Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 005
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Аз пък никога не съм разбирала критиката за тоя прословут черен молив. На мен не ми изглежда зле. Нито смятам, че прави очите им по-малки, нито някое от другите неща, които тука се нищят до забрава. Мама Мидълтън изглежда супер за годините си и пак ще изглежда супер, независимо дали има черен молив и седи на масата или не.

# 61
За възрастта си мама Мидълтън е страхотна. Сега, самата  поза на снимката може би е една идея по-инфантилна, отколкото би била подходяща за бизнес дама, но на мен ми харесва.
Определено Катрин като спря да си очертава долния клепач е много по-добре. И Даяна имаше често така поставен грим и физиономията ставаше хептен кахърна.

# 62

За мен е далеч от страхотна меко казано...

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 09:05 от Анонимен

# 63
  • Някъде там
Лично аз не съм я критикувала за грима, а за нелепото сядане на маса. Съжалявам, но който и  роял и коментираните по край тях,  да си лепне задника на маса, ще го изкритикувам, ако ще и Елизабет да е.
За мен е грозно и неприлично и  толкова.
И не Карол не изглежда така на нормалните снимки, на тази е прекалено филтрирана.
Така изглежда на обикновена снимка. Даже тук е и по млада.

# 64
  • Варна
Добре де, ти какво очакваш? Жената на тези години не може абсолютно винаги да изглежда в топ форма. Дори жена на наполовина на нейните години не изглежда винаги в топ форма. Всяка жена има и хубави, и лоши моменти. Кофти щеше да е, ако тя изглеждаше така абсолютно винаги, но видяхме, че има и друга визия. Един умен човек е казал "една жена не може да е истински красива, ако понякога не е истински грозна". Умна мисъл, но трябва човек да вникне в нея - че истинската красота може да се види, но трябва да се сравни с нещо.

Далеч съм  от мисълта, че тя е красавица, камо ли класическа, но жената си изглежда добре за годините. И да не забравяме, че е англичанка, малко ли се изписа за това как стареела тяхната кожа... И Камила е сбръчкана, че и по-дебела, но тук само суперлативи се пишат за нея. И двете стареят еднакво.

# 65
На улицата и мен да ме щракнат, докато съм се умислила дали Чарлз е спрял капковото на краставиците  няма да съм топ убавица. Поошлайфаха се Мидълтън, стараят се...много се смях на едни клипче от дипломирането на Уилям в Сандхърст как Карол дъвчеше дъвка и с Кейт се въртяха като малки лисунгери.

# 66
Така изглежда на обикновена снимка. Даже тук е и по млада.

Да, изглежда ужасно, дори и за англичанка и то не заради черния молив и сбръчканата кожа...никога не е била убавица и е разбираемо, но защо тогава настоява на официалната си снимка да е толкоз фотошопнатата, само и само да я докарат десетина години по-млада. Ето, Камила изглежда по същия начин, но никога не го крие.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 09:12 от Анонимен

# 67
  • София
Камила не съм я видяла на подобна замазана снимка, в опит за сваляне на 20 г.
На мен ми е все едно къде си е положила задните части - но ако точно на тази снимка смятате, че очите изглеждат ОК гримирани, нямам какво да добавя. 
Аз съм направо обидена от това сравнение на грима на Летисия с този на Карол и Катрин... Joy
Абсолютно!

# 68
  • Варна
Добре, че Летисия не чете бг мама, че щеше да е направо смъртно обидена.

Аз мама Мидълтън като цяло никак не я харесвам. Нещо във физиономията й не ми допада. Но би ми се искало да изглеждам като нея на тези години, поне като коса и фигура. То пък не може да си идеален.

# 69
Баш от таблоидите си ги поошлайфаха.
Карол ми прилича на типичното парвеню, но като ви харесва си е ваша работа. Не виждам нещо кой знае какво във външността й на 66 години, но всеки си има идоли.

# 70
Като се замисля дори баба ми изглежда по-добре (не се шегувам).
А споменавайки Летисия, много ми харесва тази нейна рокля (една ли скоро ще я видим така)

# 71
  • Някъде там
Стефани е рожденичка. Снимката е споделена от Камий.

# 72
Керъл ми е симпатична и си изглежда много добре за годините според мен. За Майкъл мисля същото.

# 73
  • Варна
Кейт е наследила косата от нея.

# 74
Разбира се че жена на 60+ ще има бръчки 😂 снимките на Каръл са съвсем нормални!

Общи условия

Активация на акаунт