Отговори
# 615

Cihan & Isra

Цитат
💥Амине и Еда бяха уловени от камерите ни в търговския център Istinye Park

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 14:45 от Emiliya

# 616

Nature Boom Днес е Световен* ден на бой с възглавници..
„Има два предпочитани моменти за борба с възглавници -
борбата с възглавници в петък вечер и борбата с възглавници в събота следобед*..
повечето избират втория!!
Joy

# 617

Nature Boom Днес е Световен* ден на бой с възглавници..
„Има два предпочитани моменти за борба с възглавници -
борбата с възглавници в петък вечер и борбата с възглавници в събота следобед*..
повечето избират втория!!
Joy

Да си припомним боя с възглавници по случай Световния ден! Съжалявам, че не успях да намеря видеото, за да направя по-големи гифки, но и с тези можем да усетим палавото настроение, завладяло Нур и г-н Ийт!

# 618
Аз го намерих боя с възглавници
Ето малко гифчета и от мен

# 619

Flowers Bouquet ЕМИ* ЦЕЦЕ**страхотни гифчета,благодаря! Flowers Hibiscus Heart Eyes

# 620

Ето боя с възглавници и на новите любимци

# 621

Софи, така ме подпали със Световния ден на бой с възглавници, че свалих целия 9-ти турски епизод, за да отрежа 30 секундно видео. Любим ми е момента на престоя в хотела!
     Цеце, много хубави гифки си направила! Благодаря ти! А новите любимци защо ни крадат сцените от "Сега и завинаги"?! Ще ги съдим за плагиатство!
     И аз ще пусна новите, които оформих преди малко - да се знае, че достойно сме отбелязали и този ден!

# 622
Еми, за да може подобаващо да отбележим Световният ден на боя с възглавници. Има и разлика, единият е за събуждане, а другият е за заспиване...

Това е след боя с възглавници, а новите любимци тая работа вече са я свършили...

# 623
Скрит текст:

Еми, за да може подобаващо да отбележим Световният ден на боя с възглавници. Има и разлика, единият е за събуждане, а другият е за заспиване...
    Какво заспиване?! Ийт Козан има други планове, не мисли за спане след този бой с възглавници ... Бурна нощ му предстои! Тръпне в очакване ... За първи път е със съпругата си насаме.

Скрит текст:

# 624

Hearts

Hearts

Скрит текст:

Notes  Broken Heart

Heart Eyes Kissing Heart

# 625
Здравейте!

Дори да има километри между майката и детето, сърцето й усеща всичко.
Между майка и дете се разделят не само вратите, но и планините.

# 626
Здравейте, момичета!

"Обичат ни по-скоро заради привлекателните недостатъци, отколкото заради същностните ни достойнства."
Нинон дьо Ланкло

Прегърнете любимите си хора, усмихнете се и им кажете, че ги обичате!
Приятен ден!

Ново от Суде:

И най-харизматичният красавец - мамин сладък!

# 627

Много се проточи липсата на ново фото на Толга.. Cry

# 628

Няма, Софи, няма - нито ново фото, нито нова информация. Не му е до снимки на маминия, пък и няма кой да го фотне! Да се оправя по-бързо Алмеда, че да ни зарадва с някоя снимчица на съпруга си, може и само гръбчето да му покаже ... ще се радвам и на това.
     Доста се обърка животът на семейство Сайъшман, ще им трябва време, за да влязат в обичайния си ритъм. Само да сме здрави всички - ще се радваме тепърва на нови снимки и активно участие на Толгахан в различни продукции.

# 629
Следобедно кафе  в дъждовния ден за релакс

Софи , ще се появи просто трябва време . Новината е добра че са отрицателни .
 Стрес си е малко или много. Някой го карат без да разберат .

Софи , видя ли новата му фотосесия ?  Пу !  Интервюто може да го прочетеш в нашата тема.
  Ето тази снимка  най ми харесва.Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 23:59 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт