Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 390
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 120
  • София
То и аз се пъхнах в магазина само за кисело мляко, но излезнах с един шоколад бонус. Добре, че си знам лакомията, та си взех малко шоколадче.

# 121
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Уффф, кой рече Трифон зарезан? Едни старчета от сутринта бяха запразнували в кварталната градинка. Минах покрай тях на път за работа. Те седнали на една пейка, отворили двулитрова пластмасова бутилка с вино, наредили върху вестник някакви мезенца и си честитяха точно когато минавах покрай тях. Ай наздраве да ви е! Wine Glass Аз броя времето до 21 ч, че да си ходя. Ни имам сили за празнуване, ни за ядене. Минавам през банята и лягам, за да забравя този гаден ден. Да бях поседнала и аз при тези деденца, па да пийна и замезя от заранта. А аз в работата се гмурнах и се започна гадорията.
Преди около 10 години, един от работниците на мои приятели, нещо не му се получило с жена му, изгонила го, детето му не щеше да го види, но пък с мен винаги се държеше дръпнато, но с уважение...
Изсипваме се един път при тях, той вади едни ракии, от хладилника някаква млечна салата, пием в съмнително чисти чаши , приборите и те, но беше истинско и весело!
Счупих една чаша, боба ми изкипя, но в чашата ми има вино, и всичко е точно.

# 122
Лаконично и тематично се включвам. Всичко е шеС

# 123
  • Пловдив
Ааа, Сиросче...забегнала си нейде...?
Наздраве!

# 124
  • София
Аз едвам дишам, но ми се прияде и филия с масло и шарена сол.
Панди, от ий деня. Гадно е така, но не си убила някой.

# 125
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чироз е на кръчма.
а при нас е битов алкохолизъм - ние сме на Тиквешко розе и бейлис.

# 126
Ей, направо полудявам вече. Всяка вечер голямото не спира да ни казва " ти си лош, ти си лош". Аз никога не съм ми казвала така. Явно в градината го чува. Колко ли пъти на ден го чуват ,за да го повтаря постоянно???

# 127
  • Пловдив
Добри, кръчмите не работят Wink

Пийк, питай го, де...що така казва, от къде го е чул, по какъв повод го казва се опитай да разбереш...

# 128
  • София
Пийк, може и веднъж да го чуе, но ако го е чул от дете, което харесва, ще го повтаря до откат, за да прилича на него.

# 129
Отказвам аз шоколада. Да знаете. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
от утре, нали?

# 131
Ааа, не. Два дни не съм близвала. Не че е завинаги де... ей тъй малко. Видях снимка, която ме вдъхнови. Ей така искам да съм:

# 132
Лориии, я повторииии, чух, че отказваш чеколадааа, ааа? Калпазанка с каллпазанка такава, ни тъ й срам да богохулстваш!! Туй е грях, бе, чадоо!!

# 133
За училището в шатото, май мястото за даскал по география е свободно - да се знае за мен е, вярно отдавна не съм си работила по специалността, но ще се справя! Ще въведем предмет зелено обучение - двора на Уиш ще свети и ще има реколта за зимнина бол. Балонита може да помага, ама  и аз добре се справям с копане, садене, плевене и прочие дейности. И ИТ-то мога да поема в по-простата му част, то сума ти години се влачат на Word, Excel, Power point, Internet и Paint.
Отивам да пиша проект за финансиране на начинанието, белким намажем и ние от Структурните фондове. Само да гаврътна една чашка за отскок. Наздраве!

Самоназначилата се за Драг Гост 13 да бъде така любезна да си донесе входен билет, а.к.а. бутилка вино. Не бутилка! Каса!

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 20:21 от Анонимен

# 134
Мъ, Весе, как ще стане такваз фигурата кат на снимката иначе?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт