Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дъщери и гаджета

 • 15 313
 • 87
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 1 360
Детето е както го научиш според мен. И майка ми, и баба ми бяха разведени от млади, с колко мъже са ходили не разбрах, защото не са ги водили у нас. Няма да позволя на детето да обръща дома на  бардак, както бе споменато по-горе. Защото сега темата е една, после ще е "Приятелят ми мастурбира пред мен, може ли да съм бременна?",  след два месеца ще последва " Препоръчайте ми къде да направя аборт". Като гледам колко примери има около мен, обикновено това е резултатът от връзки без сексуална култура.

# 31
 • Мнения: 4 987
Малко ми е странна на мен тази игра на семейство още от ученическия чин. Имам приятелка връстничка, голямо то й дете (син) е на 17г. От около година младежа редовно води "снахата" (така я наричат), не само да си спят в дома на приятелката ми, заедно са и на семейни почивки, по празници. Направо като трето дете им е. Не мога да разбера аз, до година - две и едно бебе ще си направят и айде на по 20 семейни... Моите дъщери не ги виждам в такива роли, не и на 17.

# 32
 • Мнения: 2 709
Не съм водила гаджето си на тази възраст в нас, не че майка ми е забранила нещо такова, аз просто не исках, беше ме срам.
Иначе имах едни приятели двойка (момчета), майка ми оцеля след като нахълта в стаята ми а те се целуваха там, така че едва ли щеше да има против гадже с преспиване.
Като цяло просто ме е срам, и със съпруга ми когато оставаме там да спим е абсурд да правим нещо, просто аз самата не мога.

# 33
 • Мнения: 416
Гаджето идваше вкъщи, когато нашите ги нямаше.
Нямах търпение да отидат някъде на почивка и да остана сама.

# 34
 • Варна
 • Мнения: 883
Иначе имах едни приятели двойка (момчета), майка ми оцеля след като нахълта в стаята ми а те се целуваха там, така че едва ли щеше да има против гадже с преспиване.

Ученическо събиране, целия курс. Ясно казах, апартаментът на разположениев без спалнята на нашите  - е онодиха се там, матрака отгоре до долу омазан, няма да обяснявам...
Нашите (майка ми) ме оставиха да изчистя, и после изхвърлиха всичко. Не искам да си спомня как  ме гледаха поне 3 месеца. Не че не го споменаваха 25 г. по-късно. И ще ме оставят да доведа аз гадже ли....

# 35
 • Пловдив
 • Мнения: 2 021
Сегашната ми позиция за нещо, което ще ми се случи след повече от 11 г. е, че не бих го одобрила. Т.е. ще одобря да си гостуват, но не и да нощуват сериино /може би някакви единични случай, когато някакво гостуване се е проточило поради... причини, празник нещо си.../. Идеята обаче едва ли не младеж да съжителства с дъщеря ми у дома или тя, докато е непълнолетна да отиде едва ли не да живее с някой си в дома на родителите му или в неговия дом не ми се нрави.
Самата аз съм много задръстена на тази тема и на тази възраст не съм имала гаджета, че камо ли някой да ме кани в дома си или аз да каня някой. Убедена съм, че родителите ми не биха го одобрили.
Още нещо не по-темата и може би ненормално и откачено. На 38 съм и съм разведена от 1,5 г. някак ми е неудобно у дома /моя дом/ да ми гостува мъж /партньор, за който не мога да кажа, че ще имаме връзка сериозно и дългосрочно/, когато майка ми е в къщи /например е дошла за седмица-две да види детето/. Не коментирам с майка си любовния си живот и не я запознавам с приятелите си, единствения, с когото се запозна беше бившия ми мъж и то след няколко месеца съвместно съжителство. Може би и нашите взаимоотношения с майка ми не са достатъчно близко приятелско майчино дъщерни.

# 36
 • Мнения: 14 123
Нямам никакво намерение никое от децата да ми води гадже с преспиване у нас. Просто нямам желание. Домът е, за да се чувствам спокойно и да си почивам. Не искам други хора да ми се мотаят по пътя за банята сутрин и не се чувствам длъжна да осигурявам терен за секс.

На приятелка се беше случило следното - отива си тя по гащи към банята рано сутрин, а от стаята на дъщерята изскача гаджето й и приветливо пита: "Лельо Х, разбрах че правиш хубави мекички! Това ли ще има за закуска днес?". Та това не е за мен и няма да го издържа.

# 37
 • София
 • Мнения: 62 018
Ха, ха, че и искрено нагъл! Познай дали щеше да има възможност втори път да прекрачи прага!

# 38
 • Мнения: 8 255
От 15 до 19 годишна имах сериозна връзка. Родителите ни се познаваха, одобряваха. Никога не съм спала у тях или той у нас. Никога не ми е хрумвало да оставам или да го каня. Правили секс като сме били сами през деня. И дори да се беше случило да спим заедно в някоя от къщите ни, до секс нямаше да се стигне, щях да се чувствам некомфортно.

Като бях студентка пак имах сериозна връзка, гаджето живееше с техните и сестра му. Винаги ми беше адски неприятно да ходя в тях да преспивам. По цяла нощ се стисках да ида до тоалетна, защото ще срещна някой в коридора. Представям си какво им е било на „свекърите”. Като гаджето ми почна хубава работа и имаше стабилен доход, го подпитах да се изнесе на квартира, че е кофти така да се бутаме у тях. Той каза, че не е луд да дава пари за квартири. По едно време сестра му заживя с гаджето си в съседната стая. Е, писна ми и се разделихме...

Аз имам дъщеря и още бая време до тези дилеми, но към настоящем не съм особено очарована от идеята да идва някой да спи в нас или тя да ходи. Да сме живи и здрави, ще видим.

# 39
 • Мнения: 4 444
Мойта дъщеря също не си води гаджето в нас ,когато сме вкъщи с преспиване , но предпочитам да ми споделя всичко и да съм й приятелка, отколкото да й забранявам всичко. То и няма как на 18.Единствено се радвам, че се оформи като разумен и отговорен човек.

# 40
 • Мнения: 4 485
Не е нужно децата да стават възрастни предварително.
Всяка възраст си има своя чар.

# 41
 • Мнения: 28 716
Не е нужно децата да стават възрастни предварително.
Всяка възраст си има своя чар.

Много добре казано, ако от тийнове почнат с легален удобен и рутинен секс какво ще правят на 30? Ще станат асесксулани май?

# 42
 • Мнения: 4 444
Не е нужно децата да стават възрастни предварително.
Всяка възраст си има своя чар.

Незнам, но моята от малка се сблъска със сериозни здравословни проблеми, които в крайна сметка ще останат до живот и просто съдбата я направи силна. Какво е изтърпяла от 12 годишна,....направо незнам как устоя това дете. И сега е моята гордост, не спира да се бори и не се предава.
Просто от малка стана голяма и разумна.

# 43
 • София
 • Мнения: 62 018
Ще се оплакват, че животът е скучен.

# 44
 • Мнения: 4 485
Най-вероятно ще станат обратни в търсене на предизвикателства.....

Общи условия

Активация на акаунт