Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 79 055
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 940
  • София
Елиф, комплимент ти е направил. Баба ми викаше "Пооправила си се"🤣

# 2 941
  • Пловдив
Ох...имаме спор за вит.Д и дозировката с мм Head Band 
По принцип на имунолог ли се ходи при дефицит на витамини?

# 2 942
За Вит.Д може и ендокринолог.

# 2 943
Сирос, котарака ти се е маскирал като Шехерезада днес. Много ме радват неговите снимки.Изглежда всеки ден е в различна роля.

# 2 944
Съни, грешиш. Даже и дегизирал се като ханъма, винаги е в ролята на дзвер. Grinning

# 2 945
Съни, грешиш. Даже и дегизирал се като ханъма, винаги е в ролята на дзвер. Grinning
🤣🤣🤣
Фен голям съм на Киликандзера, форумна котка любимец ми е!На колко години е,Сорос? Винаги ли така свойски и царствено се е държал 😂?

# 2 946
Толкоз съм отрепана, та чак не ми се пише...
Изчетох ви, но съм плитка откъм коментар..просто като съм изморена и мисълта ми и тя тъй 😂
От котки ме е страх и изпитвам някаква неприязън към тях. Но на Сирос котака е наистина образ и на снимка ще си позволя да го харесам😁 А това си е чист комплимент 😊

Ще се оттегля в покоите, че утре пак тежък ден. Но ще ви издам тайна-миУту е масажист- любител 😅 карал е курс и смея да твърдя, че му се отдава.. та съм на масаж 😋
Лека, другарки!
За вас утре понеделник, за мен петък 😀 после почивам.

# 2 947
  • Mediterraneo

От котки ме е страх и изпитвам някаква неприязън към тях.

Вече си мислех, че съм останала сама на света!

# 2 948
Винаги, Ренко. От обора излязъл,  ама принц. Няма как да ви пресъздам погледа, когато минава с царското си шкембе покрай нас. То е превъзходство, потрес и отвращение в едно. На 5 години е Киликандзера.

# 2 949
Котката била създадена,човека да може да погали тигъра.Чироз ти си с привилегии.

# 2 950
Дааа, привилегии викаш. Joy Не мож го погалиш,  не дава. Ама скача метър от място и те захапва за четирибуквието,  щото си минал покрай него или щото кой знае какво се върти в котешката глава.
А като направи беля и отлично знае, че е виновен. Подгониш го и като козите, тръшка се и ляга на умирачка. Даже приритва за достоверност.

# 2 951
Бууу,Чироз някое бивше гадже,от предишен живот се е преродило в котака. Smile

Ххаахх,клеветиш го. Smile Не ти вярвам.Супер е Дръндьо!

# 2 952
Крото, ще ти кажа някой път за любовта му към мръсни чорапи. Язе такова гадже не съм имала. И да съм имала, не съм разбрала. Или съм забравила, миналия век е било. Joy тука не знам дали е баш за смях Head Band

# 2 953
Страхотен е. И аз му се радвам. Симпатични са ми котките, но избягвам да ги пипам. От кучета ме е страх.
Абе малко на дистанция съм от животните.

# 2 954
Ох,Чироз! Satisfied Тази дискусия ще я проведем непременно ще ти кажа какво може да си пропуснала. Smile

Общи условия

Активация на акаунт