Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 063
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Водещият на шоуто е британец, не американец и е много наясно с това, коя е "бабата на Хари".
Благодаря за споделеното видео! Много ми хареса - беше забавно, но има дълбочина, вкус и показва класата на Хари.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/James_Corden

Лана, писали сме едновременно.

# 1 516
Хари да вземе да си подари живота, щастието и спокойствието на семейството си на баба си Бети, не за друго, ами защото тя била най-дълго управлявалият монарх. 😉 А се оказва, че Бети била и природен феномен. 😁

Много готин Хари на видеото. ☺️

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 08:58 от Lilia*

# 1 517
  • Sydney
Хари направи това, което беше правилно - застана на страната на жена си. Според мен тя не се е чувствала Ок в ЮК и затова са решили да заминат.

Хари не постъпи добре към институцията, която е монархията и към брат си. Личеше си, че го мислят и действат в движение и накрая стана едно, а те тръгнаха с друга заявка.

Ако са искали да продължат да бъдат част от кралското семейство щяха да отидат в Австралия, и да работят за фирмата, а не в ЛА.

Но никой не знае защо и какво е провокирало това. Надявам се някой ден поне братята да се разберат, просто защото няма да е в полза на никоя от страните.

# 1 518
Много странно след като от едно нюню екранче разконспирираха роклята на Меган, защо не казаха и какво е бижуто на шията й, то ми е по-интересно

# 1 519
Ако действително на Бети ѝ пука само за добруването на монархията и за нея роднинските отношения са на заден план, не виждам защо на Хари трябва да му пука толкова какво ѝ е мнението за неговите избори в живота. Тя като иска да си "подари" живота на монархията, за други хора обаче може други неща да са по-важни. Не мисля, че отношенията в Кралското семейство са такива, че да съжалява човек чак толкова, че може да са се развалили.

# 1 520
  • Варна
За отношенията в цялото КС не знам, но от това, което се виждаше публично, отношенията между Уилям, Хари и Кейт бяха отлични. Кога се скапа всичко това? Мисля, че всички знаем. А тези отношения определено са нещо, за което да съжалява.

# 1 521
  • София
Откъде пък такава сигурност за какво съжалява 🤔
Интерпрерациите че не искали известност, са точно това. Нито Хари, нито Мегън са казвали подобно нещо...нищо де, повторението може да го направи истина 🤣

# 1 522
Каква му е Кейт на Хари, че да жали за нея? Тя е жена на брат му, съмнявам се, че реве за нея, както и тя за него. Уилям ясно показа, че за него монархията, парите и позициите са по-важни от Хари. Трябва ли Хари да реве и за него? Аз не бих.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 10:31 от Lilia*

# 1 523
  • Варна
Ако отговорът ти е към моя пост, аз не съм написала категорично, че съжалява, а че това са неща, за които може да съжалява. Разликата е съществена. Не сме им вътре в семейството и в главите, така че нито едните могат да кажат, че съжалява, нито другите, че е безумно щастлив.

Хари може и да не реве за бъдещия крал, но да реве за брат си. Аз поне бих. Разликата и тук е съществена.

# 1 524
На кой му пука какво е подарила прабаба Бети на Арчи за Коледа. Само,че тя е баба на Хари и прабаба на Арчи у тях, зад стените на двореца.
Навън и още повече от зад океана тя е суверена на Хенри Уиндзор, херцог на Съсекс, докато не си смени паспорта.
Замеряйте ме с камъни, ако щете, но за мен някои институции не трябва да придобиват човешко лице.
Голяма утеха за Хари гофретника от Баба му, като му взеха патронажите и каузи, които бяха важни за него.
И да, има пълното право да избере психическото си здраве и спокойствието на семейството. Ама да си го прави тихомълком. Не му ли мина твърде бързо страха от журналисти?
Не виждате ли иронията в това филмче. Човек, който е израснал между шедьоври на световната култура го карат да се диви на къщата на този, къщата на онзи, дето дори не са били техни, а на някоя банка или филмова студия.
Както и да е, който иска ще разбере какво казвам.

# 1 525
  • Варна
Да де, каква ли пък му е Кейт на Хари...

# 1 526
Хари беше плътно залепен за тях, докато не се появи Мегън да му обясни какво да прави.

# 1 527
Ако бъдещият крал пък бил той и мой брат покаже, че за него монархията е по-важна от семейството, съжалявам, но няма даже да се сетя за него. Има неща, които могат да се преглътнат и такива, които не могат. Аз не бих поддържала отношения с хора, които ще поставят монархията пред семейството. Даяна със сигурност се гордее с Хари.

# 1 528
  • Sydney
Нали си тръгнали заради прешър от британската преса, Т.е. защото не искат да са публични личности... това го каза Хари в последният клип с автобуса...

Значи щом не искаш скрутъни от медиите не се навираш сам... и защо е избрал или защото са избрали точно него, английски актьор?

Ако бъдещият крал пък бил той и мой брат покаже, че за него монархията е по-важна от моето щастие, съжалявам, но няма даже да се сетя за него. Има неща, които могат да се преглътнат и такива, които не могат. Аз не бих поддържала отношения с хора, които ще поставят монархията пред семейството. Даяна със сигурност се гордее с Хари.
Примерно Маргарет избира въпреки несъгласието си с кралицата да продължи да я подкрепя...

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 10:05 от benitabeni

# 1 529
Хари беше плътно залепен за тях, докато не се появи Мегън да му обясни какво да прави.
Със сигурност Кейт е подскачала от радост,че години наред Хари беше залепен за тях и една крачка не можеха да направят без него.

Общи условия

Активация на акаунт