Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дъщери и гаджета

 • 15 549
 • 87
 •   1
Отговори
 • Мнения: 58
Здравейте, бих искала да ви задам един въпрос интересно ми е кой какво мисли, понеже днес водих разговор с приятели на такава тема. (на 17г. съм)
Та въпросът ми е на каква възраст и приемате ли за нормално дъщеря ви да прекарва време с гаджето си у тях/у вас? Забранявате ли преспивания? Държите ли да се познавате добре с момчето и родителите му?
въобще изразете мнение по темата, благодаря😇

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 09:01 от Фран

# 1
 • Мнения: 3 025
На мен ми е интересно къде иначе искате да отидат децата? На студа навън ли? Заведенията сега не работят. На 17 години коли нямат. За мен е напълно нормално да си ходят на гости, дори и с преспиване да е( все пак вече не са толкова малки).

# 2
 • София
 • Мнения: 1 206
Моята дъщеря е още малка, но каква е разликата дали на 17 ще има гости с преспиване или на 18 ще е студентка и може всяка вечер гаджето да е при нея. Разлика няма. На мен никога не са ми позволявали мое гадже да спи в нас, за сметка на това аз вечно лъжех и мажех, за да спя при него. И какъв е смисълът?

# 3
 • Мнения: 58
На мен ми е интересно къде иначе искате да отидат децата? На студа навън ли? Заведенията сега не работят. На 17 години коли нямат. За мен е напълно нормално да си ходят на гости, дори и с преспиване да е( все пак вече не са толкова малки).
Да, права сте. И аз съм на това мнение,но все пак исках да чуя мнения на големи хора Simple Smile

# 4
 • Варна
 • Мнения: 33 952
Някъде на около 17 родителите ми ми позволиха да оставам да спя от време на време при гаджето. Но те го познаваха и му вярваха. Дъщеря ми е още далеч от тези години. Дотогава я камилата, я камиларя. Но като се знам каква съм, хич няма да ми е лесно.

# 5
 • Мнения: 2 179
Държите ли да се познавате добре с момчето и родителите му?

  На 17 е съвсем нормално да си ходят на гости според мен. Ако са по-сериозни гаджета сигурно и с преспиване.
Бих искала да ги познавам.

# 6
 • Мнения: 4 495
Днешните деца не  са ,като нас...мен никъде не ме пускаха до 18 г.Сега 18 годишната ми дъщеря от 2 години си  има гадже, и си ходят на гости...то няма и къде да се виждат иначе .
Считам, че това е нормално.

# 7
 • Мнения: 5 007
От моя опит като дъщеря, не съм си позволявала да оставам с гадже вкъщи на тази възраст. Родителите ми са били категорично против, което не е било изказвано в конкретен разговор, просто го знаех. Затова и на мен не ми е било комфортно. Честно казано и на тази възраст "сериозно" гадже не съм имала. Малко по-късно със "сериозно" гадже, винаги е имало опцията квартира, защото беше по-голям и студент. Не съм се обяснявала конкретно къде и при кого оставам, винаги са ми имали доверие, а и аз никога не съм си позволявала да не им се обадя да ги предупредя. Освен това говорим за единични вечери. Някак си като млада, не бях от най-привързаните, дето и вечер да искат да са с някой, деня ми е бил достатъчен 😁
От страната на майка сега, все още има доста време. Докато аз бих била евентуално склонна, то съм убедена, че мъжът ми ще е категорично против. Като студентки ок, но още ученички, не би го приел.

# 8
 • Варна
 • Мнения: 885
Radeva-87 е описала ситуацията и при мен 1 към 1, както с родителите, така и с мъжа ми. С тази разлика, че моята щерка вече е голяма и самостоятелна.
(то, ако 87 е наборът на съфорумката, с малко въображение, аз на нея мога да съм й майка)
 

# 9
 • Мнения: 3 356
Дъщеря ми е на 21. На 17 ми каза че е правила секс с гаджето си. Ясно, че ако не си гостуват в мое присъствия, си гостуват в мое отсъствие, респективно на другите родители. Считам това за много по - нормално от историите за секс по строежи, градинки и блокови пространства, които знам. Първото гадже само не познавах но той се задържа за кратко. Следващото специално го водихме с нас на екскурзия, за да се запознаем. Естествено, винаги ми е било притеснено, когато е оставала да нощува извън вкъщи но трябва да се боря с тази моя свръх протекция.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 14:22 от NOVA NADEJDA

# 10
 • Мнения: 1 373
Мен ме беше срам и гаджета не съм представяла на тая възраст. Мъжката половина осигуряваше терен. Просто майка ми не е тактична...

# 11
 • Мнения: 235
Родителите ми не са ми забранявали изрично, но аз си знаех, че няма да приемат да приспивам с гадже у нас или у тях. И да ми бяха позволили, нямаше да го направя. Може би са ни такива отношенията, че аз не бих се чувствала комфортно. Имах си сериозно гадже още на 15 и си играехме на криеница. По едно време с приятелка включихме стратегия, че като ще сме с гаджета за през нощта, уведомявахме родителите, че тя ще спи в нас и съответно аз в тях и сутрин се срещахме на кафе. Така и не ни хванаха.
Към днешна дата... имам син, но е още много малък, за да го мисля и все пак... май си падам малко консерва, но дали и след време някой ще ме пита не се знае.

# 12
 • Мнения: 3 356
Едно време беше различно и разбиранията и нравите.
За себе си като родител на момиче да кажа, че секс преди 17 не бих толерирала.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 10:56 от NOVA NADEJDA

# 13
 • Варна
 • Мнения: 885
Едно време беше различно и разиранията и нравите.
За себе си като родител на момиче да кажа, че секс преди 17 не бих толерирала.

Абе и аз, ама....
За мен не и преди 18 - бих искала да вземам решенията за своя живот и ако нещо направим със сериозното гадже, да не завися от майка си  баща си. (Още ли е така, че вече не ме касае и не съм се интересувала?)

# 14
 • София
 • Мнения: 62 180
То и сега е различно, щом е непълнолетна и незавършила училище, особено що се отнася до гостуване с преспиване. 

Общи условия

Активация на акаунт