Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 399
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 835
  • Пловдив
Лоли, какви изследвания пусна? Имаш ли проблем с МЦ?

# 2 836
За д-р Начев в клиниката по еднокринология в Майчин дом не се записват часове. Отиваш и си чакаш. Приема всеки работен ден от 8 до 13. Сутрин се минава за около час-два, при късмет даже не се чака. Добър диагностик, но е особен.

# 2 837
Прити,пиши на модератор да трие темата,никоя от нас днес не е била тук!
Ти знаеш,че няма да се промени.Щом успяваш да го напишеш,малко ти остава и да го приемеш.

# 2 838
  • Пловдив
Прити, нямаше да се обаждам, ма...не се мъчи повече. Не го обичаш толкоз, че да си причиняваш това.

# 2 839
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За д-р Начев в клиниката по еднокринология в Майчин дом не се записват часове. Отиваш и си чакаш. Приема всеки работен ден от 8 до 13. Сутрин се минава за около час-два, при късмет даже не се чака. Добър диагностик, но е особен.
За Начев съм чела, че работи основно с бременни жени или такива, които искат да забременеят?

Лоли, какви изследвания пусна? Имаш ли проблем с МЦ?
Пуснах обременяване с глюкоза, и инсулин венозно, щитовидните хормони, Вит. Д, Вит. В12
С цикъла проблеми нямам, и не съм имала, на 28 дни е, редовен, забременях спонтанно, когато решихме, че искаме дете. Косата ми е нормална, дълга, с тънък косъм, но хубава и гъста. Кожата суха, но винаги е била такава.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 21:07 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 2 840
Ей, мЪ на. Дали като кихнах, не си изкихах една коронка.. на винтче беше Cry  Ооф, хубу че сме с маски Stuck Out Tongue Winking Eye Ам ней баш на фасадата, ама пак се види Bowtie Ам като айшето ши походя ся.. В понеделник съм къде? Мда. Хубу, че се знаем с мойта зъболекарка от 15 години.. тя милата, когато и рекна ме приема.

Прити, Прити................
Лека, другарки. Аз заобикаляйки огледалата, дан съ виждам ще се отправям у леглото.

# 2 841
Работи с всякакви жени Начев, последния път като чаках имаше жени от всички възрасти. Не работи с ЗК и направления, ако искаш с час записва в  МЦ Панацея. Та и аз го препоръчвам.
Прити, не знам какво е станало ама не ти трябва такава любов. За този смяна на ключалката и изхвърляне на вещите, не си струва да се цапат багажници.
Не знам кой ще отнесе целия гняв в мене, ама скоро ще се разбере. Явно на хората трябва да им се припомня да не настъпват някой който тихо си е тръгнал, но може да им нанесе огромни вреди ако иска.

# 2 842
Sunshine, всякакви ходят при него, включително възрастни пациенти често засичам да чакат. Аз също не ходя за нещо свързано със забременяване.

Bubbles ме изпревари. Joy

# 2 843
  • Пловдив
Някой да е купувал чанти от тоя сайт?
https://nickels.bg/?product=5928
Нещо много евтино за ест.кожа...м?

# 2 844
Имам обувки от този магазин ( физически), харесва ми качеството..разглеждала съм и чантите, добре изглеждаха.

# 2 845
  • Стара Загора
Някой да е купувал чанти от тоя сайт?
https://nickels.bg/?product=5928
Нещо много евтино за ест.кожа...м?

Лично аз чанта не съм купувала, но обувки купувам редовно. (Само от тях взимам любимите Графити), никога съм нямала проблем. Много са коректни.
Приятелка си купи чанта от подобно намаление - естествена кожа си е.

# 2 846
  • Пловдив
Хм...ще ги пробвам тогаз Simple Smile
А кои са тия графити?

# 2 847
  • Стара Загора
Хм...ще ги пробвам тогаз Simple Smile
А кои са тия графити?

Тези - https://nickels.bg/GRAFFITI_51_10_0_c

# 2 848
  • Euskal Herria
Айде, прибрахме се. А вие сте писали, писали...
Моят мъж ще прави вечерята днес.
При мен мушкатата са целогодишно на прозорците и цъфтят. Но вчера си взех 10 саксии от Лидл, утре ще ги пресаждам в сандъчетата. Днес и пръст купих.
Откъм цветя - много цветно и зелено е, целогодишно. Редовно подменят в парковете и градинките. Вчера видях на централния булевард, че в саксиите с цикасите са насадили циклами и лалета.

# 2 849
Притииии, що така бе, момиче? Или имаш скрит талант за мазохизъм, явно.... тц... ще си научиш урока по трудния начин, като мен! И аз бях тъй, многоооо обичах.... ма колко сълзи, болка, мъка ми причини тъз лИбоффффф.... още ми горчи, ма се научих-първо да обичам себе си, после останалите, и второ - на мъж и автобус не вярвам! И не се разочаровам!
Лека ви вечер, Сладурки! Абонатът отива да полегне с книжката! 😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт