Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 019
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Е, някои робуват на суетата, човещина.

# 91
Не знам чии д-та са подпалени и за какво, но ако е така, то е явна демонстрация как кралския двор защитава своите. По същия начин, по който свалиха и оная публикация за Кейт преди време. Публично показват кой е достоен и на кого възлагат надежди, както и кой е изпаднал от борда окончателно.
Защитава своите като напада други Хаха. Ти не виждаш проблем в това сигурно.

# 92
  • Варна
Не знам. Кажи подробности за излагацията уикенда и как са им подпалили дупетата, тогава ще видя дали има някакъв проблем за мен.

За нападението на други... Какво да кажа. Аз лично смятам, че смъртта на Даяна не беше случайна и то е пределно ясно кой би имал облаги от нея, така че "нападение" с жалки статии и публикации направо си е меко отношение.

# 93
Никой никого не напада и не защитава, стига с драматизирането. От БД просто са съобщили истината - чиновническа грешка. Но таблоидите, естествено спретнаха буря в чаша вода от нищо.

# 94
  • Варна
Стига бе, наистина ли смятате, че е възможно да е чиновническа грешка?! Точно в неговия акт за раждане? Абсурд.

# 95

Промяната е от юни  2019 месец след раждането. 🤐
Пак добре,че не е от датата на годежа.Бих казала,че Бъкингам бързо са се ориентирали.
Искате да кажете,че акта за детето се държи от кралицата,а не от родителите?
И те едва сега научават,че вместо майка има една титла?Съвсем ги опростачихте Съсекс.
Много добре са знаели и си знаят за какво си траят.
На бас,че нито ще съдят,нито ще предприемат действия.Малко ще се направят на страдалци и дотук.

# 96
  • Варна
Аз пък искам да съдят. Искам още сеир. Това поне го могат.

# 97
По закон само майката и бащата могат да променят акта за раждане.
Хари и Меган твърдят, че те не са знаели за промяната. Тези хора нямат ли акта за раждане на Арчи с тях ?

# 98
  • Варна
Е, след като не са знаели, как може някой друг да го промени? Нали само те могат?

# 99
Стига бе, наистина ли смятате, че е възможно да е чиновническа грешка?! Точно в неговия акт за раждане? Абсурд.
Както казах и преди, всеки е свободен да си съчинява всякакви теории на конспирацията и да вярва на всякакви жълто-кафяви издания, свят голям хора всякакви. Но това не променя фактите, потвърдени от официалните източници. Бъкингамския дворец вече е излязъл с изявление и това мисля слага край на спекулациите. Но разбира се, медиите не пропуснаха да захапят стръвта преди това🙂

# 100
  • Варна
Да де, колко удобно. Чиновническа грешка. Хвърля вината върху някои неизвестен чиновник и край. Няма виновни.

# 101
Аха, чиновническа грешка.
Значи наистина Хари и Меган не са инициирали нищо и не са подписвали документи.
И кому беше нужно тогава да се опитват да ги изкарат лъжци?

# 102
  • София
Напротив, Есме - както се вижда от единствения досега показан акт за раждане на Арчи е записана Рейчъл Мегън.
От това което казва Мегън, да променен е по искане на Двореца. Да, те са го променили, но не по свое желание. Аз това разбрах. Дворецът казва "чиновническа грешка". Таблоидите - вой до небето...странна работа.

Понякога си мисля, че говорим на различни езици - това, че Каръл М. не може, не иска или не знае как да си постави добре черния молив (според мен), не означава че не харесвам (сигурна съм, че не съм сама) черен молив - напротив, много хубави примери има на добре гримирани жени. (Малко като, щом не искаш да си сложиш ваксина за ковид, значи си против ваксините по принцип - кога светът стана черно-бял?!) Но доста време и отделихме, което не заслужава 🙃

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 10:49 от Lana

# 103
  • Някъде там
По закон само майката и бащата могат да променят акта за раждане.
Хари и Меган твърдят, че те не са знаели за промяната. Тези хора нямат ли акта за раждане на Арчи с тях ?
Естествено че имат оригинален акт при тях, където едва ли има промяна.
Промяната е в публичните документи, тези които е видяла тая особа.
На мен ми е интересно тази която го е "забелязала" какво е търсила в тези  документи  две години след  раждането ?😀
Това как точно ще го обясните, като другото ви е ясно и показателно.

# 104
  • София
Понеже има съвмения, че стават грешки - в първоначалния вид липсва принц при името на Хари, което в последствие казват е оправено.
На мен ми е по-интересна бележката, която казва за промените и е с дата 21.01.2021...плюс защо не ни покажат новия акт за раждане?

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 10:48 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт