Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 102
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 135
Ок, Дейлито продължават да си бълват статийки по въпроса.
Най- забавно ми прозвуча, че "американският медиен екип" са направили грешка...ВЕрно!? Как така американският и то медиен екип се намесват в издаването на акт за раждане на британска земя. Бум! Тия са титани на мисълта Joy
И аз съжалявам за събитията...Почнаха да окапват малко по- малко.

# 136
  • Някъде там
Ок, Дейлито продължават да си бълват статийки по въпроса.
Най- забавно ми прозвуча, че "американският медиен екип" са направили грешка...ВЕрно!? Как така американският и то медиен екип се намесват в издаването на акт за раждане на британска земя. Бум! Тия са титани на мисълта Joy
И аз съжалявам за събитията...Почнаха да окапват малко по- малко.
Какъв американски екип Юни 2019 ????🤔🤣😀🤣😀
Задавих се с кафето си честно.
Добре че рядко си ги причинявам..

Ох няма смисъл повече да коментираме това "дарение" в размер на 0 лева.
Очакваме следващото...

# 137
  • София
Летисия ще ми е модел за подражание, точно така почвам да се прошарвам, доста по-малко де, ама ей така и аз ще си ходя JoyJoy

# 138
  • На топло
Журналистите са много хитри и умеят да анализират, веднага усетиха интересна история, в която е очевидно, че една от двете страни лъже. Ще видим кой има интерес имената да липсват....😉
Във френската преса, повече клонят, че Меган е лъжкинята 😂

# 139
Вчера си мислех същото. Кой има интерес името й да бъде премахнато и да бъде оставена титлата, от която те вероятно още тогава са планирали да се откажат или да я “замразят”?

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 16:53 от G&B

# 140
  • Майничка
Синът на Софи и Едуард

Сакото с етикетчето ли е?!

# 141
  • София
В днешните времена на технологии е много лесно да видиш, дори френският ти да е минимален, че "френската преса" в лицето на клюкарското издание Gala преписва от Дейлито и Мирър...но дори и те отбелязват, че не е ясно за кой дворец става въпрос.
Абсолютно измислена драма...но все още ми се ще да видя променения акт за раждане - защо никой не го публикува?

Вчера си мислех същото. Кой има интерес името й да бъде премахнато онда бъде оставена титлата, от която те вероятно още тогава са планирали да се откажат или да я “замразят”?
Четох коментари, но не знам дали е така - че освен Даяна и Сара е само " HRH Херцогинята на Йорк" в актовете на децата. Имаше предположения, че това може да е заради това че след брака жената става "госпожа еди коя си" в случая взима титлата на мъжа си. Но това в едни по-стари времена.
От друга страна имаше и коментари, че не знаем дали не са променени и актовете на децата Кеймбридж, защото никой не се е поинтересувал.
Няма логика, обаче, Мегън да иска да бъде безименна на този документ, поне според мен.

# 142
Гаргамела,
Не бях обръщала внимание.
Така изглежда обаче.

# 143
Аз продължавам да не схващам нищо от драмата с името.
Преди в акта на Арчи, на графа "майка", е пишело "Рейчъл Мегън Херцогиня на Съсекс", а след това Мегън/екипът ѝ/някой друг го е преправил на само "Херцогиня Съсекс", така ли?
В крайна сметка истина ли е или измислица на медиите?
Ако е истина какво печели една американка, живееща на територията на САЩ да не фигурира в документите на собственото си дете? Особено, ако данните ѝ в лична карта нямат общо с данните в документите на детето?

# 144
  • На топло
Съжалявам, Gala не е клюкарско издание, пише за звездите, но не е жълто.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 17:08 от Не се сърди, човече

# 145
  • София
ОК, приемам че не жълто, но статиите са преписвани от споменатите източници. Дейли мейл казва, Мирър отбелязва. Не виждам собственото отношение на "френската преса" - само споделянето на факти, преписани от други издания. Дай някой друг източник...ако имаш желение де, че темата стана досадна...

Някаква драма с френската вила на Филип и Матилде
https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=bg&u=h … -the-locals-jump/

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 19:34 от Lana

# 146
  • На топло
Лана, подценяваш журналистическата професия.
Още в заглавието има лично отношение - Мегън, лъжкиня.
Това не е преписано....

# 147
  • София
Съгласна - все пак трябва заглавието да е гръмко! Поне него са измислили...
И да подценявам ги, защото пишещите подобни статии, не са точно журналисти. Но това си е мое мнение и за съжаление съдържанието го потвърждава.
Истинският журналист, ще направи подробно разследване кое, как, ще потърси документи. Останалото са клюки, понякога и злонамерени.
Дотук никой не даде логична причина Мегън да иска да е безименна на документа.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 17:41 от Lana

# 148
  • Down south
И в тукашните медии се прокрадва идеята, че ММ е тази, която лъже.
Ще видим, какво ще излезе от цялата история или по-скоро, каква е целта.

# 149
  • Варна
Аз не виждам който и да е да има причина тя да е безименна там.

Общи условия

Активация на акаунт