Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 72 169
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 960
Супер е Фелипе! Ако можеше и лицето да видим....

# 961
  • София
Най-близкото

Още една снимка на рожденичката - да е жива и здрава. Пуловерчето е симпатично.

И с бузан Шарли

# 962
О, пуловерът е страхотен Heart Eyes
Какъв е, знае ли някой?

# 963
Пуловерът е на британския бранд Boden
https://www.nordstrom.com/s/boden-montrose-embellished-sweater/5 … amp;utm_campaign=*2nGiS3mv0Y&utm_content=1&utm_term=785346&utm_channel=low_nd_affiliates&sp_source=rakuten&sp_campaign=*2nGiS3mv0Y

# 964
В съседната тема прочетох това
От МИ6 беше изтекла информация, че за убийството на Даяна са виновни две кралици т.е. Елизабет и кралицата-майка. На Фильо не му е в правомощията да решава каквото и да било.

Някой да е чел за такава изтекла информация?

# 965
  • Варна
Смъртта на Даяна отдавна намирисва. Аз лично не вярвам, че е умряла при нещастен случай, за себе си съм убедена, че тая катастрофа е била планирана. Оттам нататък е ясно за кого е било изгодно.

# 966
  • София
Долче и Габана са обявили Кити Спенсър за свой Global Ambassador

И са и нарисували ново лице...

# 967
Винаги когато неочаквано си отиде известен, сравнително млад и неординарен човек започват конспирациите. Дали замръзнал на Витоша, дали умрял във ваната, дали катастрофирал, дали някой му срязал въжето...

# 968
Долче и Габана са обявили Кити Спенсър за свой Global Ambassador

И са и нарисували ново лице...
И фигура, съдейки по неестествено изглеждащата талия и ръце Satisfied

# 969
Не мога да отрека, че Кити е много красива тук.

# 970
Кити има добра основа, да го наречем, което позволява дорисуване с Фотошоп. Резултатът е приличен и наподобява доста оригинала без да дразни.

# 971
  • Някъде там
Заприлича ми на восъчните фигури на Тюсо.

# 972
  • София
Племенницата на мароканския крал Мохамед се е омъжила миналата неделя.
Техните облекла да много хубави.

# 973
Ау, много е красив жениха. Какъв му е произхода? Не ми прилича на мароканец.

# 974
Смъртта на Даяна отдавна намирисва. Аз лично не вярвам, че е умряла при нещастен случай, за себе си съм убедена, че тая катастрофа е била планирана. Оттам нататък е ясно за кого е било изгодно.
Има несъответствие,  които навеждат на мисълта за панирано убийство, а и Мохамед ал Файед доста допринася с неговото разследване. 

Обаче ми се струва твърде голямо, за да е дирижирано. Чужда държава, чужди следователи, твърде много хора, които да бъат контролирани.
Не знам кралицата има ли всъщност толкова власт, за да изиска подобно нещо (за онези години например).

Общи условия

Активация на акаунт