Отговори
# 480

Съдбата не означава, че животът ни е предопределен. Затова спускането на главата с думите „какво да правим, това е нашата съдба“ е знак за невежество. Съдбата не ни дава пълен път, а само кръстопът. Маршрутът е известен, но завоите, завоите са в ръцете на пътешественика. По този начин вие не притежавате съдбата, но и не оставате напълно безпомощни пред нея.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 16:38 от cvetansk

# 481
... Съдбата не ни дава пълен път, а само кръстопът. Маршрутът е известен, но завоите, завоите са в ръцете на пътешественика...

"Моя съдбовна грешка!"

# 482
Здравейте!

На пазар на любовта се продава живот.
Аз продавам живот, но няма купувачи.
Четат прощална молитва на Юнус.
Тялото умирало, влюбените не умирали.

Юнус Емре

# 483
Здравейте, момичета!

Правете това, в което вярвате и вярвайте в това, което правите. Всичко останало е загуба на време и енергия...
Бъдете смели, мечтайте, усмихвайте се - бъдете щастливи!

Прекрасен ден!

Ново от Суде:

# 484
Здравейте !

Чънар и Ляле Flowers Tulip
Да сервираме кафенцето в компанията на тези сладури изкушаващи Kissing Heart

Маминият  заспа  зимен сън , време е да го събудим . Времето зимно , март се оказа лют .
  Ефехан е порастнал много , пу ! Heart Eyes

Чачовите фенове доста ги вълнува дали ще се върне на роден екран. Знаех си отговора и без да съм в нещата от кухнята.  Ранини е отговорила - Възможно е но при силна история , която да го грабне и само един сезон .  Това са условията.  То да запълваш часове сценарии не е лесно. Цензурата е жестока.
Много му се радвам за успеха по света на филма и че го гледат.

Един колаж от руския контакт:wink:

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 21:11 от femmi2

# 485
Еми, един и за нас от сърце. Това ми е много любим момент.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 12:36 от cvetansk

# 486

Феми, благодаря за кафето и приятната компания!

Цеце, страхотна гифка си направила! Поздравления! Памук не съм хапвала от много години. Като гледам Ийт ми иде заедно с памука да го схрускам.
     Няма новини за маминия, но пък има хитови сериали, които можем да коментираме, колкото си искаме.
     Ето я и нашата Мега звезда и Новатор - единствен и неподражаем - Толгахан Сайъшман!

Bir Umut Yeter/Една надежда стига  
(2018)
Yilmaz Karabey

Притесненията ми се оказаха основателни - ето какво написа Толгахан преди броени минути в сторито си в Instagtram:

”От известно време се лекувах вкъщи. Тестовете бяха отрицателни. Последният тест, който имах днес, беше положителен. Новият мутирал вирус може да не изглежда положителен в началото. Решихме да продължим лечението ми в болницата. Приканвам всички да бъдат по-внимателни "

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 19:22 от Emiliya

# 487
Еми ,усетила си че нещо става.
Така е с любимците макар и виртуално да е.
Толга е доста внимателен ,но риска си остава. Все пак общува с хора и бизнес срещи. Алмеда дали ще допуснат да го вижда ,при това е и бременна.
 В болницата ще положат всички грижи, важното е лекарите да са наясно какво прават.
Между другото Киво когато беше болен от пневмония е изкарал ковид но тогава теста е бил отрицателен и после е разбрал. Оправи се но си беше зле.

Да се пазим всички ,да сме здрави.!

# 488

Феми, ние толкова добре опознаваме любимците си, че предугаждаме, когато нещо не е наред. Откакто следя Толга мога да кажа, че съм прочела всичко, което е публикувано за него. От интервютата и директните му включвания и като характер съм го опознала.
    Досега Толгахан не е оставял феновете без вест за себе си, работата или семейството. Всяка седмица и с нова снимка ни сюрпризираше. Затова неговото дълго мълчание сериозно ме притесни и дори споделих, че може да е болен. Излязох права (а не ми се искаше). Пожелавам му бързо и безпроблемно възстановяване и скоро да ни се усмихва от екран.
    Надявам се Алмеда и Ефехан да са добре, дано не са се заразили, че за Алмеда и бебето е опасно. Мисля, че в болница не допускат никакви посещения при заразени от коронавирус.
    Наистина всички трябва да се пазим - страшно е! Моите синове и снаха ми минаха по този път, а аз и внукът ми дали го изкарахме на крак, или не се заразихме - нямам идея. Не пожелахме да си направим тест.
    Спокойна вечер на всички!
   Толга в една от романтичните му комедии - Али в "Игра на чувства"!

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 21:54 от Emiliya

# 489

Flowers Bouquet ЕМИ* след като е приет днес в болница,
положението е сериозно..изненадана съм че още не се е ваксинирал
виждали сме го да се пази с две маски една в/у друга но..
няма спасение от тази чума,Господ да ни пази!
Mask

# 490

Flowers Bouquet ЕМИ* след като е приет днес в болница,
положението е сериозно..изненадана съм че още не се е ваксинирал
виждали сме го да се пази с две маски една в/у друга но..
няма спасение от тази чума,Господ да ни пази!
Mask
   Софи, наистина няма спасение от тази коварна болест. Нито маски помагат, нито дезинфекция и изолация. Аз също се изненадах, че Толга не се е ваксинирал, но и в Турция вероятно има някакъв ред за ваксинации.
   Ето и една статиите, в която се цитират думите на Толга.

Толгахан Сайъшман обяви, че е диагностициран с коронавирус!
Той направи изявление сам.

19.03.2021 21:36
Толгахан Сайъшман обяви, че е хванат в коронавируса с изявление, което направи в профила си в Instagram. Известният актьор написа:

"Току-що научих, че имам Covid-19. От известно време се лекувах у дома. (Тестовете бяха отрицателни.) Тестът, който имах накрая, беше положителен. Вирусът с нови мутации може да не изглежда положителен в началото при тестване. Решихме да продължим лечението ми в болницата. Приканвам всички да бъдат по-внимателни.
Пожелавам на всички здрави дни.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 23:39 от Emiliya

# 491
Здравейте!

Най-красивата мечта, която сънувах - беше ти,
най-дълбоката любов, която изпитах - твоята любов,
най-красивият свят, който съм виждал - са твоите очи,
а най-красивата мечта, която съм изградил - си ти,
от любов красива - да те обичам,
от копнеж най-красивото - да ми липсваш, и когато се събудя сутрин
от това, което си, да разбера вкуса на живота.
Няма нищо без теб.

# 492
Здравейте, момичета!

„Ако нямахме зима, пролетта не би била толкова приятна. Ако понякога не сме вкусвали несгодите, сполуката нямаше да бъде така приветствана.“
Ан Брадстрийт

Днес настъпи астрономическата пролет. Да погледнем в правилната посока, да се въоръжим с търпение и оптимизъм и ... да продължим напред!
Усмихнете се, забравете студените и тежки дни - пролетта си личи не по времето, а най-вече по усмивките на хората!
Позитивен ден!

Кенан се учи да танцува, предстои му сватбен валс!

# 493

Здравейте!
..първо пожелавам бързо оздравяване на Толга*
и здраве на цялото му семейство,
най-вече на Ефехан и бременната Алмеда!
Hands Pray

..днес е Тодоровден,честито на именниците
и на любителите на конете,бъдете здрави!
Balloon

Скрит текст:

Flowers Bouquet Честита пролет на всички! Flowers Hibiscus

# 494
Навън мрачно ,  локдауни ... Ама нема  да се даваме така лесно.

Толга да е силен и да оздравява. Алмеда да е спокойна.

Да се подсладим с нещо любимо Yum
Заповядайте !

Скрит текст:
ох иде ми да грабна сладоледа или  Чаго да изям , сладурче Yum

===========================
и ощееее ...

Софиии Flowers Cherry Blossom,  мокър Аполон без червени шорти . Тука съм припаднала и ме свестява , само дето ме няма на гифа ама се подразбира Joy

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 17:29 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт