Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 430
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ооо, ранобудници. Аз днес поспах.
Гледам Border Town. Харесва ми.

# 196
Съни,готвач се търси,дири черпака,не тоалета 🤣

# 197
Кротик, с  чирпака точно аз, може и да стоя като статуя на изложбата. То на такова събитие диджей май не трябва, така че зарята ще пусна- за красив завършек на мероприятието.

# 198
  • София
Аз ще готвя, ама няма да е засукано.

# 199
Значи,чакаме някоя да си припознае.
Сисун,кво стана с питката?
А,ей де е..Ренски,ашколсун!

# 200
По- добре Ре, да не е засукано да знаем как се яде, да не го гледаме само.

# 201
  • София
Праз още има, ама ще разообразявам с мезенца и сиренца. А и чудно телешко варено правя.

# 202
  • Пловдив
Ай, ай...запрЕте се, де...още е само 8 сутринта! Satisfied

# 203
Добро утро!
Мъгливо вън, ще ми си да кажа, че отвътре не е. В такива случаи ми помага море. Въздъх.

# 204
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ай, ай...запрЕте се, де...още е само 8 сутринта! Satisfied
8.20 , тази седмица перманентно закъснявам за работа.

# 205
  • София
Днес трябва да сготвя. Вчера минахме с мезета.  Мсля да мина с крем супа за обяд. Имам броколи, карфиол, сметана и синьо сирене ще сложа. За вечеря пържоли на фурна с нещо си.

# 206
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Че не съм Нобелов лауреат, това е ясно, ама...
Гледах във фейса някакви обувки, пиша на страницата им, ама това беше преди седмици...Пиша им,  имат ли физически магазин, защото не успявам да намеря информация за тях в нета, и ДНЕС получавам коментар - "Физическите ни магазини се намират в гр. София. Кой район Ви е по-удобен?" , мам.а му,  просто пратете линк със списък на магазините, аз ще си преценя къде да се завлека!

# 207
Добро утро, момичета.
Пека една баници аз, да се оплача от корите на ФФ - за първи път ми остана плънка, а корите свършиха. Ей тъй кат стане, ще се ядат сандвичи с яйце и сирене. Имам важна среща в работата днес, след малко захващам. Кучето снощи беше наказано и мп като стана към 3 и нещо да го изпишка, в крайна сметка го взехме при нас. Беше толкова щастлив, че сигурно до 4 часа ни е близал и се е закачал. Сега ми се спи, ама ми е едно спокойно. Не обичам като ни дава поводи да го наказваме и го правим рядко, но като почне да се звездее и да се има за шеф, не намираме друг вариант.

# 208
Едно пролетно е при нас,чуват се едни птички.Райчо се мъчи да изпече.Седя на вън и пия кафе и ме мързиии,мързи.

# 209
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз се чудя защо половинЪТ не се връща от балкона, а то вие сте се надушили и пушите ли пушите!
а аз слушам урок по математика. Simple Smile Simple Smile ако не знаете "ъглополовяща" е страна дето се дели на ъгъл и още нещо.
госпожата прекъсна този нов Питагор и не успях да разбера какво е нещото. Simple Smile според Горинич това дете така си отговаря.

Общи условия

Активация на акаунт