Пазаруване от Amazon - тема №94

• 60 594
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Варна
Малко отзиви
Тези сандали Remonte са чудесни 39-ти номер. Бяха 16Е. Даже съжалявам, че не взех и жълтите, които бяха още по-евтини.
Чехли Zaxy 40 номер, 5,97Е. Благодаря на съфорумката за размерите, добре че взех с номер по-голям, на дължина са ми точно, нося 39 по принцип. Много хубави.
Сандали Art 39-ти номер. Много удобни, бяха 15Е с отстъпка от гифт карта. Не са за широк крак определено.
За допълване Тениска Esprit M, беше 6.8Е. Малко ми е свободна, за лятото ще е ОК.

# 122
Сандалите  Remonte и аз харесах още от наш бг сайт. Но нямаше моя номер,36, на добра цена. Иначе съм убедена че са перфектна изработка. Отговарят ли си ?

# 123
  • Варна
Сандалите  Remonte и аз харесах още от наш бг сайт. Но нямаше моя номер,36, на добра цена. Иначе съм убедена че са перфектна изработка. Отговарят ли си ?

Да

# 124
  • Бургас
Аз цяла зима карам с ботуши Ремонт. Не бях си купувала нищо на марката, но се оказаха много удобни и постоянно съм тях. С количката всекидневно навън навъртам по 10-12 км и не ги усещам. След това поръчах и сандали, но за тях е рано още. Като ги мерих обаче също ми се сториха много удобни.

# 125
Мария, таплят ли? Аз имам едни Бугати, на които ципът нещо им се разваля и май ще търся нови. 

Едни боти S Oliver взех, бяха без пари, но доста рани ми направиха.

# 126
Вероятно е в последен етап преди изпращането и затова не могат да я откажат! Понякога са доста бързи!

Оказа се точно така, поръчката била в етап "sending soon" и нямало как да се откаже. Вариантът е да се стопира, когато бъде изпратена и да я върнат обратно. От там, докато се върне, разглеждане и освобождаване на парите от 5-10 работни дни. Предпочетох да я изчакам да пристигне, така или иначе ще мине същото време.
Надявам се само да няма забавяне с курсовете на ГГБГ.

# 127
  • Бургас
Мария, таплят ли? Аз имам едни Бугати, на които ципът нещо им се разваля и май ще търся нови. 

Едни боти S Oliver взех, бяха без пари, но доста рани ми направиха.

Добре са ми на мен, ама то в Бургас зимата ни не е много зимна. 😄
Носила съм ги на около 0 до - 5 и топлят. При по-ниски температури едва ли.

# 128
  • Варна
На Remonte мога да похваля и тези маратонки Бяха 21Е, много леки и удобни, кожени.

# 129
  • Пловдив
А някой с впечатления от сандалите Piazza? Интересува ме отговарят ли си на номера и за какъв крак са - тесен, широк?

# 130
Ще ме зарибите да ги пробвам тези Remonte сякаш си нямам достатъчно обувки Grin Иначе аз съм фен на Рийкер. Пасват ми перфектно на крака и са ми много удобни. Досега тяхна обувка не ми е правила ранички. Проблем е, че са малко грознички Grin Но изпадат и хубави, изчистени модели. Отскоро нося тези:  https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B084KC5ZVG?psc=1&ref=ppx_ … _mob_b_asin_image Много удобни, а ципът е незаменим за бързо излизане при мрънкащо дребно Grin

# 131
# 132
Remonte не е самостоятелен бранд, а е марка на Rieker.

# 133
  • Sofia
Дъщеря ми и дружките ѝ развлачат кубинки Dr. Martens , явно са много модерни в тийн средите.

# 134
  • Бургас
А някой с впечатления от сандалите Piazza? Интересува ме отговарят ли си на номера и за какъв крак са - тесен, широк?
Вчера получих тези https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08236K69L/ref=ppx_yo_dt_b … ie=UTF8&psc=1.
Аз съм с нормален крак и ми заспаха. Много мека кожа и подметка. Харесаха ми като изработка.

Общи условия

Активация на акаунт