Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 084
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 120
  • Down south
Княгиня Калина и семейството и ще живеят в Царска Бистрица?
Какво се е случило с тази жена, изглежда потресаващо

# 121
Чарлс в Highgrove
Първите две изглеждат като фотошоп Flushed

# 122
  • Някъде там
Пак започна да се отлага всичко. Кралския маратон е отложен чак за септември. Имаше дата за май.

# 123
  • На топло
Нали скоро изтича едногодишния им срок. Може би ще има преразглеждане на някои неща. Мисля, че това имат предвид.
Ще преразглеждат военните патронажи на Хари или нещо от този род. Не си спомням точно.
Бъкингам отрича да е диктувал на Мегън какви имена да фигурират на акта за раждане. "Това е цивилен документ и не се налага портокол от двореца"
Става интересно 😳

# 124
Княгиня Калина и семейството и ще живеят в Царска Бистрица?
Какво се е случило с тази жена, изглежда потресаващо

По назад имаше обяснение за вида й. Нямам идея дали ще живеят в Бистрица.

Хайгроув е прекрасен.

Татуировката на Фреди е акула, не делфин и на мен ми харесва, както и тази на ръката му.

# 125
  • Варна
На мен целия Фреди не ми харесва. Има един такъв мазен, нагаждачески вид. Но пък жена му, която много харесвам, има хитра, леко тарикатска физиономия, така че са се намерили двамата.

# 126
Фреди ми изглежда страшен женкар.
Жена му ми е хитрушана, готова на всичко.

# 127
  • София
Само че в изявлението никъде не се казва кой Дворец - Бъкингам или Кенсингтън. Така че Бъкингам може да отрекат, защото може би нямат общо. Кенсингтънският екип обаче...

# 128
  • Някъде там
Съобщението за отлагането на игрите.
И Хари се включва

https://www.instagram.com/tv/CKyDeUpnTqv/?igshid=h3gag6xxh6rn

И това за Датските игри. Големи сладури Фредерик и децата.
https://www.instagram.com/tv/CKyEbRCAMDT/?igshid=b1yx9y8h0mrb

# 129
  • На топло
"Актът за раждане е цивилен документ и не налага портокол от двореца"

Защо Кенсингтън ще се месят?
Те пък какви правомощия имат в чуждите актове?

# 130
Синът на Софи и Едуард

# 131
Иран 1971 г.
Старо, но интересно. Как едно тържество разруши една империя:
https://www.youtube.com/watch?v=9gK9FyWJ-fA
Надали точно то я е съборило, но е любопитно за гледане:)

Цар Борис ІІІ като малък. На 30 януари са се навършили 127 години от раждането му.

Тази подборка снимки на Хари е много хубава:
https://i.pinimg.com/564x/1b/3d/0e/1b3d0e688ac58bcfdd6edd160124ab70.jpg

И едно бебчеее Simple Smile Познайте кое е то Wink

ПП. Въобще къде видяхте изявления на дворци, факсимилета на документи и пр.? Дайте и ние да ги видим!
Щото писаниците в Дейлита-Мейлита и сие всички знаем колко струват No Mouth

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 15:43 от птица

# 132
Летисия председателства заседанието на Настоятелството на Фондацията за помощ срещу наркоманията

# 133
  • София
Дори и в Дейлито не си позволяват подобни категорични изявления и са малко по-подробни Joy, макар че от техните неназовани източници и инфото им съм благодаря! JoyJoyJoy

"Buckingham Palace has refused to comment but a royal source said that it was Prince Harry and Meghan's own aides at Kensington Palace who made the changes - and it had nothing to do with the Queen or her staff.
'The certificate was changed by the former office of the Duke and Duchess of Sussex. It was changed to ensure consistency of the name and title of the Duchess with other private documents', an insider confirmed to MailOnline.
Another source told The Telegraph that the Sussexes' US media team had made a mistake and suggested something had been 'lost in translation'. The unnamed insider said their angry statement 'posed more questions than it answered' and the use of the work 'dictated' was unfortunate.
The aide added: 'These are civil documents, there is no protocol."

Превод - Бъкингамският дворец отказа да коментира, но кралски източник заяви, че помощниците на принц Хари и Меган в двореца Кенсингтън са направили промените - и няма нищо общо с кралицата или нейния персонал.
„Сертификатът е променен от бившия офис на херцога и херцогинята на Съсекс. Променено е, за да се осигури съответствие на името и титлата на херцогинята с други частни документи “, вътрешен човек потвърди на MailOnline.
Друг източник каза пред The Telegraph, че американският медиен екип на Съсекс е допуснал грешка и е предположил, че нещо е „загубено в превода“. Неназованият вътрешен човек заяви, че тяхното гневно изявление „е поставило повече въпроси, отколкото е отговорило“, а използването на думата „диктуваното“ е злощастно.
Помощникът добави : „Това са граждански документи, няма протокол."

Много кофти с това отлгане на всякакви събития - в чисто личен план съм много разочарована, тъй като май нищо от отложените от миналото лято неща няма да се състои...

# 134
  • Някъде там
Птица, определено някои знаем колко струват писанията на Дейли и сие.
Дарение в размер на 0 лева.🤣

А бебчето е Елизабет.

Лана и аз съм разочарована. Дано поне ОИ се проведат.

Един пеньоар с който харесвам Кейт.

Общи условия

Активация на акаунт