Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 729
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 2 790
Никога не съм си пилила ноктите на краката. На детето също.

# 2 791
Аз само с ел. пилата съм пилила нокти на краката. Най-често използвам за кожичките, полиране на плочките и за по-труднодостъпни места. С обикновена пила- абсурд, не ми е удобно. Но обикновено си действам с нокторезачка на краката, ел. пилата ми е за разкош Laughing

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 20:07 от dolce miele

# 2 792
  • в кукувиче гнездо
Оооо, колко разочароваща нова брошура. Толкова да не харесвам продуктите на Родна стряха, а и тези шевици и това народно творчество ми идват в повече. Поне пари ще поспестя другата седмица. Единствено ще пратя мъжа ми за рози, много са красиви и ще ми освежат къщата.

# 2 793
  • Варна
Благодаря, че споделихте, че в приложението има доста неща отново,които ги няма в брошурата. Така или иначе щях да го погледна като правя списъка за пазар,така се увеличи двойно. Всички видове крема,топени сирена много вървят у нас и ще има яко зареждане. За който е пропуснал-харесвания кашкавал на Пилос ще е на промо, не че е голямо намалението. Харесваме много и йогурта по гръцка рецепта, с ананас от Лидл и мюсли става страхотна закуска, мм си го яде и чист всяка вечер по една кофичка за "десерт" 😁

# 2 794
  • Стара Загора
Аз не го разбирам това да не обявяват някои неща в брошурите си, вярно няма как брошурата да е безкрайна, но нещо да го няма в брошурата и в сайта, а в приложението да го има... Да трябва на хиляда места да проверявам за да съм информирана какво ще има от следващата седмица Rage

# 2 795
  • Sofia
Аз не го разбирам това да не обявяват някои неща в брошурите си, вярно няма как брошурата да е безкрайна, но нещо да го няма в брошурата и в сайта, а в приложението да го има... Д:
Не само в приложението, просто там е по-удобно да си добавяш нещата в "любими" и да ползваш после като списък. Иначе и в сайта ги има като се разглеждат по категории, както и в приложението.

# 2 796
Препоръчвам тиганчето и термуса, особено червеничките👍👍👍👍👍

# 2 797
А направи ли ви впечатление, че хранителните оферти от първите страници са от 1 март до 31 март?
Иначе и за мен е скучна брошурата, само спортните неща ще ида да видя в понеделник.

# 2 798
  • Стара Загора
Да, всъщност си ги има нещата и в сайта, аз преди малко обърках категориите.
И за мен е скучна брошурата, но понякога уж скучна, а като отида пак оставам една торба с пари Grinning

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 09:43 от ❇Sisi_91❇

# 2 799
Аз не го разбирам това да не обявяват някои неща в брошурите си, вярно няма как брошурата да е безкрайна, но нещо да го няма в брошурата и в сайта, а в приложението да го има... Да трябва на хиляда места да проверявам за да съм информирана какво ще има от следващата седмица Rage

Нямам приложение..не го знам кое е.
Само лидл плюс, то нали също е приложение??

А в магазина как да разцера кое е на промоция? Нова което е в приложението питам, и което аз не мога да видя..питам как там на място ще го видя? Rolling Eyes

# 2 800
  • Sofia
А направи ли ви впечатление, че хранителните оферти от първите страници са от 1 март до 31 март? ...
Това май си е обичайно, в началото на месеца да намалят за целия някои продукти.

# 2 801
Забелязахте ли това- в новата брошура, стр.14:

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 10:18 от fenyx

# 2 802
  • СОФИЯ
Този плодочук не го откривам при мен.  Видях го през сайта, иска местоположение, ЛД, да изпратиш снимка с лицето си и пр.
Новата брошура е доста млечна, харесах някои точно от млечните.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 10:26 от мама САННЯ

# 2 803
  • Mediterraneo
И при нас разочароваща следваща брошура. Еко седмица, направо нищичко няма. Бебешки дрехи и неща за градината.

# 2 804
Плодочук никого не задължават да го ползва. Всеки преценява да се снима или не, но ето и защо искат данните (уж):

Общи условия

Активация на акаунт