Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 430
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 730
ЧРД на малкото Деми! Да е здраво и щастливо! Тортата е един път!
Утре е пълнолуние, та внимавайте с пиенето, яденето, тия три неща 😃
Честита рожденичка на малката Деми! Много късмет в живота и мама да я слуша!
Елифче, аз утре ще ям, ще пия и ще гледам луната. За друго вече не се сещам какво беше. Мога само за да разбуня духовете утре едно "мръсно" съобщение да пусна и да видя влиянието на луната как ще ми подреди звездите. То пък вярно трябват и малко емоции, каквито и да са. Последната година живея все едно съм в манастир, липсва ми греха.
Иначе още днес забелязах,че луната е пълна.Каквото и да стане- луната ще е виновна.

# 2 731
Съни, огън си ти! 💕 Ще дойде и третото и пожелавам да е с много страст, да отива на емоционалната ти натура.
Оги, слагай всичко в гювеч, а ти опната с чаша винце от диванче наглеждаш Simple Smile
Ай, наздраве на Добри и всички останали спортистки!

# 2 732
Наздраве с малиново винце 🍷 и гледам Вергов 🥰
Мисте, намести ли чакрите?  Grinning

# 2 733
Момичета, само минавам да кажа наспортуване и да пожелая приятен уикенд.

Тъй като 01.03. е в неделя, а 01 март е работен ден, да се уговорим предварително за това кога да пусна новата тема. Подготвих се вече. В неделя добре ли ще бъде, че имах много екшън тази седмица, който няма край.
Бройте ме за утре и мен с Веселинкова и Кротето, и с 13, и с всички работяги. Но аз за тиквен медал се боря, само дето ще ги раздават тях чак, когато узрее
следващата реколта.

Ще ви чета утре, лека нощ от мен Heart

# 2 734
Аз си легнах рано и без вечеря! Само наказвам се!
Да е живо и здраво детенцето на Деми,да бъде много щастлива и само радост да носи на родителите си!
И аз съм от работещите в събота!

# 2 735
  • Mediterraneo

Тъй като 01.03. е в неделя, а 01 март е работен ден,

Не те разбрах Laughing

# 2 736
Кам, 01.03 е в понеделник. Почини си, пък темата когато успееш.

# 2 737
Почини си, пък темата когато успееш.
Точно! Ние сме тук, няма се загубим Simple Smile))

# 2 738
Кам,ко каза,ко? 😂🤗 Разсмя ме. И в неделя да я пуснеш,няма ядове.

# 2 739
  • Euskal Herria
Деми, да ви е здрава рожденичката!

# 2 740
  • Пловдив
Ахой, спортистки! Grinning
Сиросче, наместих уж...утре пак ще ги разбъркат, ма нищо...черпя ви с десерт, че друго не фотнах Simple Smile  лимонов тарт.

# 2 741
Ауууу, чудно изглежда! Тъкмо не знам утре на къде да хванем, та освен у вас 😎

# 2 742
О'рахали, привет! Не съм ви чела цяла седмица и сега наваксах.
Деми, честита ти рожденичка! Да е здрава и много щастлива! Весел празник 😘
Ида и аз да пием, оп-да чистим у Кротето. Толкоз чифта ръце, ще сме готови за норматив и после засядаме, а? Може да направим график, ще пътуваме доста, ама ще се жертваме ааа. Има за чистене и готвене, и малки деца за гледане, солидарност трябва.
Четвъртък и петък вече много ми се доспива през деня и вечер, явно ранното ставане си казва думата.
Пийк я чета в Компроматите, тука май някой й беше направил коментар. Кроте, ти ли, душко, че нали си по изпращането 😁

# 2 743
  • sf
А пък ние с Нейо сме на гости при тате...мръвки, бяло вино и уникален!!! лимонов чийзкейк.

# 2 744
Стяга ме сърдечната област,ръката ми изтръпна,а пулса ми е 90. 🤔 Дали ще доживея до утре?

Общи условия

Активация на акаунт