Отговори
# 30
Ново от Суде:

Цеце, Феми, благодаря ви за пожеланията и цветята.
     Бъдете живи и здрави и вие, и близките ви!
     Актрисата за мен е абсолютно непозната. Но можем да я проверим през изображения по-късно.
     Днес няма новини за нашите любимци.

# 31
Здравейте!

Болката, се лекува с болка,
а любовта - с още по- голяма любов.

Мевляна

# 32
Здравейте, момичета!

„Не губете една минута в това да не бъдете щастливи, ако един прозорец се затваря, тичайте към следващия... Или разбийте вратата.“
Брук Шийлдс

Нека успехът бъде наградата за всяко ваше усилие.
Прекрасен ден!

# 33
# 34
# 35

Емиии, разсмя ме, даже има рима...

# 36

Толгахан Сайъшман – продуцент!

Когато Толгахан Сайъшман направи финала в 4 епизода от последната си драма "Дума на честта", той беше разочарован и обяви, че за известно време се оттегля от актьорската игра.
Според новината на Ali Keser от вестник Posta, Сайъшман, който навлезе в текстилния и строителния сектор, този път започва производство.
Той основава компания, наречена Han Medya Yapım и прави първата си стъпка със сериал, който ще бъде излъчен на цифрова платформа.
Скоро ще започнат снимките на телевизионния сериал по сценарий на Makbule Kosif и режисьор Müge Uğurlar.

Охх, момичета, и тази информация не ме устройва напълно. Радвам се за Толга и новата му компания, но ако той не е главния актьор в дигиталния сериал, изобщо не ме грее продуценството му. Искам го в образ, искам да го гледам в действие, в романтични и екшън сцени, а не стоящ отстрани.
     Този път рускините ме успокоиха - хареса ми публикуваното от тях, като не обърнах внимание на жлъчния им език:
Цитат
💥 Han Medya Yapım, който ще снима сериала за една от дигиталните платформи, е създаден от Толгахан Сайъшман. Не е изненадващо, че продуцентът се е назначил за главната роля в проекта, сценарият за който е написан от Makbule Kosif.

# 37
Хей, момичета хубавите новини летят към нас, както и с каквото могат...

А и аз съм в полет от радост... Сценаристката е партньорка на сценариите на Еда Тезджан. Така че дали да не очакваме продължение на приказката за Джихан Адабейли... Ооо, въображението ми започна да работи... Ще очаквам скоро, Еми да ни каже.

# 38

Цецеее, аз направо се "вкарах във филма". Stuck Out Tongue Winking Eye Изучавайки новата сценаристка MAKBULE KOSİF, попаднах на следната статия, в която се разказва за тясното сътрудничество и партньорство с EDA TEZCAN :
https://www.yenicagri.com/roportaj/eda-tezcan-makbule-kosif-h177840.html
    Докато четях, въображението ми летеше към острова и си представях продължението на "Дума на честта" и приказката за Джихан и Исра.
     Представям си Толгахан да обяви, че новата му продукция ще бъде спреният сериал "Дума на честта". Как ли ще реагирам, след като се свестя?!
    Ето и статия от турски източник:

Толгахан Сайъшман не се отказва от актьорството

Успешният и красив актьор Толгахан Сайъшман е един от актьорите, които са се появявали в много телевизионни сериали и са обичани от публиката. Въпреки че Толгахан Сайъшман играе в телевизионни сериали от най-ранна възраст, той е участвал и в киното, и моделирането.

Толгахан Сайъшман бързо промени тялото си след поредицата „Шампион“, спортува много и отслабна за новия си сериал „Дума на честта“. Последната поредица на Толгахан Сайъшман „Şeref Sözü“ направи своя финал след 4 епизода. Толгахан Сайъшман обяви, че е напуснал телевизионния екран, разочарован от спирането на сериала, който е заснет на остров и на който са положени много материални и морални усилия. Тогава Сайъшман навлезе в текстилния и строителния сектор,  но този път започна да произвежда.

Успешният актьор Толгахан Сайъшман, завършил Факултета по бизнес администрация, напредва успешно в този бранш.
По-късно той запретна ръкави за продукция и създаде компания с Han Medya Yapım и направи първата стъпка в продуценството със сериала, който ще бъде излъчен на цифрова платформа. Снимките на сериала, написан от Makbule Kosif и режисиран от Müge Uğurlar, ще започнат скоро.

# 39
# 40

Цеце, ровя, Joy ровя, Joy очите ми изтекоха, но до края на тази седмица други подробности едва ли ще разберем.
     Обаче аз търпеливо изучавам биографиите на сценаристката и режисьора. Ще ги пусна малко по-късно, а сега да не скучаете ... отново Толгахан, Kissing Heart но този път - бизнесмена.

İzzet Yıldızhan: Продукцията на Толгахан предизвиква световните марки

05.02.2021 15:46 |
Красивият актьор Толгахан Сайъшман, постигнал голям успех за кратко време с марката си мъжки дрехи Bark, се срещна с майстора художник İzzet Yıldızhan и бизнесмена Murtaza Altınkaya предишния ден.
Не остана незабелязано, когато İzzet Yıldızhan и Murtaza Altınkaya, които се събраха в хотел Mercure в Bomonti, предпочетоха марката на Толгахан Сайъшман за облеклото си.
„ПРОДУКТИТЕ НА TOLGAHAN СА ВИСОКО КАЧЕСТВЕНИ“
Йълдъжан каза: „Всички са свикнали да ме виждат в класически стил на облекло на сцената и на бизнес срещите, но аз винаги съм обичал да съм спортен и да избирам удобни дрехи. Марката на Tolgahan е точно това и успешно се противопоставя на световните марки."
 „ТОЛКОВА Е ДОБРЕ, КОГАТО ВИ СЛУШАМ.“ 
Сайъшман  каза: „За мен е най-добрата награда да чуя такива думи и да почувствам подкрепата  от хората, които обичам и за които държа.“
Източник: Списание Snob

Еййй, ще се пръсна от гордост - маминият хубавец се оказа всестранно надарена личност. Откъдето и да го погледнеш - БЛЕСТИ. Талантлив и известен актьор - красавец, успешен бизнесмен, строител и търговец, а сега и НОВАТОР.
    Не съм чела за друг актьор, станал продуцент и успял да създаде собствена филмова компания Han Medya Yapım. Име, запазена марка за ТолгаХАН.

# 41

След като Толга става продуцент и актьор
се размечтах за един супер екшън -
крими и трилър с малко романтика,
може би със Суде или някоя нова красавица,
Амине съм я отписала!
Hug

още малко мъжки чар.. Sunglasses

Nature Zap

Nature Zap

# 42

Софи, добре дошла в клуба на мечтателките!
     Аз цял ден изпадам в различни състояния, маминият ме "побърка" - бях разстроена от липсата на новини, после се разочаровах, че Толга ще е продуцент, след това надеждата да го видя на екран се зароди, за да избухна във възторг от участието му в новата продукция. Че то и сценарий направо си написах. Joy Makbule Kosif не ми трябва - въображението ми работи на макс. Joy
     Добре че съм сама вкъщи, че ако ме бяха видели синовете, трябваше дълго да обяснявам, че не съм за сеанс при психиатър. Stuck Out Tongue Winking Eye
    Малко информация за режисьора:

Müge Uğurlar
Родена през 1985 г., режисьорът Мюге Угурлар е завършила İstanbul Marmara Üniversitesi, катедра по турски език и литература.
По време на образователния си период тя започва кариерата си като стажант в телевизионния сериал, наречен Alacakaranlık /"Здрач". Работила е и като асистент в проекти като Zor Sevda, Hanımın Çiftliği, Kirli Beyaz, İffet, Fatih, Güllerin Savaşı, Urfalıyam Ezelden, Kiralık Aşk и İlişki Durumu Karışık.
Работи дълго време като асистент-режисьор и втори режисьор, а след това работи и като помощник-режисьор
През 2016 г. режисира Aşk Laftan Anlamaz, през 2018 г. тя заема мястото на режисьора в телевизионния сериал Yuvamdaki Düşman /„Враг в моя дом“, а през 2019 г. е втори режисьор в сериала „Шампион”.
Müge Uğurlar е родена в Кипър. През 2017 г. тя спечели наградата за най-добър режисьор на годината с телевизионния сериал Aşk Laftan Anlamaz/”Любовта не разбира от думи”

# 43
Ох, момичета просто не успях да се въздържа...

Скрит текст:

# 44
Здравейте, момичета!

"Щастието е вътрешното чувство, което има човек, когато живее, изпълнен с любов и благодарност всеки ден“  
Денис Уайтли

Пожелавам ви приятен уикенд!
Всичко да върви гладко по желания от вас начин! Усмивката да не слиза от лицата ви!

Общи условия

Активация на акаунт