Пазаруване от Amazon - тема №94

• 60 556
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Може ли някой да ми измери стелката на Piazza, ако ги е получил вече. Всичко над 40н ме устройва като информация Heart Eyes Главно ме интересува модела сандали с дупките.

41 номер - 26 см

# 691
Може ли съвет за избор на тротинетка?
Дъщеря ми е почти на 10 години около 140 см. Сега кара една тротинетка от Амазон съм я купувала преди доста време,  smart trike с три колела и дръжката й е до корема. Аз не разбирам кой знае колко от тротинетки, но дръжката не трябва ли да е по-нависоко?
Струва ми се, че е време за нова. При нея проблема е, че не й се отдават много такива работи, не можа да се научи да кара колело, с тротинетката й беше трудно, вече се научи, но не мисля че ще се справ с 2 колела.
Бихте ли ме насочили към модел, марка подходяща за нейния ръст и години и да е по-лесна за управление.

# 692
Момичета,с коя фирма е най-изгодно да се връща до Германия ? Знам,че е коментирано преди,но като не ми се е налагало не съм обръщала внимание. Благодаря Flowers Hibiscus
За тротинетка бяхме много доволни от Mini Micro а по-късно и от Maxi Micro .

# 693
Мини ютия
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B00BIS1KCA?pf_rd_r=XF0ABYG … mp;pd_rd_wg=GqT02

Изкушавам й се, а аз дори не обичам да гладя Joy

# 694
Дъщеря ми е почти на 10 години около 140 см. Сега кара една тротинетка от Амазон съм я купувала преди доста време,  smart trike с три колела и дръжката й е до корема. Аз не разбирам кой знае колко от тротинетки, но дръжката не трябва ли да е по-нависоко?
Струва ми се, че е време за нова. При нея проблема е, че не й се отдават много такива работи, не можа да се научи да кара колело, с тротинетката й беше трудно, вече се научи, но не мисля че ще се справ с 2 колела.
Бихте ли ме насочили към модел, марка подходяща за нейния ръст и години и да е по-лесна за управление.
Може ли линк към вашата.Търся с три гуми за7 год дете.

# 695
Някой има ли спомени, колко време след  top up се получаваше бонуса, в случая 8 евро при top up от 80 евро?

# 696
При плащането се вижда само, указано е и на самия сайт. След час го имах аз.

# 697
При плащането се вижда само, указано е и на самия сайт. След час го имах аз.
Да, получих го, мерси

# 698
Може да погледнете и в Декатлон,да пробва детето.От Амазон не мога да препоръчам,Худора-та ,която имаме е голяма и тежка. Швейцарските Микро не си струват парите,а отношението на БГ-сервиз е примитивно .

# 699
Първият печели.
https://www.amazon.de/dp/B07BB88YMM/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_30QF53H … ng=UTF8&psc=1
Позлатена гривна за 15,90е. От известно време си я къткам в кошницата и я наблюдавам. Това и е най - ниската цена от как аз я следя. Много я мислех дори на 20е като беше, но щом толкова много я умувам - не е моята.

Видях, че изчезна Joy Искам моля реална снимка като я получите, за да знам колко да ме е яд Joy

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 09:18 от agnesana

# 700
  • София
защо в количката излиза €24.13?!
сложил съм над 100Е в нея - явно 5те евро не се махат, но разликата е 4,74Е?
https://www.amazon.de/gp/product/B000VDX18E?ref=em_1p_0_ti&r … _115951_578827901
Има ги и в Плд за 50лв, но пак минавам през куриер... та се замислих.

PS: Ха! Другия модел докато чакам превода ми се е понижил :
...has decreased from €15.99 to €13.59

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 10:13 от Starrydream

# 701
Заради задължителната сума за доставата, която не зависи колко други неща има в кошницата.

# 702
Здравейте! За първи път се опитвам да поръчам, но ми отхвърля плащането. Ползвам  кредитна Mastercard, но да не би да трябва първо да прехвърля някъде парите в сайта? Аз опитвам при самата поръчка да дам данните,  но не става...

# 703
Никъде не е нужно да прехвърляте парите.Имате ли достатъчно наличност в картата?

# 704
  • София
Поръчах и тези днес, номер 35, надявам се да са поне мъничко уголемени и да ми станат https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B08235NSVV?ref=ppx_pt2_mob_b_ … mp;th=1&psc=1
Преди малко ги взех, определено са уголемени, даже леко ми хлопат. Също се надявах цветът да е към розово, но са червени. Ще им се почудя още малко, но все пак съм склонна да си ги нося.

Общи условия

Активация на акаунт