Пазаруване от Amazon - тема №94

• 60 618
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Според мен са точно номера си.

# 421
Искам да поръчам от английския амазон до немски адрес и ми начислява 13п доставка. Как поръчвате вие без такса?

# 422
  • Варна
Доставката няма как да я избегнеш. Ако поръчаш на стойност около 22 паунда (доскоро беше 23, но явно курсът се е променил), с намалеението на ДДС-то ти се покрива доставката (ако не е нещо много тежко, не знам за 13 паунда доставка какво поръчваш, на мен обикновено ми е около 4.50 паунда доставката) и няма import fees. Така ти излиза долу-горе на същата цена, като да го поръчаш на ангийски адрес.

# 423
Сигурно е от външен продавач. На мен така ми излизат поне.

Допълвам се:
Изписа ми, че този модел ер фрайър е намален с над 120€, със смарт сенсинг е (нищо не ми говори на мен)
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07WSHWZQ2/ref=ox_sc_saved_image_2 … GJOUH08&psc=1

Чудя му се, мая му се... трябва ли ми или не Grinning

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 22:05 от ver4eto_sv

# 424
  • София
На много хора им стои по кашоните още, други активно го ползват, трети като мен пържат само картофи в него. Така че помисли дали си заслужава инвестицията. Обемен е и заема и място.

# 425
Само да питам на някой искали му сайта допълнителна идентификация през смс?Значи точно два пъти и то за период от 10 мин ми иска идентификация?Праща ми смс с линк и като копирам линка и го пейстна в браузера на телефона ми иска копче разрешавам или не разрешавам влизане от таблета ми?Е разреших и влязох и после пак....Смених паролата ,ама ми направи впечатление ,че това в настройки и сигурност го има ,а преди го нямаше и пише че има начин да се подтисне и да не го иска ама трябвало да натисна първи стъпки да го активирам.Нищо не натиснах ,аз не искам за сега да го активирам ...много ми е чудно тия 4 или 5 смс кой ще ги плати?Безос или аз?Аз по сто пъти влизам и излизам от сайта им!
Убиха ми мерака да пусна поръчка ,и то на празна карта!Тамън се чудех да преглътна ли доставката на едни бански щото не мога да измисля каква друга глупост ми се купува до 29€.....добре си беше в английския амазон.Сега тц...

# 426
  • гр. София
Не, никога не ми е искал сайта подобно нещо.

# 427
SMS-ите не са ли от банката - издател на картата ?

# 428
От по-назад споменатите сандали 41н - 14 €. Има и други номера на добри цени, но не и моят.
https://www.amazon.de/-/en/Piazza-Womens-911010-Heel-Sandals/dp/ … mp;th=1&psc=1

# 429
Не ми иска SMS , прати ми линк на sms ,който да отворя и да потвърда че съм аз.Нещо като идентификация.

# 430
..много ми е чудно тия 4 или 5 смс кой ще ги плати?Безос или аз?
Плаща този, който го е пратил. Същото важи и за входящите обаждания.

# 431
Не ми иска SMS , прати ми линк на sms ,който да отворя и да потвърда че съм аз.Нещо като идентификация.

На мен са ми пращали СМС с линк , когато сменям акаунта или когато въведа грешна парола . Не е имало проблем после.

# 432
https://www.amazon.de/dp/B081P11687/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_W3261MR … ng=UTF8&psc=1
Puma 37.5 за без пари. Коментарите са, че са доста умалени. Имайте го предвид. Мислех да ги взема за детето, но ми изглеждат за тесен крак и не ми се рискува.

# 433
За много тесен са.

# 434
Мале ,на всяко влизане в профила ми с мейл и парола ,продължава да ми иска идентификация с смс ?На никой друг ли не му се случва?

Общи условия

Активация на акаунт