Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 402
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 135
Добри, кръчмите не работят Wink
Как не работят ? Мои приятели постват снимки от кръчми, с компании. Актуални са, не спомени от преди новото нормално.

# 136
Стой тогава слаба, нещастна и гладна! Аз съм сита, дебела и щастлива! 😀😀😀

# 137
А, да бе, видях твоя снимка. Елегантна беше.

# 138
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
преди време ми попадна картинка, двама пияници се жалят от живота като цяло и жените в частност. единият казва:
"искам такава жена, дето като ѝ кажа скачай в огъня и тя скача, като ѝ кажа скачай във водата и тя скача, като ѝ кажа скачай в леглото и тя скача..."
а другият го пита:
"и какво ще я правиш такава опърлена и мокра?"

та и ти, какво ще правиш в Париж седнала на бордюра по тюлено пеньоарче и прозрачен чадър?

# 139
Lorelada, сериозно ме замисли да взема и аз да го откажа, че локдауна ми се отрази доста пищно на фигурата. В Париж не върви да си облечен скучно. Но пък може да се пропия покрай вас, налях си вино Wine Glass

# 140
Лори,ако не стане с шоколада,от мен имаш чадъра!
Наспортуване с бирица!

# 141
Ох, нямате изчитане! Изморена съм, спи ми се..

# 142
Сегааа... тоалетът може да не е баш този. Първо фигурата да докарам, после ще мисля как да се облека за Париж. Smiley

# 143
Натъпках се и на мен ми се доспа. Цял ден на стол седях и пак мий изморено. Отвикнала съм деей*а.. 😂
Иначе беше добре. На някаква колежка й се родил внук,донесе топла баница,домашно вино,кисело мляко... Апнахме добре. 😁 Ще видим,още е пробно.

# 144
Ени, от първия ден те проверяват колко носиш Simple Smile
Дано е подходящата з атеб работа!

# 145
  • София
Ени, пропуснала съм, че си започнала работа. Късмет и да ти е добре там.

# 146
Дълбая си аз, дълбая..
На звуков фон стари естрадни, на спортен фон ще включа малко тежка артилерия Stuck Out Tongue Winking Eye Де да знайш, под спортния фон се пръкнал изпод четката ноФ Пикасо, пхаха..

За шоколада не ми трепва ептен.
Виж Париж и приседналата мома ми трепна и аресА. Която мадама я постна, дами напрАй едно място тамЕ.

# 147
Оф,бъркам Добри с една друга потребителка.Хващам накрая на прочетеното и се връщам да видя ника.Ай с тез сини аватари.
С очилата съм,с очилата!
Пикасо,какво рисуваш?

# 148
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
как можа!
сега ще трябва да си сипя едно. налага се.
за утеха.

# 149
Сипи,сипи,оплачи моята слепота!

Общи условия

Активация на акаунт