Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 389
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 850
Момичета, от нов номер- не знам кой подред получих въпрос от БНД, че искал само да знае- сега любими ли сме още или вече врагове? Аз като враг никога не съм го приемала, или да го мразя. Единствено се дистанцирах. То за какво ми е такава любов, като нито в леглото ме топли, нито тока ми плаща.Иначе не тая нищо лошо, но и не ми трябват всекидневни разговори, които да ми дават само измамното чувство,че не съм сама, а всъщност съм си сама.

# 2 851
Съни, туй, недовършен само може да го направи!

# 2 852
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Момичета, от нов номер- не знам кой подред получих въпрос от БНД, че искал само да знае- сега любими ли сме още или вече врагове? Аз като враг никога не съм го приемала, или да го мразя. Единствено се дистанцирах. То за какво ми е такава любов, като нито в леглото ме топли, нито тока ми плаща.Иначе не тая нищо лошо, но и не ми трябват всекидневни разговори, които да ми дават само измамното чувство,че не съм сама, а всъщност съм си сама.
Да не е почнал да чете "1001 нощ"?  Питай го кога ще започне да се държи като баща и ще се  грижи за детето си?
Любов, любов, ама сиренето е с пари!
  Не че моя недовършен не забегна на коч парти, но от 12 до 17 часа скитахме из Витоша с детето,  после напазарувахме и пренесе четири торби с покупки.

# 2 853
  • France
Май съм изпуснала нещо. Прити, каквото и да става при теб, стискам палци да се нареди.
Съни, продължавай да блокираш, никакъв контакт. Kissing Heart Силна си.
Аз лягам, че 2 не виждам.

# 2 854
Съни, доколкото разбирам, бащата на детето започва да те заплашва, че ще ти стане враг? Дано си била достатъчно умна да не отговаряш на нито един СМС от изпратените ти от различните номера... За теб ли е заритал или се е сетил, че е баща? Защото това са две много различни причини да те търси. Не ти знам дилемата.
 Все така се случва, че чета коментарите след редактиране и едва ли бих могла да кажа има ли резон гледната ми точка. Същото се отнася и за Прити (относно редактирането), обаче...
     Прити, защо имам чувството, че те е страх да го изгониш? Едва ли оная му работа е златна, пък и златна да беше... Любов, казваш. Такава любов ли искаш? Само дано не го търпиш заради Данък обществено мнение.
   Уточнявам, че въпросите ми са риторични и мнението ми е от гледната точка на моята камбанария. Накратко - ако не ви допада, значи не сте ме чели. Не бих искала да се чувствате кофти, че пишете в темата за оплакване и подкрепа, а някоя като мен се изказва по-остро. Никой не може да ви бъде господар на чувствата.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 04:29 от tetka_the_best

# 2 855
  • София
Човешките отношения са сложни, макар че могат да бъдат и лесни и простички. Просто сами си ги усложняване, защото чувствата ни заливат и се лутаме. Много ми харесва FOMO  обяснението. Много хора се водят от него.
В една тема прочетох обяснението му "страх те е да станеш от масата, защото може и да сервират десерта".

# 2 856
Нищичко не знам за FOMO, но това с десерта ми хареса Simple Smile
Ако знаеш колко бързо стигнах до хладилника и си сервирах сама всичкото налично тирамису. 😇
Ако случайно утре някой прискърца, ще изприпкам с кеф за още една кутия от Фантастико.
..... Облещила съм се като бухал. Не ми се спи. Сигурно към 7 ч ще ми дойде музата.

# 2 857
Добро утро. И аз изобщо не можах да спя. Бебълс ме събуди към 3ч., че я боляха ушичките, но не ми даваше да и сложа капки и чак преди малко се успокои и заспа.

# 2 858
Това с десерта е върховна мъдрост! Играла съм го и аз този филм,е не за мъж,за работа ги правя тези глупости!
Съни,гушкай я малката звездичка,да й минава бързо на детето 🤗

# 2 859
  • София
Да, много е вярно. Ние сме скарани и за първи път е сериозно. Ще ми е кошмарно и самотно.
Мислих, че сме се опознали за 20+ години и две деца.

# 2 860
Ще мине ,Ре,и на двама ви. Напрежението от новата работа, пълнолуние...казаха си думата. Аз последните два дни, за да избегна скандал си лягам гладна и още в 21,ма виждам,че сме нервни и изморени и двамата ,и ще стане сакатлък ако остана след като си легне детето!

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 07:27 от Sissy

# 2 861
Добро утро!

# 2 862
Добро утро,Лори! Прекрасни са и кафето и цветята,ама часовника не е верен. Връщай се да доспиваш до 9 поне 😁

# 2 863
А, не, днес съм обещала на дъщерята една хубава разходка извън града, та ще пия кафе и ще се приготвяме. Nature Sun With Face

# 2 864
Добро утро, бях изключила всички аларми, ама нали е неделя и се събудих още в 5.30... Ама нищо, поне си пия кафето в леглото мързеливо, има поне още час преди гладното домочадие да скокне.

Общи условия

Активация на акаунт