Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 383
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Ами...дано да е така.

# 106
Мараба, Шушани! Мислех язе, чИ ша фърлите боба да мЪ търсите, мЪ.... нъцки! Ни мЪ щете, есно, ма кат съм нахална... съм тук у новата ни темичка. То, пак сте се прайли на Паисий, ма нейсе!

# 107
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
весе, бре!
нали знаеш в какво съм специализирала?
в тактиката "Ако някой не се обажда, значи се забавлява!"
а бива ли да ти прекъсваме забавленията? по-добре да те изчакаме сама да дойдеш да си разкажеш. Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 19:26 от st. Dobri

# 108
  • Пловдив
Весе, ми мяркай се по-често, де...Kissing Heart

# 109
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мараба, Шушани! Мислех язе, чИ ша фърлите боба да мЪ търсите, мЪ.... нъцки! Ни мЪ щете, есно, ма кат съм нахална... съм тук у новата ни темичка. То, пак сте се прайли на Паисий, ма нейсе!
Черен гологан не се губи Wink

# 110
Мистик, стават чудни - първо ги овкусявам със соев сос, уни сос, подправка за пиле, куркума, горчица, може и майонеза. Оставям ги така поне половин час. Разбивам яйце, всяка хапка я овъргалям в яйцето, после в натрошения корнфлейкс. Редя върху хартия за печене, пръскам с олио и пека на 220 градуса. За около 15-20 минути са готови.

# 111
Епа, как да съ мяркам,кат се прибера гроги, апвам на две на три, у банята и у креватя. Даже и милото остайх на сухо, щото лягам и заспивам с кокошките 😀😀

# 112
Аз днес също това правих, че са едно от малкото неща, които яде голямото..режа на ленти, слагам сол, чесън на прах и белтък.
После слагам няколко лъжици майонеза, после всяко парче в корнфлейкся и в тавата с хартия за печене.
Много сочни стават.

# 113
  • Пловдив
Аааа, не..Веси да се поправиш с милото, че не е убаво тъй! Stuck Out Tongue Winking Eye
Уф, баш аз ли го казвам, ама...Grinning

Уинд, ше пробвам така, мерси!

# 114
  • София
Кой каза Трифон зарезан? Аз ходих на пазар и накупих сиренца и миризливи и не толкова и бисквитки и пастетче ииии се омазвам.
Паун,  звънни му ти.

# 115
Ма Тъз страна ней държава.. Тъй.

ПисалЕ, писале.. Тц, тц. Само едно шато запомних, чудесно звучи. Ам аз ще се самоназнача на драг гостенин:stuck_out_tongue_winking_eye: Ще си седя и ще слушам, папкам и изпивам квот ми сервирате. Ми кво?! Ако няма драг гостенин в едно шато, то шато лий?
И тва тъй.
Настъпано мий за мойте лапета, ама скоро ще се отстъпя. Като за начало с леко упражнение- сухо, каберне.

Крот изпуснала съм сигур, ма къв тоз голям хап?

Пийк, питай го директно. Вярно, че може да не му се говори начовека или пък наистина може да няма нищо. Ама не е честно от негова страна. Вие също се притеснявате . Нека помисли и за вас. Удари го на чувства.

Аз пък неща да уча вече.. ни житейски, ни кви да е уроци. Отказвам категорично. ПиснА ми. И не учааа.. Joy Дращя и хапя.

Ще порисувам маленко и в кревата.

# 116
  • София
Уффф, кой рече Трифон зарезан? Едни старчета от сутринта бяха запразнували в кварталната градинка. Минах покрай тях на път за работа. Те седнали на една пейка, отворили двулитрова пластмасова бутилка с вино, наредили върху вестник някакви мезенца и си честитяха точно когато минавах покрай тях. Ай наздраве да ви е! Wine Glass Аз броя времето до 21 ч, че да си ходя. Ни имам сили за празнуване, ни за ядене. Минавам през банята и лягам, за да забравя този гаден ден. Да бях поседнала и аз при тези деденца, па да пийна и замезя от заранта. А аз в работата се гмурнах и се започна гадорията.

# 117
има време.
зарезан се празнува от 1 до 14 февруари, за да се спазят всички дати, нови и стари. Simple Smile

# 118
  • Пловдив
На мен не мий до вино тая вечер...и щот нямаше да ям, та се нафърлих на едни черни препечени филийки с мАсло, абеее...казАх ли пак и отново, че съм прасе..м?
Disappointed Relieved

# 119
а така! сега и аз искам препечена филийка с масълце... и шарена сол... със сминдух...
а диетата изключва всички филийки...
Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт