Спам тема(Винено любовен Спам!) - от 01.02. до 28.02.21г.

• 31 792
  • 2 067
  •   1
Отговори
# 75
ужасен е

# 76
Майсторът ли? Joy
Ку праи боклуци дома е ужасен тогаз, съгласна! Grinning
ДД! Grinning
Мусака прая днес, мусака! Подготвена е, само за заливка чака - къмто вечерта. Grinning
Дитето излезе у междусрочна ваканция от обяд. 1 ден. Не им допада мноу идеята, мъ ... немат думата.

Фчера беши пролет при нас, а днес кат се замъгли и край. Сичко е бяло, никва планина се не види. Ми ... ше търпим. Joy

# 77
При нас днес беше пролетно. Сега се спусна една мъгла, блока отсреща се види само като силует. Лудо време, ей. Сякаш такива температурни аномалии на кратки интервали не са били. То един ден зима, един ден пролет. Буквално с часове се мени времето и то осезаемо. Хич не са хубави тия работи, хич.

# 78
Така, така. Излезеш да се разходиш уж на пролетно време, па се загубиш у мъглата. Joy

# 79
Това добре. А с майстора споразумяхте ли се?

В петък щял да ме оферира

# 80
В петък?! Деня на голите мъже?! Слочаеност?! Не мислА Grinning

# 81
Ахахахаха, Арио, да не земе да ми прати дик пик, че тогава не знам ко ша праа, той иначе е готин, млад, добре изглежда, ма ноу ме дразни, че знае повече от мен за интериорни решения Joy

# 82
А коя зодия е? Да не е некоя от гадните... че тогава не го щем Joy

# 83
Ти па, представяш ли си да го питам ква зодия е? Муахахаха

# 84
Аз винаги питам Joy Имам фрапантен случай с един младеж преди години. Сваляше ме месеци и аз се правя на голямата работа, накрая аха да се съглася за среща и в някакъв разговор той си каза датата на рд и аз най-невъзмутимо му съобщих, че щом е Рак нещата няма да ни се получат Joy

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 19:26 от ARIA*

# 85
Аз па и без зодии ги режа (па после се оказва, че има едни няколко зодии, които не понасям и такава бил отрязаният), ма, Арио, той мебелист, не сваляч, че да го разпитвам за зодиЙ

Скрит текст:
Раците не стават, да, много са ми лигави и женствени (Онзи ако още ни чете е изключение, щот и на живо съм го виждала, пич с главно Ч), другите зодии, които не се вписват да изреждам ли?[/i]

# 86
Кико, те като цяло зодия мъж не стават Joy  за щастие за всеки влак си има пътници, та и клетите раци някой да ги вземе Joy За моя влак не стават обаче определено, заедно с лъвове, овни, стрелци, телци JoyJoy то не останаха Joy

# 87
Аз с лъвове не съм се сблъсквала, стрелците ги харесвам, предимно чувството за хумор, но не съм имала отношения с тях, скорпиони не щем, телци в никой случай, че там няма грам чувство за хумор и се сърдят за най-малкото нещо, овните са ми ок донякъде, водолеите са ми топ, щото музиката е много важна там и сарказмът е на мнооого високо ниво, квото обичам, деви наин, за други май нямам наблюдения...

Айдеееееееееее, отплеснахме се Laughing

# 88
Ау деви Joy Имам другарчета, но за мъже не бих ги изтърпяла. А за водолеите смятам да напиша книга. Да си я закупиш! Спец съм Joy Познавам ги по-добре отколкото те сами се познават Joy

# 89
За мъже ли си говорите? Мъж не ща да видя днеска, ша си помисля за до края на живота си. Joy

Общи условия

Активация на акаунт