Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 728
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Някъде там
Принцеса Хая, шестата съпруга на владетеля на Дубай, плати на любимия си британски бодигард 1,2 милиона британски лири, за да мълчи за двугодишната им афера и луксозните подаръци, които му даде, включително часовник и ретро пушка от 12 000 британски лири, съобщи Mail Online

Принцеса Хая е шестата съпруга на владетеля на Дубай шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум и се твърди, че е "съблазнила" 37-годишния Ръсел Флауърс.

Нелегалната връзка се откри по време на изслушване във Висшия съд между принцеса Хая и нейния 70-годишен отчужден съпруг.
Подробностите се появиха при установяване на факти за попечителство над деца във Върховния съд на Лондон, където се посочва, че тя „е влязла в прелюбодейна връзка с един от нейните мъжки телохранители“.

Тя спечели попечителството над двете си деца, които в момента живее в Кенсингтън, Западен Лондон.

"Съпругата на Ръсел вярваше, че той е съблазнен от парите и подаръците. Тя му даде много скъпи подаръци и се увери, че той винаги е до нея", каза приятел на съпругата на Ръсел Флауърс пред Mail Online.

След като чу новината за аферата, съпругата на Флауърс беше съкрушена и сложи край на четиригодишния им брак, съобщи Mail Online.
https://lifestyle.bg/stars/printsesa-haya-bivshata-sapruga-na-du … -bodigarda-y.html
Някой тогава попита за Хая. Разрових и открих това на което не вярвам. Дори да имаше нещо, онзи щеше да я хване много скоро...
По склонна съм да вярвам че тоя е платил на тези да кажат това в съда отколкото че Кая ще му изневерява 2 години и той ще я търпи. Предвид това което се случва с дъщерите му.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7236761/Brit-bodyguard- … ntre-divorce.html

# 1 396
Е може и да не е невъзможно. Шеста съпруга, кой знае къде живее, кою знае колко често тоя ходи при нея. Може булката да е била изобретателна. Но ако шейхът знаеше, вярно щеше да я зарови в пстинята според мен.

# 1 397
Камила, херцогинята на Корнуол, посети днес мястото за масова ваксинация на Уембли, като част от ролята си на президент на Кралската доброволческа служба.

Докато беше на място, херцогинята се срещна с доброволци-стюарди и сподели няколко думи за насърчение и подкрепа на онези, които чакаха да им ударят.

Тя благодари и на служителите на NHS в центъра.

# 1 398
  • Някъде там
Е може и да не е невъзможно. Шеста съпруга, кой знае къде живее, кою знае колко често тоя ходи при нея. Може булката да е била изобретателна. Но ако шейхът знаеше, вярно щеше да я зарови в пстинята според мен.
Може разбира се, няма как да знам фактите. Може и да е изневерявала но ми е странно. Ако я е хванал едва ли щеше сега да е в Англия.
От това което съм чела по профилите на хашемитите ( тя нали е тяхна принцеса) тя е била като първа съпруга. Пред хората са се държали модерно.Явявяли са се на събития заедно правили са благотворителни дейности заедно, рядко но е изнасяла е кратки речи. Имала е право да се състезава ,(жокей е) имала е конюшна и коне на свое име. Което за другите съпруги не е имало и за жена на шейх е изключение.
Последно се съдеха и за конете.

# 1 399
Да да, нали и аз това казах, че е щял да я зарови накъде, ако е знаел (ако е имало какво да знае де).

Не знаех, че е имала торкова свобода. Тогава се пита в задачата, какво се е случило, за да пожелае да избяга...

# 1 400
  • Някъде там
Да да, нали и аз това казах, че е щял да я зарови накъде, ако е знаел (ако е имало какво да знае де).

Не знаех, че е имала торкова свобода. Тогава се пита в задачата, какво се е случило, за да пожелае да избяга...
Привидна външна свобода според мен.😉 Правилото : Никой не знае какво става зад вратите на двореца....
Примера на Лала Салма...
Същата история....
Говори се че са се развели... Но къде е Салма сега и какво се случва с нея, никой не казва.
Тя имаше същата свобода.
Ето и нейната история. Подобна е.
https://www.168chasa.bg/article/7330481

# 1 401
Дава ми, че линкът е счупен.

Кити

# 1 402
  • Някъде там
https://www.168chasa.bg/article/7330481
Сега трябва да се отваря вече.

# 1 403
Аз бях останала с впечатлението, че с охранителя се запознала в Англия и че той е британец, но може и да греша. Възможно е и той да й е съдействал за бягството но всичко е в сферата на предположенията. Някъде четох, че преди да избяга е започнала да се страхува за живота си и мъжа й я заплашвал. Латифа каза в първото видео, че той убил мароканската си жена понеже говорела много и била твърдоглава. И това всички около него го знаели.

# 1 404
  • Някъде там
Аз бях останала с впечатлението, че с охранителя се запознала в Англия и че той е британец, но може и да греша. Възможно е и той да й е съдействал за бягството но всичко е в сферата на предположенията. Някъде четох, че преди да избяга е започнала да се страхува за живота си и мъжа й я заплашвал. Латифа каза в първото видео, че той убил мароканската си жена понеже говорела много и била твърдоглава. И това всички около него го знаели.
Абсолютно. Аз за това казах че съм по склонна да повярвам че тоя изрод е платил на тези да лъжат отколкото Хая да го лъже. При положение че е виждала и знаела какво се случва около нея. Тя беше казала в съда за Шамса и Латифа и какво се случва с тях.
Но това са си само мои виждания на база всичко каквото съм чела, не факти.

# 1 405
  • София
Хахаха...на Кити вратлето ще се счупи на първата снимка. Хубаво преправят, ама поне малко реализъм...

Нали е избягала Хая, и за да спаси децата от принудителни бракове...или не съм разбрала?

# 1 406
  • Някъде там
Хахаха...на Кити вратлето ще се счупи на първата снимка. Хубаво преправят, ама поне малко реализъм...

Нали е избягала Хая, и за да спаси децата от принудителни бракове...или не съм разбрала?
Точно така. Освен себе си, спасява и децата, защото онзи е щял да ги задоми "пеленачета".

Аз си мисля  (лични мисли)че на нея й помогна това че е Йорданска принцеса и братята й я подкрепят.
Абдула не публично, но четох че и той е говорил с шейха а другия  й брат я подкрепя и публично. Абдула и е полубрат (ако не знаете).

# 1 407
  • Някъде там
Софи от днес. Дава награда за британски дизайн на името на кралицата.

Роклята е красива но нещо на нея не ми харесва как и стои. Виси и дължината не ми е ок. Виктория Бекъм е роклята.

И Вики на симпозиум свързан с Антарктида.

На Матилде костюма е Армани.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 23:47 от daviz

# 1 408
Много ми хареса ризата на Виктория Heart Eyes

# 1 409
Какво им има на тези англичанки, че все се обличат в разни рокли с цветя, с някакви кални тонове - направо ужас, ужасен, както казва една моя приятелка.
Кити, Софи, онази Александра актрисата (с онази ужасна рокля с налепените пеперуди, които така и не разбрах каква им е целта) - ами хубави фигури имат, една едноцветна рокля би им била достатъчна.

Общи условия

Активация на акаунт