвори и с happy end.
    От днес в сторито на Алмеда:

# 678
Модерни и красиви

Еми, виртуална леля съм от две седмици и много ме забавляват моментите с малкия.
Не съм сигурна, че Гьоберг и Йозге са двойката, тук ключовата дума е много известни, а тия двамата не са чак толкова, освен на хората, които гледат ''Клетва''.
Алмеда знае как да привлече погледите, този малкия е неустоим.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 20:43 от cvetansk

# 679

Nature Sparkles Здравейте Момичета*

.. пускате страхотни гифчета, комикси,колажи
и интересно инфо,разглезихте ме и свикнах на готовите красоти..
 в последно време имам чувството,че само Аз си стоя на едно място
и с нищо ново не се занимавам..вярно е че съм много заета с работата си
и не ми остава много време за писане през седмицата,но не трябва да ме оправдава..
мисля да се стегна и да ви изненадам/ако се получи/ в обозримо бъдеще!
Rolling Eyes

Two Hearts

# 680

Софи, с интерес ще чакам новата изненада. Чета с голямо удоволствие всеки твой пост и винаги откривам нещо ново и различно. При твоята заетост успяваш да откраднеш време да ни поздравиш, да коментираш най-актуалното, да се пошегуваш и да внесеш настроение в темата. Адмирации!

# 681
Свят ни се изви, от тези еротични сцени- голи под душа, голи в леглото... мали, мали...

Скрит текст:
    Софи, с интерес ще чакам новата изненада. Чета с голямо удоволствие всеки твой пост и винаги откривам нещо ново и различно. При твоята заетост успяваш да откраднеш време да ни поздравиш, да коментираш най-актуалното, да се пошегуваш и да внесеш настроение в темата. Адмирации!

# 682
Здравейте, момичета!

''Ако не ви харесва това, което получавате, променете това, което давате."      
Карлос Кастанеда

Наслаждавайте се, усмихвайте се и бъдете себе си!
Щастливо, споделено и пъстро да ви е през целия ден!

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 23:15 от Emiliya

# 683

Nature Sparkles И днешния ден мина в работа, дъжд и очакване
на инфо за  Толга и неговия Лимит*
Joy

Flowers Rose Феми* виждам Чачо влиза във форма
и вече изглежда добре,без мустак ще е по-добре но..
роля,какво да се прави,
ша мислим пак за кастинг,танци и подпиране на стените
със "сцени на сближаване"
Joy

Heart Eyes

# 684

Днес Толгахан и Алмеда, Амине и Суде поздравиха през сторитата си в Instagram всички мюсюлмани със свещения месец Рамазан. Не съм наясно с мюсюлманските празници, но през Google намерих интересни статии. Пускам откъс от статия за тези, които проявяват любопитство.
Скрит текст:
Започва свещеният за мюсюлманите месец Рамазан

От днес започва свещеният за мюсюлманите месец Рамазан.

Според Корана в продължение на месец, в светлата част на деня – от изгрев до залез слънце, мюсюлманите не приемат никаква храна и вода, като по този начин пречистват духа и тялото си. Въздържанието се налага, за да може всеки мюсюлманин да се доближи до състоянието на бедните, гладните и страдащи хора. Рамазан е месец на опрощението, покаянието и милосърдието.

Това е деветият месец от мюсюлманския календар. Поверието разказва, че именно в свещения месец Рамазан Мохамед е получил от Аллах свещените писания на Корана чрез главния ангел Джебраил.

По време на постите вярващите трябва да изпълнят 33 рекята намаз (молитви), а всяка вечер се организират благотворителни вечери „ифтар“ за бедните. Според Корана, постенето позволява на мюсюлманина да спечели по-голямо благоволение от страна на Аллах. Задължение на по-заможните вярващи през този месец е да раздадат „садака“ – милостиня за по-бедните, сираците, вдовиците.

От особено значение е една от последните нощи на Рамазан – Лайлат Ал-Кадр, в която се смята, че Мохамед е получил първите сури от Корана. Тогава вярващите искат прошка от Аллах за греховете си. В последните ден от месеца мюсюлманите внасят данък в полза на бедните и хората в неравностойно положение под формата на пари или хранителни продукти. В края на поста се чества един от най-големите религиозни празници – Рамазан байрам, наричан още Шекер Байрам, тъй като символ на празника са баклавата и бонбоните.

Тази година Рамазан започва на 13 април и завършва на 12 май.

Впечатли ме следното: "Рамазан е месец на опрощението, покаянието и милосърдието. Задължение на по-заможните вярващи през този месец е да раздадат „садака“ – милостиня за по-бедните, сираците, вдовиците." Темата за  милосърдието, опрощението и покаянието сякаш е в основата на тази религия.
      Мисъл за бедните, страдащите, дълбоко покаяние и желание за опрощение - нравствени и морални ценности, които ние почти пренебрегнахме, вглъбени в себе си и понесени от общия хаос и вихрещата се КОВИД истерия.
      Толгахан е публикувал в сторито си и снимка на свой приятел, с когото са постъпили заедно в болницата, но за съжаление този млад мъж не е успял да се пребори с вируса.
Скрит текст:

# 685

Flowers Bouquet ЕМИ* тази снимка на Толга нова ли е..

# 686

Софи, снимката е от едно интервю на Толга от 06.09.2019 - Bu Gece - tv100, аз само й смених фона.
    Ето още няколко такива снимки и гифки от интервюто:

# 687
Здравейте!

# 688
Здравейте, момичета!

"Когато отворите очи сутрин, първо помислете каква велика привилегия е това да бъдеш жив, да дишаш, да мислиш, да се наслаждаваш, да обичаш.”
Марк Аврелий

Добро утро!
Пожелавам ви един страхотен, ползотворен и богат на нови емоции ден!

Настроение:

„Сбогом, Румелия“
Mustafa & Vahide

# 689
Късно ли е за фрапе ?

Софиии за сцени на сближаване  сме готови Stuck Out Tongue Winking Eye
Ся не сме мноУ праведни.
 Въпроса е ша прайм ли дубали  или само от един ще се получи ?  Разкъсваме ризката  и другото е  следи от нокти по тялото без свян Blush
От новата му фотосесия Kissing Heart

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 19:31 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт