Отговори
# 90
# 91
Емииии , насправо си нацелила това ,което щях да те помоля да издириш
  Сега ще наредим красавците с цигари.
 да пушат им отива Stuck Out Tongue Winking Eye

Обичам черно - бели кадри

Киво зад кадър от Перла и Ча в ролята на Баръш.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 20:18 от femmi2

# 92
# 93

Hearts Нур и Иит Козан..
как си представяте двамата на * Св Валентин*

Revolving Hearts

# 94
Скрит текст:
Hearts Нур и Иит Козан..

Revolving Hearts
     Софи, поставяш ни задачка с повишена трудност, но ми харесва! Ще помисля сериозно и до празника дано успея да развихря въображение. Вярвам, че и Цеце,  и Феми ще се включат. А ти сигурно вече си намислила нещо интересно и сега и нас провокираш!
    Нови снимки с Толга. Изрязах ги, че не успях да разбера кои са мъжете с него.

Скрит текст:

И от сторито на Суде:

# 95
О, за св. Валентин вече съм си ги нагласила, но ще чакам да дойде празника.

За сега обаче, ще ви развихря въображението с Фюсюн /нашата Айтюл/, на бял кон...

# 96
# 97
Здравейте, момичета!

"Да правим това, което обичаме, ни прави свободни.
Да обичаме това, което правим, ни прави щастливи."

Нека се събуждаме с усмивка и надежда, че ни предстои един страхотен,
ползотворен и богат на нови емоции ден!
Слънчево настроение и прекрасен ден!

# 98
Здравейте!

Ако от едната страна имаш страх,
от другата страна надежда, ще станат два крила.
И без това, с едно крило не се лети.

Мевляна

# 99
Hearts Нур и Иит Козан..

Revolving Hearts
     Софи,  много трудна домашна работа ни зададе!
     От вчера мисля, но се оказа, че не мога да си представя г-н Ийт като безнадежден романтик, кротнал се като агънце до своята любима в легло, обсипано с розови листенца, пърхащ с мигли и мълвящ нежни и банални любовни слова.
     Или предварително планирал изискана вечеря на свещи и под нежните звуци на цигулката е прегърнал съпругата си, опиянен от прекрасния танц и сладко нашепва Seni çok seviyorum canım!
     Тцц, днес отново въображението ми е в почивен ден. Ама ще продължавам да мисля за Ийт и Нур и тяхната необикновена любовна история. Любов - буря, любов - кошмар, любов - мечта, любов - приказка. Това е моята представа за любов! Любов - екшън!

# 100
Днес музата ми е отлетяла някъде, все пак има и такива дни. Затова пък го има Ийт Козан да разнообрази малко деня и нощта.

Така че, първо ще летим...

После ще пийнем...

Може и да се сбием... А накрая каквото дойде...

# 101

От сторито на Толга. За нашичкия няма почивка. След планината е прескочил до строежа. Обикаля обектите, но още не се е появил с каска и работен гащеризон.

От сторито на Суде:

Да сложа и Амине, че пак ще я забравим.

# 102

Flowers Bouquet Любовта и романтиката при г-н Иит и Нур
е уникална, нестандартна и зашеметяваща,
затова и *Св Валентин*
не може да е, като при повечето влюбени..

People Couple With Heart Love Letter

Broken Heart

# 103
Flowers Bouquet Любовта и романтиката при г-н Иит и Нур
е уникална, нестандартна и зашеметяваща,
затова и *Св Валентин*
не може да е, като при повечето влюбени..
    Софи, напълно съм съгласна с теб. Точно тази нестандартна любов ме запали по сериала. Сладникавата и сълзлива драма не ме впечатлява, но този огън и плам между Нур и Ийт не може да се забрави.
     Цял ден се опитвам да си представя г-н Ийт в обичайната за Св.Валентин обстановка и задушевност. Не ми се получава. Току ми изникне в съзнанието реплика от сорта: "Моята бивша любима, която сега е моя нова любима, а също и бивша жена." Или се сетя за разговорите, които води сам със себе си в джипа и прихвам да се смея.
     Уникална екранна двойка Ийт и Нур Козан.

А това е любимият ми монолог:
Няма ли да ме попиташ нещо, Ийт? Какво да те пита Ийт? Какво, какво да те попитам? Познаваш се много отдавна с чуждия мъж! Какво да те питам аз?
Кой е поред този, кой е по ред в живота ти? Познавал я много отдавна! Ти остави ли разум в главата ми?
Откъде познаваш този чужд за нас човек! И сте толкова близки, толкова интимни! Ти остави ли разум в главата ми, аз какво да ти кажа!
Какво те засяга! Господин Ийт, какво те засяга! Тя е твоя бивша жена, освен това е бивша жена и на друг!
Какво те засяга! Остави я! Да прави, каквото иска, остави я по дяволите, остави я!
Зарежи тази, а помисли за другата беля, за другата беля, да, помисли за тази дивачка вкъщи! Само тя ми липсваше! Виж само ...

# 104

Общи условия

Активация на акаунт